• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    LOVE_DALI: spolužák syna si ode mě půjčil DS3 (jediná, co mám na fyzickém disku) na prázdniny. Jsem zvědavý na zpětnou vazbu. Když to zkoušel chvilku u nás, klasicky se zasek nu Gundirovi.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Tohle vlastně můžu testnout na PS3 :)
    Dark Souls 1 but it's the DAY ONE Release Version
    https://www.youtube.com/watch?v=rsYD4QZQ3tU
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    RUDOLF: obecně mi to nijak nevadí, tady jsem z toho měla lehce rozporuplné pocity, ale nechci spoilovat :)

LAHINO: s tím měl trochu issue můj bf, mně to přišlo cajk :) ale na faito zrovna moc nejsem, připomíná mi to podle obrázků i trochu věci jako Baki :) monentálně ještě sleduju Ōoku: The Inner Chambers, ale na to tu asi nebude cílovka
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    HITOMI: Blood of Zeus ma strasne bavil, ale casom mi zacala ich animacia, dost iracionalnce, strasne vadit. Dorohedoro malo super lore, tajne dufam v pokracovanie. Ja som sa namotal aj na Kengan Ashura, tam vyjde tretia seria v septembri, tesim.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LOVE_DALI: svět je v pořádku:-)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HITOMI: jako že se mám těšit nebo to není tvoje preference?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Tak mladej rozjel DeS1 a prvního bosse.... nedal :D
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    RUDOLF: imo ani to nechybí :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HITOMI: potvrzuji, za včejšek jsem se dostal do půlky třetí sezóny castevanie.. na to že je showrunner je zápaďák, tak to drží ostrou hranu inspirovanou asijským přístupem. Jmenovitě, láska k záporákům, né zcela jasná linie mezi dobrem a zlem. Takový až japonský přiśtup ke křesťanství. Chybí tomu asi jen hentai;-)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    RUDOLF: Castlevanie je z animovaných seriálů dostupných na netflixu mezi těmi top :) je to hodně povedený.
    Pak je samozřejmě super Cyberpunk Edgerunners, Arcane a mně se líbil i Blood of Zeus. Z anime Devilman Crybaby, Dorohedoro,...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    RUDOLF: koukal asi pet deset minut a rikal jsem ze vic tu estetiku dark souls snad okopirovat ani nejde, ze na to snad museli koupit copyright
    Remnant 2 je fajn. Takovej jednoduchej, co se map tyce, ale gameplay pecka a bossove zatim super :)

Rozvoj postavy zatim dost pomalej, materialu je po malu, novy zbrane moc nenachazim. Ale ono to ziska vetsi hloubku az s druhym povolanim. A jsem furt relativne na zacatku ;)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Asi meh, ale první boss je takový elden ring v kostce.

Lords of the Fallen - Official Extended Gameplay Overview
    https://youtu.be/iu-aJeLOhFo
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    VON_GILOTINE: jak je na tom castelvanie proti dobrému japonskému anime? Co je nejlepší anime koprodukovaný Netflix? Že bych to prubnul.

Castelvanii jsem viděl jen asi deset minut..
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    existuje jista nadeje ze by to mohlo byt na urovni castlevanie, ale je zcela zrejme ze hloubku a rozmery predlohy to nezachyti.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NAGASAWA: Na druhou stranu, na světě tolik vizuálního obsahu, že mě další odpad nevadí. Prostě ho vynechám, Na hrách From Software to nic nezmění. Když se na to nebudu těšit, nebudu zklamán:-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: No právě.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    At to proboha nechají pouze na japonsky produkci, at to proboha nedělají na západě, at nad tím má proboha dohled From Software. Pls.

Dark Souls reportedly being turned into Netflix anime | Eurogamer.net
    https://www.eurogamer.net/dark-souls-reportedly-being-turned-into-netflix-anime
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam