• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    fingers crossed
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mno počkám si počkám

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Úplně přesně si to nepamatuju, ale proběhlo něco v tom smyslu, že si vždycky myslel, že se názorově protíná s hardcore Dark Souls komunitou a že je rozčarovanej z pozitivního ohlasu Lies of P a nadsenyho očekávání Lords of Fallen a že někde na fcb, anebo v diskusi na Nyxu viděl fotku rytíře z LoF s komentářem: “těšíte se? Hrál jsem jedničku a byla skvělá”

Za nepřesnosti sorry.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: co tam zminoval? :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Směj se sem už dávat odkazy na Games.cz? ;)
    Lords of the Fallen – recenze fantasticky nápadité soulsovky | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/recenze/lords-of-the-fallen-recenze-fantasticky-napadite-soulsovky-566567
    STARF
    STARF --- ---
    ENDER: BB je aktualne nekompatibilni s emulaci... obdobne, jako vetsina PS4 her

fpPS4 - Compatibility List
    https://fpps4.net/compatibility/
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    FRIZER: tyden vydrzis. Lies of P bude mit dlc, to je dycky na zvazeni zda nepockat
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ENDER: myslim ze to neni moc pohodlne co se tyce fps dropu a naroku na hardware
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Ted mam dilema jestli vzit Lies of P, nebo pockat jak se vyvrbi t LoF
    ENDER
    ENDER --- ---
    Zkouseli jste nekdo rozjet na pc BB pres emulator PS?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: Taky jsem to poslouchal.... jak Viktor řikal, že nechápe vznik LoP, tak já to chápu v tom smyslu, že BB na PC nikdy nebude, tak udělali alternativu. Kvalit BB to nedosahuje, o tom se nikdo nepře, ale že by to byl takovej průser mi taky nepřijde :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Vzhledem k tomu jak je spokojen a nadsen Sekiro Dubi z LoTF tam se mame zjevne na co tesit, asi se to fakt povedlo
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mimochodem o vikendu jsem poslouchal Modraka & Friends na tema SMRT a zdravim tim padem Viktora Bocana, kterej tam trochu ironicky zminil Dark Souls komunitu na Nyxu :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Tak to jde na wishlist :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Lords of the Fallen Full Game Impressions - Early Look after 40+ hours played
    https://www.youtube.com/watch?v=9l0irOIF25k
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Lies o P čim dál lepší... teď se to rozjelo, že ani nestíham zkoušet všechny nový zbraně - resp.koupil jsem první boss weapon za soul z Archbishopa a pracuju teď na Eldest of the Black Rabbit Brotherhood.. (to mi trochu evokuje pouliční potyčky ve starejch Batmanech). Líbí se mi napravení pár detailů, který mě v DS trochu štvaly - už lze zkonzumovat víc typů souls v inventáři najednou, tj. nemusim z něj pokaždý vyskakovat a zas se do něj vracet, když se po smrti vracim k výtahu, nemusim ho přivolávat, protože se zresetuje taky apod., na druhou stranu u se nedá healovat na žebříku... postava už umí skákat, takže jsem bactrackoval, abych vyzobal věci, ke kterejm jsem se nemoh dostat... cesta je dost lineární, což mi ale docela vyhovuje (oproti koridoru v DMC5 je to pořád v pohodě), nepřátelé jsou docela variabilní a každej má nějaký svoje slabý stránky, takže kolikrát stačí dobře využívat okolní prostředí, místo čelního střetu... a to přerušování animací už tolik nevnímám, protože jsem si vylepšil perk na úskoky...

Parade Master
    Mad Donkey
    Scrapped Watchman
    Survivor (optional)
    Puppet of the Future (optional)
    King’s Flame, Fuoco
    The Atoned (optional)
    Fallen Archbishop Andreus
    + Eldest of the Black Rabbit Brotherhood
    White Lady (optional)
    Mad Clown Puppet (optional)
    Romeo, King of Puppets
    Champion Victor
    Owl Doctor (optional)
    Green Monster of the Swamp
    Puppet-Devouring Green Monster
    Robber Weasel (optional)
    Walker of Illusions (optional)
    Corrupted Parade Master
    Black Rabbit Brotherhood
    Door Guardian (optional)
    Black Cat (optional)
    Laxasia the Complete
    Red Fox (optional)
    Simon Manus, Awakened God
    Nameless Puppet
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Kdyby někomu scházel KOFILA a jeho kritcký pohled na současnou herní scénu :)
    #205: Reflexe videoherního průmyslu | Modrák & Friends
    https://modrak.podbean.com/e/205-reflexe-videoherniho-prumyslu/
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Nějak podobně jsem prezentoval mladýmu DeS1. No Binfires a sotva, co se někam dobelháš, tak Boss :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Fallen Archbishop Andreus v The corrupted Bishop of St. Frangelico Cathedral, tam to teprve celý začíná :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Sekiro - Finally, Malenia In Sekiro
    https://www.youtube.com/watch?v=rgxjGCWYTUY
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam