• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Nejsou? Skoda sakra. Rikal jsem si, ze to bude univerzalni sada jednicek a nul.

BOBESH: jj rikal jsem si, ze kdyz mel ten obri bublifuk ten potizista pred nim, tak to bude klasicka pomrkavacka od FS, kdy ti do levelu vetsinou hodi neco zasadniho, mas to celou dobu pred ocima a stejne si toho nevsimnes a dojde ti to, az kdyz mas problem. Jinak kdyz vypousti ty rachejtle, tak je dobry vlitnout forsazi prido do toho a pak uhnout do strany, anebo ty rakety proste nadletet. Ja vim, ted chytracim, koncil jsem s centimetrem zivota, ale jde to. xkrat jsem koncil, kdyz mu zbyval kousek zivota a pak jsem to zbytecne uspechal. Jinak tip - nastav si v menu rychlost kamery na 7-8 a Balteus ti nebude tak jednoduse utikat ze zornyho pole a neprekvapi te.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: bublifuk sem mel jeden! to sem cumel, jak mu ubiral ten stit, pac do ty doby sem tu zbran upe vynechaval. ja se dostal do faze, kdy ho naklepu do ty pulky, kdy nabije ten stit s explozi a zacne svihat ohen a toe zle. kdyz sem od nej dal, tak ho netrefuju a kdyz blizko tak me sezehne, nebo trefi rovnou granatem. tak snad dnes! uz by to chtelo! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: To půjde. Je to vlastně jenom o tvých zbraních a jeho o štítu. Je dobrý hlidat si jeho ukazatel štítu kdy to do nej kropis ideálně bublifukama a jakmile mu ten ukazatel v kruhu zrudne, tak začne vravorat a v ten moment přijde na radu cokoliv co má velkou damage.
    Jedna rana, druhá a pak zase manévrovat a ukousavat mu štít. Druhá fáze to stejný. To už je zranitelnější, tak si dávej jenom bacha na oheň uhybem do stran a opakuj stejnej postup. Mně se vyplatily bublifuky v rukou a na zádech dvě plasma guny co se nabijí podrzenim
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: nee ze bych to netusil, ze napises hotovo :D mno, dnes zkusim jeste mec a uvidim. zas mi to pripomnelo, ze asi nejsem upe cilovka FS her :))
    STARF
    STARF --- ---
    vcerejsi darksoulstoilet post

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Už je na cestě

Elden Ring Official Strategy Guide, Vol. 2
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BOBESH: taky jsem s tím trávil čas;-)

How big is an Armored Core?
    https://youtu.be/XPaXIzXUPTA?si=PxYxYvrmp7tpY1Uj
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Podle mě AC. Pošahaná atmosféra vlastní FS tam pořád tepe, stejně jako ty jejich precizní bojový rovnice. Na západě se sice snaží, Surge byla rozhodně fajn, ale ta banda z Tokia je v tom vždycky napřed, protože nekopíruje, ale inovuje a evolvuje.

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: Co je víc soulslike? AC6 nebo The Surge?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Zrovna jsem ho ukousal. Necítím malicek na pravý ruce a vyčerpal jsem zásoby adrenalinu na tři dny dopředu. Dvě hodiny, čtyři buildy a nespočet přezbrojení.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HITOMI: S&S je pecka :)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    PHOW_SAATCH: mám ve wishlistu :) naposled jsem z podobných her hrála Vigil na switchi.
    Pak třeba hry jako Sundered, Ender lilies, Salt and sanctuary... :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HITOMI: A hrálas Death's Gambit? Ten mi přišel lepší :)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    NAGASAWA: dojdeme k tomu, muž musí teď autisticky opakovat dungeony :D

PHOW_SAATCH: tos to vzdal už někdy na začátku, ne? :) Mně se tam hrozně líbí ten art a příběh, obecně mám tenhle typ her hrozně ráda :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak od 16:45 do ted a nic. tak zase zejtra :/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HITOMI: Blashphemous jsem opustil ve fázi, kdy jsem nebyl schopnej/ochotnej přeskákat kaskádu plošinek... stylizace ok, ale tohle mi přišlo otravný :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HITOMI: Nevzdávat, ganbare, to je teprve tutorial :)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    NAGASAWA: taky jsme u něj předevčírem skončili :D a nakonec kvůli tomu začali hrát Blasphemous, kde jsme pak zjistili, že jsme posrali jeden quest a nemůžeme mít true ending, takže to jedem od začátku :D a pak hezky dvojka, když už to vyšlo.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: ha chapu. Me ty prestavby buildu cekaji dneska. Vcera me trikrat sfoukl jako svicku, tak jsem si rekl, ze si ho necham na dalsi den, pac uz jsem byl totalne utavenej z toho, co se delo pred nim dole v BAWS Arsenal No. 2. Strasny a krasny zaroven. Zvracena hra. Miluju ji. Zacinam u toho postupne prorustat kovem, jako Tetsuo.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jj. ja mam zatim cca 10 pokusu. poprve sem nabehnul a necapal sem se vubec. tak sem si sel naskudlit na tank. s tim to slo, ale jak sem psal...pouze do pulky jeho health baru, pak se nasral a smazil si me tam jak nejakyho cvrcka! :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam