• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Hráči na PC se snaží z Lies of P udělat vytoužené Bloodborne - Zing
    https://www.zing.cz/novinky/96439383/pc-lies-of-p-bloodborne/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Lies Of P Is Giving Steampunk Bloodborne But With 60FPS
    https://kotaku.com/lies-of-p-demo-game-review-bloodborne-ps5-60-fps-1850540980?

FromSoftware’s Bloodborne will probably linger in your mind when playing Lies of P. While the similarities are obvious, the Pinocchio Chalamet-led Soulslike is more than just a xerox of the 2015 Victorian-era masterpiece, and the recent demo makes it clear that developer Round8 Studio is more enamored with FromSoft’s aesthetic than it is obsessed to the point of replication.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    EZEE: Covece, hral jsem to asi dve hodiny. A na me je to slozite ( skilly jen na urcity zbrane, nemuzes si jen presunout sekeru do obou rukou musis mit nejdriv perk kterej ji pouziva) moc lootu. Svet mi prisel prazdnej. Menu slozity. Skill tree taky. Pribeh jsem po chvili jen odklikaval protoze me nebavil.. az moc podobny ty cinsky mobilni verzi - za me.. ale uvodni intro mi prislo super. Ale ve vysledku me i D3 bavilo vic.. hraju dost ten resurected a belzebub mod do D1 taky supr..
    EZEE
    EZEE --- ---
    TOMMY_: D4 navrat ke korenum, pecka
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NJORL
    NJORL --- ---
    PHOW_SAATCH: dolecovani health baru v sekiru? to myslis ten poise bar ... to je snesitelne
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NJORL: Tak to jsem zvědavej, podobná mechanika je i v Sekiru, ne? Tam to zábavný bylo...
    NJORL
    NJORL --- ---
    PHOW_SAATCH: Uz jsem Ti na to jednou odpovidal :)

"Velke no no. Tlaci te do rychleho kombatu tim, ze kdyz chvili nesekas, tak enemakovi doleci zivot. Totalni idiocie. Opravdu to neni zabavne :) Takove prace a pak se to cele musi vyhodit jen kvuli jedne mechanice, ktera ani na papire nezni dobre :)"
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NJORL: nejdou splnit všechny achievementy? :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Thymesii jsem zkousel. 2x jsem tomu dal sanci. Refund.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    je to fantastický, už dlouho jsem na něco takovýho čekal.. Bloodborne / Bioshock / Dishonored.. všechno tam je a přitom to nepůsobí blbě.... parádně odladěný, hejbe se to jak má a atmosféra luxus.. těšba na září.. jo a koupil jsem Thymesii :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: tak Parade Master už je dole, fakt mě bavil... protézu jsem zkoušel a ovládání je naprosto v pořádku :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Chvíli jsem je poslouchal a summon tam je.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Thymesii jsem nezkoušel
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: Aha, tu jsem ještě nezkoušel, tak večer... vychází to v září, mam se na co těšit .. a co Thymesia? Stojí to za to? Nestih jsem demo...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: jj menu je o zvyku, ale po půl hodině to dávalo smysl. Jeste je u bossu fajn používat tu mechanickou ruku. Ta dává taky slušnou dmg.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: Teď musim jít pryč, ale už to skoro šlo... těžká zbraň byla lepší na první fázi, kord na druhou fázi... párkrát jsem se splet při přepínáni consumables, to rotování itemů je jinak než u FS a moc nerozumim tomu proč... jakože u FS děláš selekci jen šipkou nahoru nebo jen dolu, tady se musi vybrat, slot a pak se musí šipkou do strany a to žere čas..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Ten byl pekne nasranej. Už je dole?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam