• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ja tam rvu vsechno, co se da. dal bych tam i modrou Chiquita od bananu, kdyby tam byla :)) ted odpo sem zjistil, ze ta nalepka de pouzit i pres cely casti
    jen pro ukazku:

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: ha pekne :) ja si tam hodil coby prvni stickerku Sunbros, kterou jsem tam nasel v nabidce.

Mno k ty haptice. Skoda ani ne. Mě treba prepaleny reakce triggeru lezou na nervy, protoze kdyz jdu silou proti odezve, tak mam vzdycky pocit, ze je brzy znicim. Treba v Ratchet and Clankovi mi ten ovladac hral vylozene pod rukama a popravde mi to lezlo spis na nervy, tak jsem rad, ze se tady FS moc neurvali ze retezu a vzali to decentne. Kazdopadne treba casem u jinych zbrani pritvrdi. Uvidime. Zatim porad strasim v prvni kapitole a zkousim se zlepsovat v misich. Nejaky Acka uz tam mam, ale S ne a ne padnout.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: tyo pritom mam z toho pocit, ze na playstationu je ta AC serie vic doma nez kde jinde. toe trochu skoda. dik!

jinac s tim nyx theme u me je to bida! o logo sem se radsi ani nepokousel! tak aspon napis ;)))

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jak tak koukám, tak si počkám až na Shadow of the Erdtree... nevíte, jak to vypadá s tou novou FS soulsborne exklusivkou pro PS5? Já jestli si budu muset to PSko nakonec potupně koupit nebo ne :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HITOMI: jj když hraju, tak mám úplně jiný starosti, než sledovat design bossu, tak je fajn koukat, jak hraje i někdo jinej. Zlatej share screen.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Beating Elden Ring with Invisible Enemies
    https://www.youtube.com/watch?v=PvxEuGB-R3c
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    Juggernaut dole :) jako divák si fakt neskutečně užívám animace/pohyby mechů :) hlavně u tohodle bossáka to byla lahůdka, nebo takový sundávání stridera, pastva pro oči :) o to víc mě mrzí, že sama to hrát nemůžu, zápasím s kamerou v mnohem větších píčovinách, musím zůstat u svých FF :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Dualsense decentní. Triggery vůbec nic a sem tam to zadrncá. Minimalistickej přístup.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: youtube dodal zbytek videa, tak tady se správým časem

https://www.youtube.com/live/tyhUvAJOD9Y?feature=shared&t=20026
    USHUI
    USHUI --- ---
    19 Minutes of Black Myth: Wukong Gameplay | gamescom 2023
    https://www.youtube.com/watch?v=AlU0OW7wjpQ
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    merch

BOBESH
    BOBESH --- ---
    brekot

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jasny. taky si myslim. kdyz ted koukam pres pc na ten nyx...tak by sel dobrej NyxAC barevny schema a i to logo by tam slo spatlat imho! :))
    jinak ja sem taky v prvni kapitole, ikdyz sem to zapinal uz ve ctvrtek :)) moc tomu nedavam, pac me to strasne zdime.
    dneska chci zkusit prohodit ovladani quick boost □/x za target assist r3 tak si to zas jeste ztizim a prodlouzim :)))

btw co na tom dualsense? kope to nejak do tech spousti? ma to haptiku? a co repracek nebo to sviceni? je to nejak vyuzity?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Hele jsem teprve v první kapitole, tak se nemám čím vytahovat. Nahrál jsem v tom sotva 10 hodin, ale podle me to půjde, pac jenom vygenerujes kód a posles. Jsem zvedavej, jestli se budou potom sdílet kódy na konkrétní bossy.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jako hodne lidi breci...me pobavilo, dyz sem mel ideu, ze ho pudu vyprasit s jinym gearem a tahle (zatim jedina?) mise de opakovat pouze v tom defaultu :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: to sem zas o neco prisel! :) zatim ty moe hybridy asi nema cenu sdilet, ale rad bych kostnul vase vytvory

de to i skrze platformy? zkousim ted guglovat...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Tak konec první kapitoly a Balteus. Začal jsem jako quadro-nožka, pak tank a nakonec upravil na rychlejší bipedo tělo od arquorus nebo jak se jmenujou, dva bublifuky a na ramenou plasma rakety a 8 vertikálních katuší, na damage při staggered.. možná jsem ještě vyměnil ruce.. chyběla mi rychlost a bez štítu je Balteus trochu krotší.. Mám pocit, že damage nejvíc dávali ty plasmy, takže by to šlo ještě optimalizovat..

Osamělý Streamer | Armored Core 6 | Silent plays
    https://youtu.be/tyhUvAJOD9Y?t=8841
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HITOMI: Mno podzim bude letos divokej
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    NAGASAWA: my to teprv teď zapnuli, ale první dojmy jsou opravdu top. Jen nevím, kde seberu čas ještě na BG3 a FF XVI. A taky jsem koukala, že předevčírem už vyšlo i Blasphemous II. Ale tak dnů dovolený mám ještě dost :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam