• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ten druhej frajer me docela zaskocil kdyz se tam objevil - ale vcera sem zdolal maneatera v DeS :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Kdybyste nevedeli

VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Lords Of The Fallen review: realm-hopping magic can't keep this Soulslike from getting on your nerves | Rock Paper Shotgun
    https://www.rockpapershotgun.com/lords-of-the-fallen-review
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Recenze na rock paper shotgun mi prisla tez dobra
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Dobrře oni!
    Zaslouženě.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    koukam ze mi dosel nejaky kod do mailu z herniho sveta. Jestli je to tohle tak se asi klidne podelim, kdyztak posta
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    taky by me zajimalo zda ty strelne/vrhaci atp. zbrane muze jeden menit nebo je to class locked
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja uz jsem to koupil, ale sedel jsem u toho zatim jen chvilicku. Sice jsem rozjel nejaky AGI prebuild s kopím, ale asi to rozjedu znovu s kněžourem nebo spíš naháčem ostatně jako vždy v Soulovce, kdyz je ta moznost. Btw. docela me dostalo ze toho temnehop krizaka mas jenom z preorderu. Nebo se pak asi otevre ? tezko rict, kazdopadne bych za nej nehral, protoze mi moc pripominal Martal shell, kdetej mi neshell

Lords of the Fallen Classes Explained - Which is the Best Class For You?
    https://www.youtube.com/watch?v=ia2N0z8l5AI
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Jí si na to brousim zuby. Podle toho, co jsem viděl, tak to je must buy :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Hrajete už někdo Lords of the Fallen? Až dojedu LoP, tak do toho zaručeně jdu...
    USHUI
    USHUI --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    45 hodin v LoP a pořád baví. Ta formule jim fachá jako u origoše. Jen to parírování :D by mohlo bejt bez prodlevy jako v Sekiru. Ale Sekiro je holt vyšší dívčí :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Fun fact, rackuju, takze slovo parirovani je opratka kam dobrovolne bevlezu hh
    KAHASHIMA
    KAHASHIMA --- ---
    Parírování je oficiální terminus technicus z šermu, zejména historického. Znamená obecně jakýkoliv blok tedy. Že je to hnusné slovo, je věc jiná...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Rika se "dát parry"
    Parirovani nikdo nerika zcela jiste pac je to extremne nepohodlne na vyslovnost, tez sem to dodnes neslysel
    LEGI
    LEGI --- ---
    REDSNAKE: no já nevim, vy takhle někdo reálně mluvíte?

já se omlouvám za ostrost, jsem s hladinkou ve společensko-stravovacím zařízení, ale přijde mi, že když je možný říct naprosto běžně "odrazit", tak proč to tak neříct?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LEGI: Co je na parirovani spatne?

parirovat - slovník cizích slov online
    http://www.slovnik-cizich-slov.cz/parirovat.html
    LEGI
    LEGI --- ---
    PHOW_SAATCH: wow "parírování", no to sou negramotný hovada
    pardon
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam