• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    JOPS: samozrejme
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: plati to i u Elden Ringu?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NYX: zkus ji naznacit ze od NG7 je to furt jen NG7 a uz to nestoupa. pokud si odvazny
    NYX
    NYX --- ---
    zulu by chtěla jen vzkázat že si smazala progress v elden ringu(všechny profily). včetně ng 12, cca 1000 hodin hraní, chytla nerv u Maliketha ( one hit,two hit, HP 90, stamina 95)..jen se chce prostě podělit o zážitek protože vy to prý pochopíte
    EZEE
    EZEE --- ---
    TOMMY_: LoF jsem dohral a je to stereotypni jak krava, strasne malo vseho, nuda. Ale melo to neco do sebe, tak se tesim na dvojku.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Uvidime. Spis se tesim na dalsi from software hru. Pry neco z 18 stoleti, souls like ale nespojene s bloodbourne. Coz je skoda. Byla to moje snad druha nej hra ever a dvojku bych uvital :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: uvidíme, podle mě si dobře uvědomujou, co na tý jedničce lidem nesedělo... a doba už je jinde... proto to ani nepřejmenovali, chtěj si očistit jméno.. já to dohrál zhruba do půlky, zpočátku celkem nadšení, pak už dost stereotyp
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: presne, stejnej pocit, vypadalo to fakt hezky, ale hratelnost takova divna
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Lord of the Fallen, tedy ty prvni, jsem hral. K prvnimu bossovi. Myslim ze je to pro tuhle komunitu nepouzitelny a nehratelny. Nedotazeny, je to "spatne" tezky, tezkopadny...
    EZEE
    EZEE --- ---
    Remnant 2 oznamen! Ma to vizualne nadech Bloodborne. Tesim.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LOVE_DALI: to je jako steak vs palacinky.
    Jedno jiste jest, bloodborne je nejkompaktnejsi a nejucelenejsi fromsoft. Přesně vi co chce rict a presne to doruci.
    Nekdo radsi starsi alba kde je cítit co v budoucnu teprve se rozvine, nekdo to jedno zacilene album nekdo eklekticke kompilace z lonska...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Bloodbourne lepší jak ER a DaS1? :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    tak a tohle je ještě větší psycho :)
    Beating Elden Ring With No Stats (Level -79)
    https://www.youtube.com/watch?v=pr6aKOLdSfo
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    JOPS: no ja mel prave humanitu 3 a u bonfire mi to prave psalo, ze uz jsem clenem, tak tomu nerozumim :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    POHODAVOLE: abys videl summona, tak musis byt zivy, to znamena sezrat Humanitu, v tu chvili se ti vlevo nahore objevi vedle zdravi a staminy 01 a pak akorat sednes k Bonfire a vyberes tam volbu "kurva vubec si nepamatuju jaka to byla :D " a v tu chvili se stanes zivym a jsi schopen vyvolat summona.

A jeste vecna poznamka k summonum, summon se ti objevi pouze v lokaci, kde jeste nemas zabiteho bosse. A kdyz chcipnes jako zivy, tak se musis znova ozivit :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Can I Beat Elden Ring With 0 Equip Load?
    https://www.youtube.com/watch?v=7rK-Ydc4b_w
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LOVE_DALI: ver mi, ze mi pak taky prisel lehkej, kdyz jsem ho dal. Bylo to akorat zdlouhavy :)
    No s tema summonama mam evidentne nejaky problem, protoze se mi jeste nepodarilo vyvolat zadnyho. Byl jsem samo na tom miste u schodu a nebyl tam, tak nevim, jestli nedelam spatne covenant. Moc tomu nerozumim, ale neslo mi to ani na te strese, kde jsou ty dva.

PHOW_SAATCH: ja mel podobnej dojem z metroida dread. To bylo na me taky dost tezky, ale tohle je vetsi HC a atmosfera je takova vic ponura. Vzdycky si k tomu rozsvitim svicku a klepu se :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    POHODAVOLE: Congrats! :). Ten drak mi přišel celkem lehkej. Pokud sejmeš castera nahoře, tak už to je potom jenom obíhačka :)
    To samozřejmě neznamená, že jsem u něj taky nechcípal :D.
    Dal sis summon?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    POHODAVOLE: Gaping Dragon... kde jsou ty časy... obávám se, že nikdy nic podobnýho už ve hrách nezažiju.. DS1 forever :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam