• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ja bych spis tipnul, ze bude spousta lidi nadsena a prave i lidi serii netknuty. neco jako ER, ale uvedomuju si ze toe dost naivni :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: tipuju, ze bude spousta lidi rozcarovana, kdyz dostane beckovou verzi Ace Combatu s robotama.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    RUDOLF: chmm ok. tak to sme tri. tipoval bych jeste pana Gilotina, kterej me na to tak nejak upozornil, ikdyz uz sem neco malo tusil.
    tak treba zalozime novy auditko. sem zvedavej a cim dal vic nahajpovanej!
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BOBESH: tady to OT je, ale chystám se taky. Nijak zvlášť se netěším, až tolik mě to neláká, ale chci to zkusit, protože vím o čem to z pohledu gameplay je, ale nevím jestli mi to bude chutnat. Nekoupil jsem ani BG3, abych náhodou neměl časovou kolizi.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    hele a kdo se krom Nagasawy chystate na Armored Core? ono je to sice od FromSoftware, ale tady asi ot ze?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    PHOW_SAATCH: Tak v Rijnu snad bude ten Pinocchio, to vypada slibne.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    KR_TEK: Já se po ER vrátil k DS1 a 3 a nějak mi to sedí víc. Teď jsem v DS3 začal sbírat zbytek prstenů kvůli achievementu a zase jsem objevil věci, který jsem předtím přehlídnul. Na ER DLC se těšim, snad to bude temnější a víc "souls", ale ten open world setting neni asi úplně pro mě. V DS je vypočítanej každej metr čvereční, v ER je spousta plonkovýjo místa a "vaty". Mam to radši komprimovanější. Místo ER bych radši DS4, ale chápu, že chtěli zkusit něco novýho. Ale to píšu jen proto, že mam dneska za sebou několik nostalgickejch hodin DS1 a 3 a jsem trochu nalitej :) já každou chvíli pláču nad absencí DeS a BB na Steamu, k vánocům mě asi PS4/5 nemine :)
    KR_TEK
    KR_TEK --- ---
    Tak jsem dohrál ER a nějak ten svět nemůžu opustit ;)) nedalo mi to, rozjel jsem NG+ a zkusím "ranni's secret ending", abych si to trochu zpestřil. I tak jsem se trochu bál stereotypu při druhém průchodu, ale ta hra je tak vybalancovaná a obrovská, že pořád narážím na nové lokace a občas dokonce i bossy.

První game jsem si stavěl strenght build a zakotvil u ruins Great sword jako hlavní zbraně. V NG+ jsem přestal levelovat strenght a navyšuju faith. Přešel jsem na kombo blasfemous sword nebo sacred relic sword v jedné ruce a sword of milos do druhé a je to mazec ;) BS po zabití nepřátel přidává HP a SoM přidává FP. BS i SRS mají oba brutální Ashes of war.

Doufám, že NG+2 už pak nedám a vydržím do DLC. Každopádně tolik hodin jsem snad v žádný hře ještě nenechal a stejně ničeho nelituji! ;D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: dnes Darkmoon Butterfly, Great Grey Wolf Sif, Gaping Dragon.. a začínám Blejt-taun, f*ck :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: tak jsem to včera zase zapnul... Asylum Demon, Taurus Demon, Gargoyles, Capra Demon, Butcher v Depths... je to jízda :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Tak nějak mě to tady připomíná, když jsem dělal v retailu a jednou za mnou přišel týpek, tak cca 40.
    Chtěl nějakou strategii. Mno, tak jsme pokecali a doporučil jsem mu Starcraft 1.
    Tou dobou jsme měli sběratelku 2, ale pro začátek 1 za 299.- stačila.
    Manik přišel asi za měsíc, že si jde pro tu sběratelku a jestli znám hráče XYZ a jestli jsem sledoval turnaje apod.
    Borce to naprosto pohltilo a za měsíc toho o SC věděl víc, jak já :D
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    LOVE_DALI: spolužák syna si ode mě půjčil DS3 (jediná, co mám na fyzickém disku) na prázdniny. Jsem zvědavý na zpětnou vazbu. Když to zkoušel chvilku u nás, klasicky se zasek nu Gundirovi.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Tohle vlastně můžu testnout na PS3 :)
    Dark Souls 1 but it's the DAY ONE Release Version
    https://www.youtube.com/watch?v=rsYD4QZQ3tU
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    RUDOLF: obecně mi to nijak nevadí, tady jsem z toho měla lehce rozporuplné pocity, ale nechci spoilovat :)

LAHINO: s tím měl trochu issue můj bf, mně to přišlo cajk :) ale na faito zrovna moc nejsem, připomíná mi to podle obrázků i trochu věci jako Baki :) monentálně ještě sleduju Ōoku: The Inner Chambers, ale na to tu asi nebude cílovka
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    HITOMI: Blood of Zeus ma strasne bavil, ale casom mi zacala ich animacia, dost iracionalnce, strasne vadit. Dorohedoro malo super lore, tajne dufam v pokracovanie. Ja som sa namotal aj na Kengan Ashura, tam vyjde tretia seria v septembri, tesim.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LOVE_DALI: svět je v pořádku:-)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HITOMI: jako že se mám těšit nebo to není tvoje preference?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Tak mladej rozjel DeS1 a prvního bosse.... nedal :D
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    RUDOLF: imo ani to nechybí :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HITOMI: potvrzuji, za včejšek jsem se dostal do půlky třetí sezóny castevanie.. na to že je showrunner je zápaďák, tak to drží ostrou hranu inspirovanou asijským přístupem. Jmenovitě, láska k záporákům, né zcela jasná linie mezi dobrem a zlem. Takový až japonský přiśtup ke křesťanství. Chybí tomu asi jen hentai;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam