• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    VON_GILOTINE: preji prijemnou zabavu. Remaster je podle me nejlepsi soulsovka
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Pujcena ps5 jdu prvne na Demon Souls
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Koupil jsem Back to Ashes. Nečekám nic. Nechám se překvapit. Hodnocení 9/10 :)

Save 30% on Back To Ashes on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1054700/Back_To_Ashes/
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: Hele, je tam možnost perku osamělý vlk, ale nezkoušel jsem to bohužel... Ale máš výhodu více action points
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: dás se to hrát nějak smysluplně s jednou postavou? já skončil cca v půlce hry.. no někdy bych to měl dojet do konce... tak třeba o vánocích :D
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    BOBESH: u nás se na to taky chystáme (a těšíme) :) teda, pokud do té doby dojedu FF XVI a na PC baldury :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Divinity oba díly jsou super. Občas se hecnu a jedu od začátku.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: Divinity jsem kdysi rozehral s kamosem jednicku. Bavil jsem se ale v inventari jsem byl casteji nez v combatu. Na to uz nemam :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: já hrál o covidu Divinity 2: Original Sin, ale jak řikáš, je to pěkný, rozsáhlý, propracovaný, dobře napsaný, ale pomalý... a mě úplně stačí spravovat jeden inventář a ne čtyři najednou, to je fakt na dlouhý zimní večery, když je krajina zapadlá sněhem a ty víš, že se tři neděle nedostaneš do práce :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja teda Remnant 2 jedu taky ale solo me to moc neba. Predevcirem jsme hrali ve 3 a bylo to mnohem lepsi pro me. Jedu Gunslinger/Hunter.
    Imho Armored Core sem patří. Spadá do názvu klubu. Teda to toho atd | ...aneb umíráme s nadšením. Sám bych ho rád zkusil. Kdysi jsme koukal na 5. díl a moc me to nebralo ale tohle vypada pekne.
    BG3 nehraju. Sice hraju 30let pen and paper DnD ale me ty pocitacove verze nikdy nejak nebrali. Kdysi jsem mozna dohral prvni BG. Uz je to na me nejaky velky a slozity :D
    Ja jen, ze ten remnant 2 je super. Mam v tom asi ctyricet hodin (neco z toho syn) a porad bavi. Jedu psa a healera, takze hodne preziju a moc neopakuju. Dmg na bossich byla takova slabsi, ale zatim mi na kazdyho bosse stacilo se naucit ho a dal jsem to.

Jenze ted jsem dosel k poslednimu bossovi a je to brutal. Prvni fazi uz jsem se plus minus naucil, ale ta druha je pro me zatim naprostej chaos, kdy umru behem par vterin (nejdal jsem ho dostal na 40%, ale pak mi doslo ammo a pri sbirani jsem to posral). Uz jsem na nem stravil asi tri hodiny a nechce padnout, zmetek. A do toho baldury. Uaaaa :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ja bych spis tipnul, ze bude spousta lidi nadsena a prave i lidi serii netknuty. neco jako ER, ale uvedomuju si ze toe dost naivni :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: tipuju, ze bude spousta lidi rozcarovana, kdyz dostane beckovou verzi Ace Combatu s robotama.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    RUDOLF: chmm ok. tak to sme tri. tipoval bych jeste pana Gilotina, kterej me na to tak nejak upozornil, ikdyz uz sem neco malo tusil.
    tak treba zalozime novy auditko. sem zvedavej a cim dal vic nahajpovanej!
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BOBESH: tady to OT je, ale chystám se taky. Nijak zvlášť se netěším, až tolik mě to neláká, ale chci to zkusit, protože vím o čem to z pohledu gameplay je, ale nevím jestli mi to bude chutnat. Nekoupil jsem ani BG3, abych náhodou neměl časovou kolizi.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    hele a kdo se krom Nagasawy chystate na Armored Core? ono je to sice od FromSoftware, ale tady asi ot ze?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    PHOW_SAATCH: Tak v Rijnu snad bude ten Pinocchio, to vypada slibne.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    KR_TEK: Já se po ER vrátil k DS1 a 3 a nějak mi to sedí víc. Teď jsem v DS3 začal sbírat zbytek prstenů kvůli achievementu a zase jsem objevil věci, který jsem předtím přehlídnul. Na ER DLC se těšim, snad to bude temnější a víc "souls", ale ten open world setting neni asi úplně pro mě. V DS je vypočítanej každej metr čvereční, v ER je spousta plonkovýjo místa a "vaty". Mam to radši komprimovanější. Místo ER bych radši DS4, ale chápu, že chtěli zkusit něco novýho. Ale to píšu jen proto, že mam dneska za sebou několik nostalgickejch hodin DS1 a 3 a jsem trochu nalitej :) já každou chvíli pláču nad absencí DeS a BB na Steamu, k vánocům mě asi PS4/5 nemine :)
    KR_TEK
    KR_TEK --- ---
    Tak jsem dohrál ER a nějak ten svět nemůžu opustit ;)) nedalo mi to, rozjel jsem NG+ a zkusím "ranni's secret ending", abych si to trochu zpestřil. I tak jsem se trochu bál stereotypu při druhém průchodu, ale ta hra je tak vybalancovaná a obrovská, že pořád narážím na nové lokace a občas dokonce i bossy.

První game jsem si stavěl strenght build a zakotvil u ruins Great sword jako hlavní zbraně. V NG+ jsem přestal levelovat strenght a navyšuju faith. Přešel jsem na kombo blasfemous sword nebo sacred relic sword v jedné ruce a sword of milos do druhé a je to mazec ;) BS po zabití nepřátel přidává HP a SoM přidává FP. BS i SRS mají oba brutální Ashes of war.

Doufám, že NG+2 už pak nedám a vydržím do DLC. Každopádně tolik hodin jsem snad v žádný hře ještě nenechal a stejně ničeho nelituji! ;D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: dnes Darkmoon Butterfly, Great Grey Wolf Sif, Gaping Dragon.. a začínám Blejt-taun, f*ck :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam