• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: co tam zminoval? :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: Taky jsem to poslouchal.... jak Viktor řikal, že nechápe vznik LoP, tak já to chápu v tom smyslu, že BB na PC nikdy nebude, tak udělali alternativu. Kvalit BB to nedosahuje, o tom se nikdo nepře, ale že by to byl takovej průser mi taky nepřijde :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mimochodem o vikendu jsem poslouchal Modraka & Friends na tema SMRT a zdravim tim padem Viktora Bocana, kterej tam trochu ironicky zminil Dark Souls komunitu na Nyxu :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Tak to jde na wishlist :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Lords of the Fallen Full Game Impressions - Early Look after 40+ hours played
    https://www.youtube.com/watch?v=9l0irOIF25k
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Lies o P čim dál lepší... teď se to rozjelo, že ani nestíham zkoušet všechny nový zbraně - resp.koupil jsem první boss weapon za soul z Archbishopa a pracuju teď na Eldest of the Black Rabbit Brotherhood.. (to mi trochu evokuje pouliční potyčky ve starejch Batmanech). Líbí se mi napravení pár detailů, který mě v DS trochu štvaly - už lze zkonzumovat víc typů souls v inventáři najednou, tj. nemusim z něj pokaždý vyskakovat a zas se do něj vracet, když se po smrti vracim k výtahu, nemusim ho přivolávat, protože se zresetuje taky apod., na druhou stranu u se nedá healovat na žebříku... postava už umí skákat, takže jsem bactrackoval, abych vyzobal věci, ke kterejm jsem se nemoh dostat... cesta je dost lineární, což mi ale docela vyhovuje (oproti koridoru v DMC5 je to pořád v pohodě), nepřátelé jsou docela variabilní a každej má nějaký svoje slabý stránky, takže kolikrát stačí dobře využívat okolní prostředí, místo čelního střetu... a to přerušování animací už tolik nevnímám, protože jsem si vylepšil perk na úskoky...

Parade Master
    Mad Donkey
    Scrapped Watchman
    Survivor (optional)
    Puppet of the Future (optional)
    King’s Flame, Fuoco
    The Atoned (optional)
    Fallen Archbishop Andreus
    + Eldest of the Black Rabbit Brotherhood
    White Lady (optional)
    Mad Clown Puppet (optional)
    Romeo, King of Puppets
    Champion Victor
    Owl Doctor (optional)
    Green Monster of the Swamp
    Puppet-Devouring Green Monster
    Robber Weasel (optional)
    Walker of Illusions (optional)
    Corrupted Parade Master
    Black Rabbit Brotherhood
    Door Guardian (optional)
    Black Cat (optional)
    Laxasia the Complete
    Red Fox (optional)
    Simon Manus, Awakened God
    Nameless Puppet
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Kdyby někomu scházel KOFILA a jeho kritcký pohled na současnou herní scénu :)
    #205: Reflexe videoherního průmyslu | Modrák & Friends
    https://modrak.podbean.com/e/205-reflexe-videoherniho-prumyslu/
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Nějak podobně jsem prezentoval mladýmu DeS1. No Binfires a sotva, co se někam dobelháš, tak Boss :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Fallen Archbishop Andreus v The corrupted Bishop of St. Frangelico Cathedral, tam to teprve celý začíná :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Sekiro - Finally, Malenia In Sekiro
    https://www.youtube.com/watch?v=rgxjGCWYTUY
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: Attention - nedá se healovat na žebříku!!!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Až budu ředitelem Zeměkoule, nařídim všem herním studiím dávat za každou skákaci pasáž a pasáže s chozením po římsách a trámech povinnej checkpoint!!! Jako já přelezu trámovi konečně až na konec s poslednim životem a oni mi tam prsknou do cesty minibosse bez checkpointu??!! Už jsem ho teda sundal, ale ať už se to neopakuje!!!
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Tak Distortion už chce dostat LoP pod 1:20 :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Já si říkal, kde na to furt bereš čas :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Nejvíc mě na LoP baví, jak je na každym centimetru tý hry vidět, odkud brali inspiraci, ale přitom to má svůj vlastní xicht a je tam vidět, že se se nechtěli jen svézt na vlně soulslike her, ale vzdát jim hold a taky to někam lehce posunout. A hlavně se jim celkem podařilo zkombinovat aspekty všech FS dohromady tak, aby to působilo přirozeně. Nazvučení a voice acting je taky cekkem libovka. A mě zrovna skončila nemocenská a musim do rachoty :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: jop to uz resil Petr ve Vortexu v recenzi, ze to muze byt le problem
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: jediná věc teda - nejdou přerušit animace tak jako třeba v Sekiru... takže se občas dostaneš do situace, z který nemůžeš jen tak rychle utéct, protože se musí dokončit předchozí animace.. neni to ani tak problém u bossu, kde je situace přehlednější, ale když se na tebe sesype tlupa zombíků s vidlema.. tj. chceš rychle odrollovat a místo toho smutně čumíš, jak chcípáš :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Budu dneska potřebovat do servisu, a tak si beru půlden volna.
    Jdu nahodit LoP mezitím :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Ten LIES of P, to je panečku náser!!!! Vyladěný na krev!! Teď jsem asi půl hodiny nemoh dát rabbita greatswordem, řikam si - okno na backstab je moc krátký, Ing. Králik moc rychlej, tak zkusim šavli. V momentě 5 backstabů a do dvou minut už chroustal mrkev z věčnejch lovišt. Je to responsivní jak blázen, věci fungujou přesně jak by člověk čekal. Masterpiece!
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Našel jsem tohle video. Trochu jsem čekal, že tam bude něco vyloženě o vývoji apod, ale není to tak úplně ono. Resp ano, na začátku. Pak už jenom výstřižky z rozhovorů od Miyazakiho.
    The Making of Demon's Souls
    https://www.youtube.com/watch?v=vg-nbN0d110
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Puppet of the Future dole... šel jsem tam asi 15x, pokaždý to bylo úplně o phows :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak Parade Master dole, nasranej osel dole a teď Scrapped Watchmen... ta hra je neskutečně dotažená po všech stránkách...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam