Lies o P čim dál lepší... teď se to rozjelo, že ani nestíham zkoušet všechny nový zbraně - resp.koupil jsem první boss weapon za soul z Archbishopa a pracuju teď na Eldest of the Black Rabbit Brotherhood.. (to mi trochu evokuje pouliční potyčky ve starejch Batmanech). Líbí se mi napravení pár detailů, který mě v DS trochu štvaly - už lze zkonzumovat víc typů souls v inventáři najednou, tj. nemusim z něj pokaždý vyskakovat a zas se do něj vracet, když se po smrti vracim k výtahu, nemusim ho přivolávat, protože se zresetuje taky apod., na druhou stranu u se nedá healovat na žebříku... postava už umí skákat, takže jsem bactrackoval, abych vyzobal věci, ke kterejm jsem se nemoh dostat... cesta je dost lineární, což mi ale docela vyhovuje (oproti koridoru v DMC5 je to pořád v pohodě), nepřátelé jsou docela variabilní a každej má nějaký svoje slabý stránky, takže kolikrát stačí dobře využívat okolní prostředí, místo čelního střetu... a to přerušování animací už tolik nevnímám, protože jsem si vylepšil perk na úskoky...
Parade Master
Mad Donkey
Scrapped Watchman
Survivor (optional)
Puppet of the Future (optional)
King’s Flame, Fuoco
The Atoned (optional)
Fallen Archbishop Andreus
+ Eldest of the Black Rabbit Brotherhood
White Lady (optional)
Mad Clown Puppet (optional)
Romeo, King of Puppets