GURBON: mám zkušenost s obojím, je to dost brain specific, každý má jiný pattern zpracování informací.
Když jsem byl zhulený, viděl jsem jeden přejezd kamery ve Fear and Loathing in Las Vegas, když jsem to viděl pak opět střízlivý v kině, ten záběr byl tak vteřinový, ale zhulený jsem si vyslověně prohlédl:-) Dtto hudba, kdy jsem schopen se soustředit na různé aspekty hudby, kdežto za střízliva mi to hudba utíká rychle. Samo, časová dezorirentace je normální. Když jsem střízliví, umím dobře odhadnout uplynulý čas, když jsem zhulený, tak ten čas a vjemy spíš prožívám selektivně okamžik po okamžiku a logicky jsem pak dezorientovaný. Notabene, když se začnu věnovat nějaké své vnitřní myšlence třeba hodinu a úplně odignorovat dění u stolu:-)
Houby/LSD zážitky spočítám na rukou jedné ruky. Mám je rád, ale myslím, že to ovliňoval můj mozek dost podobně jako hulení, ale vlastně příjemněji a myslím, že mi taky umožnili to schoponost soustředění se na detail a odříznuté všeho ostatního. Ale tohle mám i zastřízliva, kdy jsem schopen se účastnit celodenních konferencí.