• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: kováře mám v Rebel Campu, byla to snad mapa za vesnici
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SNOO: Já dohrál poprvý DS1 na starym PC, v Blighttownu 12-15 fps :)
    SNOO
    SNOO --- ---
    VON_GILOTINE: tam je ten drop tak markantni ze neni ani potreba poustet nejaky fps meter, v 60 fps mode to pri vstupu na prison klesne nekam k 20ti.. na par vterin, no big deal ale co sem sledoval na internetech tak swm to jinde nevidel…ocekavam ze to budes mit ok
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SNOO: vidis, podivam se, zkusim si nekde zapnout ukazovac, sry sem ps5 noob. Ja navic prison 9f hope hral na 30fps takze sem mozna nemel o co prijit uz hh
    SNOO
    SNOO --- ---
    VON_GILOTINE: taky ti pri vstupu na prison of hope klesnou FPSka? Nebo je jen muj ps5 nemocnej?
    Je to dobre videt na ty modry rozplyvajici se mlze co jde z postavy…
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: stojim teď v RATHOLE před velkym golemem s čubkou
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: prosim tě, v jaký lokaci je kovář? buď jsem ho minul nebo jsem na něj nějak zapomněl :D dík
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SHARNY: imho se v prison of hope stane vetsine hracu ze se jim tam mirne zcerna world tendency a najednou mas na neprijemnych mistech dva rudy hlidace se zvoneckem a chapadlama a cloveku dojde ze zadna zkratka asi moc nebude a.. hhahaha.. o_O
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    VON_GILOTINE: Z Prison of Hope mám do teď PTSD. Úplně cejtim tu paniku, když ke mně cupitá ten strážnej v tý bouřce :D
    Tam jsem cejtil podobný pocity jako poprvý v Blightownu.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: Back to Ashes je na tom s unpolished temnotou podobně a to se mi na tom právě líbí.. a třeba v takovym Dragon´s Dogma hrála tma zásadní roli.. v noci neni vidět na dva metry a i monstra jsou agresivnější... věci se dějou jinak.. tady má From Fost ještě trochu rezervy... situace, kdy lezeš do dungeonu a všechno je vidět, neni podle mě v dark fantasy hře úplně v pořádku :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Demon souls kariera stoupa ke dnu hh

Zabil jsem Adjudicatora pote co jsem omylem parkrat trefil ten sekacek co ma v brise po pulhodine trapnych pokusu o plungeattack na jeho ptaci hlavu.
    Uzil jsem si slusnou motacku v Tunnel city, hodinu tam placal po zadku vsechny ty homolarvy ohnivy placaty pomaly zivotu jak midir, farmil naky st0ny aniz tusim doted jak funguji upgrady weaponu.
    V techto podzemnich tunelech mi doslo ze blystive jesterky milovani to nositele special matra z dark souls a bludburn jsou zjevne nejak castejsi,respawnuji dle jinych pravidel a je jich mnohem vicero. Suddenly a wild claymore plus 8 appears.
    Hodne se mi libi jak je vsude vetsi tma malo vidim seskakovat na spatne viditelna leseni je porod a obcas nutny leap of faith feels raw n dirty. Totalne unpolished Elden Ring. Jak ohlodat porsche 911 na holou kostru.
    Pokuchal sem Flame demona, kouknul do tvare Dragon goda, rip hh.
    Svet 5-1, skvela prapuvodni blight village. Matoucí, tunely bonus, random plague ci poison mm. Leech demona sem spadnul spis omylem a zabil jej rovnez tak. Vyrazne tvrdsi prace s omezenou viditelnosti stisnenych prostor jak pamatujeme z Alone in the Dark ci starych Resident Evil. Nezvyk trochu, ale zdravy, challenging, stejne jako cely from soft system her. Ostatne lock nepratel vas v 50proc umi poradne podelat, preciznost Bb,Ds3 ci ER nutno zapomenout.
    Zajimave je jak mocné tu jsou prsteny, hp regen, mp regen, sneaky prsten, no je toho plno.jedine co "chybi" jelepsi zvuk a vizual u criticalu hh(zdravime Bb)

Dnee vecer vice ♡
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Hehe, podařilo se mi dát Godricka na první pokus - NPC Nepheli, spirit (Engval+2), v první části serpent arrows a ani se k němu nepřiblížit, v druhé části mu bleskově skočit pod nohy a dorubat mečem.
    Poněkud delší teda byla cesta k Divine Tower, protože mě nenapadlo, že tam budou fakin golemové. Na druhou stranu si odnáším zjištění, že ten s lukem by se mohl jmenovat Friendly Fire (když mu ti dva další vlezli do rány, tak to schytali) a celkem mi pomohl v mém plánu je ustřílet.
    KR_TEK
    KR_TEK --- ---
    Já dal ER NG+2 Ranni's ending, zakončil to symbolicky na 222 levelu a teď už na to, přísahám, nesahnu až do DLC! ;) 235 hodin jsem zatím v žádný jiný hře nenechal a nelituji ani minuty 🙄
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Teda ty demons souls, wow.
    Skvelx to je. Zbytecne sem se trapil 30fps prepnuti na 60pomohlo.
    Parry furt neumim. Jediny kde mi de je bloodborne.
    Taky mi chvili trvalo nez sem prepnul cameru na "wall assist" coz je standardni fromsoft camera.
    Vsudw naky npc a uz davno vim ze vetsinu z nich failnu.
    Jedu zatim claymore+4 obouruc. Zatím mam hotove 1-1, 1-2, 2-1, 3-1, a ted vymyslim jak zabit Adjudicatora.
    Prison of hope FENOMENALNI.
    Stay tuned for more whining n failing
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: zatim ne. Jenom jsem jednou na zkousku poupil nejake ty pozehnani u sochy, jednou nechtene daroval ash pro predmet u jine zenske sochy a upgradnul vec u kovare, zatim na +1 abych vedel jak na to
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: Nezkoušel jsi u fontány transmutovat nějaký itemy? Já jí aktivoval, ale zatim váhám, nechci si nic zmršit :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: Tak jsem zkusil Golema i Orona v Abyss formě a u obou mi chyběla poslední rána, takže nevim, co se pak stane... klasika. Ale jsem dneska dost unavenej, zkusim zejtra :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: Orona jsem zkusil dvakrát a taky se mi vždycky dohealoval, sice jsem na to natrénovanej z Thymesie, ale tady v tom bude možná nějakej trik (větší dmg :)... stone golema jsem potkal, ale zatim jsem ho obešel (zatoulal jsem se v průzkumu prostředí a teď se k němu vracim)... na respec jsem zatim nenarazil..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam