Huh, už jsem asi v 35 knize Berserka, když těď čtu stripy, jedu očima zprava a chvilku mi trvá než se adaptuji na čtení zleva.
Jinak mé fakt potěšilo, že konečně chápu ty obrovský meče, alespoň u Gutse. Nevím jestli s tím začal Miura nebo to má delší tradici, ale Guts a greatsword story miluji. Nicméně, jelikož mám před sebou už jen 5 sešitů, tak je mi jasný, že se finále v plné parádě nestíhá. Nevěděl jsem že Miura na Berserkovy dělal až do smrti. Imho je bez šance, aby dojel všechny témata co nadhodil.
Skočím pak do comics auditka, ale takhle skvěle vybalancovaný hentai, gore, dark fantasy, komedii a lidský utrpení i štěstí jsem si ani neuměl představit. Nemáte nějaký tipy na něco v podobné kvalitě? Nemusí to být nutně manga, ale tenhle mix všeho mě baví. Na Comixology jsem rozjel Attack on Titans - maj tam asi 10 sešitl v rámci přeplatného, ale tomu chybí hentai. A hlavně, Bersekr má pak skvělý Maliketh vibe, teda evidentně From Software jede Berserk vibe. Těším se až si projdu zbylé souls hry.