Demon souls kariera stoupa ke dnu hh
Zabil jsem Adjudicatora pote co jsem omylem parkrat trefil ten sekacek co ma v brise po pulhodine trapnych pokusu o plungeattack na jeho ptaci hlavu.
Uzil jsem si slusnou motacku v Tunnel city, hodinu tam placal po zadku vsechny ty homolarvy ohnivy placaty pomaly zivotu jak midir, farmil naky st0ny aniz tusim doted jak funguji upgrady weaponu.
V techto podzemnich tunelech mi doslo ze blystive jesterky milovani to nositele special matra z dark souls a bludburn jsou zjevne nejak castejsi,respawnuji dle jinych pravidel a je jich mnohem vicero. Suddenly a wild claymore plus 8 appears.
Hodne se mi libi jak je vsude vetsi tma malo vidim seskakovat na spatne viditelna leseni je porod a obcas nutny leap of faith feels raw n dirty. Totalne unpolished Elden Ring. Jak ohlodat porsche 911 na holou kostru.
Pokuchal sem Flame demona, kouknul do tvare Dragon goda, rip hh.
Svet 5-1, skvela prapuvodni blight village. Matoucí, tunely bonus, random plague ci poison mm. Leech demona sem spadnul spis omylem a zabil jej rovnez tak. Vyrazne tvrdsi prace s omezenou viditelnosti stisnenych prostor jak pamatujeme z Alone in the Dark ci starych Resident Evil. Nezvyk trochu, ale zdravy, challenging, stejne jako cely from soft system her. Ostatne lock nepratel vas v 50proc umi poradne podelat, preciznost Bb,Ds3 ci ER nutno zapomenout.
Zajimave je jak mocné tu jsou prsteny, hp regen, mp regen, sneaky prsten, no je toho plno.jedine co "chybi" jelepsi zvuk a vizual u criticalu hh(zdravime Bb)
Dnee vecer vice ♡