• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    taky by me zajimalo zda ty strelne/vrhaci atp. zbrane muze jeden menit nebo je to class locked
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja uz jsem to koupil, ale sedel jsem u toho zatim jen chvilicku. Sice jsem rozjel nejaky AGI prebuild s kopím, ale asi to rozjedu znovu s kněžourem nebo spíš naháčem ostatně jako vždy v Soulovce, kdyz je ta moznost. Btw. docela me dostalo ze toho temnehop krizaka mas jenom z preorderu. Nebo se pak asi otevre ? tezko rict, kazdopadne bych za nej nehral, protoze mi moc pripominal Martal shell, kdetej mi neshell

Lords of the Fallen Classes Explained - Which is the Best Class For You?
    https://www.youtube.com/watch?v=ia2N0z8l5AI
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Jí si na to brousim zuby. Podle toho, co jsem viděl, tak to je must buy :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Hrajete už někdo Lords of the Fallen? Až dojedu LoP, tak do toho zaručeně jdu...
    USHUI
    USHUI --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    45 hodin v LoP a pořád baví. Ta formule jim fachá jako u origoše. Jen to parírování :D by mohlo bejt bez prodlevy jako v Sekiru. Ale Sekiro je holt vyšší dívčí :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Fun fact, rackuju, takze slovo parirovani je opratka kam dobrovolne bevlezu hh
    KAHASHIMA
    KAHASHIMA --- ---
    Parírování je oficiální terminus technicus z šermu, zejména historického. Znamená obecně jakýkoliv blok tedy. Že je to hnusné slovo, je věc jiná...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Rika se "dát parry"
    Parirovani nikdo nerika zcela jiste pac je to extremne nepohodlne na vyslovnost, tez sem to dodnes neslysel
    LEGI
    LEGI --- ---
    REDSNAKE: no já nevim, vy takhle někdo reálně mluvíte?

já se omlouvám za ostrost, jsem s hladinkou ve společensko-stravovacím zařízení, ale přijde mi, že když je možný říct naprosto běžně "odrazit", tak proč to tak neříct?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LEGI: Co je na parirovani spatne?

parirovat - slovník cizích slov online
    http://www.slovnik-cizich-slov.cz/parirovat.html
    LEGI
    LEGI --- ---
    PHOW_SAATCH: wow "parírování", no to sou negramotný hovada
    pardon
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    NAGASAWA: hype hype :) uz ji mam v zasilkovne na placce pro XsX
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    Dlouho tady nebylo nic na téma: vrátil jsem se ke hře od Fromsoftu a je to skvělý :)
    V době když vyšlo Sekiro, tak jsem si kvůli němu koupil PS4 Pro, ale na rozdíl od jejich ostatních her, jsem se do něj nemohl vůbec dostat. Nebyl až takový problém, že bych to hrál jako Dark Souls, ale nepřátelé mě strašně zahlcovali, skončil jsem před Lady Butterfly a Genichirem. Seven ashina spears a Longswordsman neporaženi. Před měsícem jsem si to koupil na svý nový PC a dojel to relativně bez problémů do stejného místa a ono mi to najednou šlo. Nevím, jestli byl na PS4 s mou shitty televizí nějaký input lag nebo je to tím, že mám obrazovku blíž, nebo mi to prostě konečně docvaklo, ale najednou mi začal jít timing deflectů. Včera padla Snake Eyes v jámě plný jedu (tyhle holky mi fakt nešly) a Guardian Ape (to zas byl s Genichirem zatím nejlepší souboj) a je to paráda. Mě to snad možná baví víc než Dark Souls.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: “těšíte se? Hrál jsem jedničku a byla skvělá” :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    fingers crossed
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mno počkám si počkám

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Úplně přesně si to nepamatuju, ale proběhlo něco v tom smyslu, že si vždycky myslel, že se názorově protíná s hardcore Dark Souls komunitou a že je rozčarovanej z pozitivního ohlasu Lies of P a nadsenyho očekávání Lords of Fallen a že někde na fcb, anebo v diskusi na Nyxu viděl fotku rytíře z LoF s komentářem: “těšíte se? Hrál jsem jedničku a byla skvělá”

Za nepřesnosti sorry.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: co tam zminoval? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam