• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    AVATAR: jakej setting myslis? Ten Steam Punk?
    NAGASAWA: skoda toho settingu, jinak to vypada fakt dobre.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak Lies of P si zatím v prvních recenzích vede dobře.

IGN - 8/10
    "With an awesome weapon-crafting system, some really memorable boss fights, and one of the better stories we’ve seen in this genre, I can enthusiastically recommend you spend your time hanging out with Geppetto and friends."

GameSpot - 8/10
    "Lies of P is content to adorn existing mechanics and ideas with its own story and aesthetic. This may be a derivative approach, but it nails the core Souls-like experience, with each of its various mechanics seamlessly coalescing to create a thrilling action game that's challenging, varied, and dripping with atmosphere."

Polygon - Recommended
    "The game surprised and engulfed me with its grim tale, in which greed and obsession for power turned a city against itself. Despite a clear obligation to pay homage to its pioneers, it carves its own reality — one in which you decide which illusions to believe in."
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    NAGASAWA:
    Heheh nezdálo a těchhle podělů tam bude víc-stopro Ice Worm dmg na konci a Ibis se bude teleportovat po celý mapě. Na NG+.... už bude problém asi i Swinburne ale třeba bude na konci animace kde mi Eomer v chest rigu poklepe na rameno a následně bude odcházet chodbou s mocnou kabeláží k obřímu AC na lešení v oblacích páry
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TALPENNY: a ja si rikal, ze se Rusty zdekoval od Juggernauta nejak brzo a jestli se mi to nezdalo.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    NAGASAWA:

Zimmermanny mě serou protože je tam na můj vkus delší přebití a u ručních missile launchers mám pocit že nefungujou i když to tak není takže jedu neochvějně čtyřnožce s dablovanou Jehlou- na NG Juggernauta jsem musel dokonce dvakrát protože kolega nyni zdrhá o něco dřív :D BTW důrazně doporučuju tetrapod s Dizzy granátometem v každý ruce. Byl bych počítám tak v půlce ale vzhledem k tomu že se mi dokonce už jednou podařilo sundat protivníka v MP ( btw vzhledem k tomu jak jsou kucí a holky rychlý bych to opět viděl na X malejch hadů s mouse & keyboard adaptérama jako ostatně obvykle) je campaign vedlejší zábava ke který utíkám když dostávám na prdel případně mě OT BG3 tahovej systém přivádí k nepříčetnosti. Zákysy vidim víceméně stejně jako u standard kampaně ale true endgame bosses budou stoprocentně stát za to a prej tam jsou dál věci typu 3 solid AC místo dvou apod. takže.... :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TALPENNY: Rozjel jsem NG+ v combu Zimmermann + Moonlight Sword a teď teprve je to s extrémně rychlým buildem prdel. Po dvou hodinách jsem ve třetí kapitole u první extra mise, tak jsem zvedavej s čím se vytasí.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: Nene vyzkousim
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Btw. Všimli jste si při testování gearu, že training AC s vypnutým AI občas vystřelí rakety? Mám pocit, že při assault boostu ale nevím přesně condition. Jakoby v sobě měl AC nějakou automatickou obranu.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw

TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    NAGASAWA:

Ibis s tetrapodem plus 2 rotačáky a 2 Songbirds protože s double Jehlama mi ho prostě nešlo nakouřit hned na začátku a tank mi rozmašloval na kaši hned v první fázi. Zásadní problém byl taky samozřejmě Balteus než mě napadlo mu pomoct se štítama pulse talířema v každý ruce a HLAVNĚ- absolutně mi nešlo dorubat Ice Worma na konci i když jsem do něj pustil úplně všechno a nakonec to skončilo nějakou bizar kombinací Songbirds, rotačáku, Jehly a granátometu. Toho double melee magora si pamatuju-jako respekt ale myslimže tam "párkrát" byl a taky měl tušim nacpanou ruční zbran v ramennim slotu (?!). Taky byli dobrý " fakticky neporazitelný" ultra tanci napříč YT speciálně u Ibise a Ayre -OK , dobrý ale řadu případů bych chtěl vidět na konzoli . Odhaduju že to byla nějaká forma kompenzace PC hráčům za DS2 :D Suma sumárum- tetrapod s double rotačákem a Songbirds & jehlama pokryl většinu problémů. Redguns mám jakožto mrzké korporátní mrchožrouty mj. díky top farmě na prachy -ano, přehrada s poněkud Aliančně působícím leaderem- rád takže Michigan &spol. až (přes)příště plus se hodlám mstít za ponižování v MP :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Mobility in Medieval Plate Armor/ Armour
    https://youtu.be/qzTwBQniLSc?si=U5WM6IgLcbsDGW35
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TALPENNY: jj obranný mise mi lezou na nervy ve všech hrách kor když jsou pod časovým tlakem, ale tady tu poslední jsem sfoukl naštěstí na druhej pokus, když mi došlo, že se daji zapnout děla a pak to šlo rychle. Paradoxně jsem dostával největší čoud od minibossů G1 a Michigana v ty kruhový zóně. Tam jsem vystřídal tak 10 kvérů a pak teprve mě napadlo začít sledovat kapacitu munice. Ayre a Ibis… Mno tam jsem bruslil dobrý dvě hodiny a pak jsem se nasral, řekl jsem si, že na okřídlený mrchy se chodí s brokovnicí a bylo vymalováno. Nasadil jsem kolečkový křeslo s pásama ve stylu Wheelchair Huntsmana z Bloodborne, vzal jsem to agresivně šturmem, žádný caviky a nazdar. Pak jsem se akorát smutně koukal na YouTube na chlapíka, kterej je dával na no damage za minutu na double melee a ještě si do nich rozverně kopnul. Teď si dam 2-3 dny pauzu a jde se do NG+
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    NAGASAWA:

Hahah oni to fakt nerfli :D No, nevadí ještě tu jsou NG i když u Ibise i Ayre jsem si řikal jestli si už fakt nedělají prdel protože na PS tam kvůli kameře v druhym zmíněnym případě pro mě připadal v úvahu jen Ultra Brutal Tank s Terminal Armor nalepenej na straně mapy.
    Jsem si tak řikal "OK je to FromSoftware tak to nemůže bejt úplně marný, na stranu druhou nějakej robot ve vesmíru nevim no..." a jako takhle jsem se na ničem nezasek HODNĚ dlouho. Škoda tý jedný přiblblý obranný mise ale dobrý to bylo.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Ale včera jsem dával dvakrát pavouka, páč mi chyběli combat logy ale vzal jsme půlku!

NAGASAWA: dohrání u ac3 je až u v ng++
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam