• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw nevim jak na ps/pc ale na xboxu funguje trik se zmenou regionu. AC VI uz jede!!

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Lords of the Fallen - Official Extended Story Trailer | gamescom 2023
    https://youtu.be/UlnS1DDH0Kg?si=5kcqn_TDptZwdysE
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    prej by to melo hrace FS titulu uspokojit stejne jako DS, nebo ER a ze prej je to tezsi, rychlejsi a agresivnejsi nez Sekiro!
    to se poseru! sice nehrozej hadi, ale ta obtiznost bude asi pro me prekazkou. mno uvidime! :)
    STARF
    STARF --- ---
    BOBESH: tesim se na to... aneb ackoliv letos vyslo relativne dost zajimavych titulu, chybi mi ten feeling FS her - minulej rok jsem nehral skoro nic jinyho:)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    asi padlo embargo
    Armored Core VI: Fires of Rubicon - Reviews

10 - Eurogamer
    10 - GamesHub
    10 - Inverse
    9.5 - WellPlayed
    9 - Press Start
    9 - Gamesradar
    8.5 - PSU
    8.5 - Techraptor
    8.25 - Game Informer
    8 - IGN
    8 - Gamespot
    8 - Areajugones

Metacritic - 87 (28 reviews)

Opencritic - 85 (15 reviews)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    další 3 :D
    carbot | Makeship
    https://www.makeship.com/search?q=carbot
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    RUDOLF: kouknu jeste! dik za tip!

imho se ji libi vic zapadaci nez japonci tak nejak obecne :))
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BOBESH: jj. já to viděl celý, ale právě včera jsem narazil na japonskou verzi showcase pro japonský publikum..

btw.. asi jsem paranoidní, ale přilo mi, že se se fighting cowboy japonce líbil:-) i když možná, ten černoušek ještě víc..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    GURBON: mám zkušenost s obojím, je to dost brain specific, každý má jiný pattern zpracování informací.

Když jsem byl zhulený, viděl jsem jeden přejezd kamery ve Fear and Loathing in Las Vegas, když jsem to viděl pak opět střízlivý v kině, ten záběr byl tak vteřinový, ale zhulený jsem si vyslověně prohlédl:-) Dtto hudba, kdy jsem schopen se soustředit na různé aspekty hudby, kdežto za střízliva mi to hudba utíká rychle. Samo, časová dezorirentace je normální. Když jsem střízliví, umím dobře odhadnout uplynulý čas, když jsem zhulený, tak ten čas a vjemy spíš prožívám selektivně okamžik po okamžiku a logicky jsem pak dezorientovaný. Notabene, když se začnu věnovat nějaké své vnitřní myšlence třeba hodinu a úplně odignorovat dění u stolu:-)

Houby/LSD zážitky spočítám na rukou jedné ruky. Mám je rád, ale myslím, že to ovliňoval můj mozek dost podobně jako hulení, ale vlastně příjemněji a myslím, že mi taky umožnili to schoponost soustředění se na detail a odříznuté všeho ostatního. Ale tohle mám i zastřízliva, kdy jsem schopen se účastnit celodenních konferencí.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PHOW_SAATCH: ja nehral ani jeden dil do releasu ty dvojky minulej tejden na konzole, ale cetl sem, ze jednicka byla hodne zabavna a dvojka i vic. me to bavi dost. akorat se mi ted sesly tri tituly se sci fi tematikou (Everspace2, AC6,Starfield) tak nevim estli se toho neprezeru :)
    RUDOLF: mno huleni tady bude imho spis na skodu. jinak showcase vypadala hodne pro zapadaky, kdyz to uvadela VampyBitme a hral tam treba Vaati, nebo FightinCowboy. mno nejak to musej uvest, kdyz ma kazdej v podvedomi, ze FS=DS
    GURBON
    GURBON --- ---
    RUDOLF: huleni zpomali leda tebe, LSD zpomali cas .)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BOBESH: kámoš hrál CS zhulený, zpomaluje to ćas;-) uź roky nehulím, ale možná pořídím vaporizér a zkusím doping.

Btw..byl i japonský showcase, ukazují jiný scénář. FromSoftware marketing cílí regiony exkluzivně.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH: Dohrál jsem EverSpace 1 a ta dvojka mi v demu přišla taková zbytečně komplikovaná... na jedničce se mi strašně líbila ta jednoduchost a přehlednost. A nebo to je prostě jen nezvyk. V každym případě je to jedna z nej space stříleček, co jsem kdy hrál.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    v patek probehla showcase. a jiz tento patek release! ja uz "trenuju" v Everspace 2, ale nemyslim si ze mi to nejak pomuze. spis by to chtelo nejakej speed! ono to nakonec celkem vypada na hektickou akci :)
    ARMORED CORE VI FIRES OF RUBICON Showcase
    https://www.youtube.com/watch?v=0Tk5YA4WRrg
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    moc pěkné, konečně jsem ten ending viděl
    JONY
    JONY --- ---
    An Elden Ring Movie ► Age of the Stars
    https://www.youtube.com/watch?v=cbWXHMVWYkQ
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: kováře mám v Rebel Campu, byla to snad mapa za vesnici
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SNOO: Já dohrál poprvý DS1 na starym PC, v Blighttownu 12-15 fps :)
    SNOO
    SNOO --- ---
    VON_GILOTINE: tam je ten drop tak markantni ze neni ani potreba poustet nejaky fps meter, v 60 fps mode to pri vstupu na prison klesne nekam k 20ti.. na par vterin, no big deal ale co sem sledoval na internetech tak swm to jinde nevidel…ocekavam ze to budes mit ok
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SNOO: vidis, podivam se, zkusim si nekde zapnout ukazovac, sry sem ps5 noob. Ja navic prison 9f hope hral na 30fps takze sem mozna nemel o co prijit uz hh
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam