• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: jedinou boss zbraň, kterou chci a nemam je Obsidian Greatsword z Kalameeta :D
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PHOW_SAATCH:ty jo, jediná boss zbraň, co jsem kdy použil, byl ten obří ledový palcát z Vordta v DS III. Jinak jsem DSI. nejvíc procházel s zweihanderem / s tou obří kládou, co je dole v Blighttownu.
    DS II. s mastodont halberdou.
    DS III. ještě pak butcher cleaverem a palcátem z rytířů, co jsou v katedrále modifikovaným na blesky.
    - prostě jsem normální nenasyta a jak vidím duši, hned ji sežeru, protože prostě level, no :-D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: klasika to asi kazdy. Nastesti i ty duse pomohly aspon s levelovanim :D Premyslim jestli jsem vubec nejakou zbran z bose nekdy vyuzil. Uz se mi to pomalu vytraci. Mozna Orsteinovo kopí, pak černý luk jo a hůl z motejla
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: dyž jsem hrál poprvý Dark Souls 1, tak jsem vůbec netušil, která bije, a prvních několik boss souls jsem vyměnil za normální duše místo za boss weapons... pak jsem měl chuť mlátit hlavou do zdi, když jsem to zjistil :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    davejte si bacha at nenechate nekde item z bossů. V Soulsovkách viditelne vypadne, ale tady se musí ještě lampou vytahnout z jeho rememberance
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    vcera vecer se mi potáhl na LotF nejaky patch asi 1,7Gb. Nestudoval jsem co dela ale ted jsem to nasel. No s vykonem nic neudelali zatim

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak jsem potáhnul LotF, nainstaloval, zjistil, že výkon bude třeba asi poněkud poštelovat a zas zavřel. Nejdřív musim dojet LoP. Nechci podlehnout klasický herní schizofrenni, kdy nevim, co dřív :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    VITEKK: umbasa!
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    SNOO: ono to bylo spis tim mensim spožděnim utoku nez ze bych to nedaval a to me rozhazovalo. Ja ted jedu str build, coz u me neni normalni neb jsem ho nikdy nejel ani v soulovkach, ale co, nejak se proplacam snad. Jen je to festival marnosti :D Historie se nepta na to jak ale zda-li ! Ted jsem na nejakou bytost v jamě použil snad všechno co jsem mel a diky bohu se na me z nejakeho duvodu celkem vykaslala. Posledni health bar jsem ji uhazel sekerama :DD Nevim jestli zazlobila AI nebo co, ale protoze mi zbyval zase 1mm zdraví, neřešil jsem.

Ale jako globalne ten martyrovský syndrom, který tě provází hrou je velký fuj. Jsem celkem rad ze to vypnu. Oni tyhle inkviziční kejkle jsou sice zajímavé ale kdyz jsem tomu vystaven dlouho, tak si zacinam myslet ze nosit trnovou korunu je in a jit do práce s podřezanejma žílama vydělá víc penez :D
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    umbasa!

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SNOO: Steam, mno :)
    SNOO
    SNOO --- ---
    BIMBAS:
    zaujalo mě, že si měl problem s uskokama, který se mi právě zdají hodně benevolentní..že to okno, kdy máš zmačknout uskok, je daleko-daleko širší než u fromovek, ale třeba jen muj pocit...
    Naopak parry mi vubec nejde trefit.

btw: klíč sem taky koupil a taky skončil u paladina :D
    SNOO
    SNOO --- ---
    PHOW_SAATCH: věřím že budeš spoko:) ....btw: na co to kupuješ? PC?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SNOO: tak už mi LotF spadnul do košíku, safra :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: Jsem za to rád. Protože mladej měl kliku a dosta Black Knihght Sword hnedka nějak ze začátku.
    Tak si nějak navykl, že spamming R1 stačí.
    A ono ne :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: jedu pořád v 1920x1080, tak si můžu leccos dovolit :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: ja tak rad slysim ze ma starsi hw vyuziti. Verynicu
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    SNOO: ja jsem nejakou nahodou přesně metnul s vlčákem sekyrku a dorazil jsem prvního bosse :D Epický fight který nechal 99% mých zdrojů v combatu, protoze dostal posledni sekyrkou do čela a mě zbylo asi 1mm zdraví. Trosku me školil na parry s tim obouručákem, ale šlo mi to lépe než uskakování. Ted trpím na těch plošinách, ale zase se tam libově skopávají enemáci. Nicméně koupil jsem si nějaký klíč v hubu a odemkl si cestu někam, kde mě vyškolil už asi 10x nějaký paladin :D Hadam že je to zkratka někam kde nemam co dělat. Takže ted vesele chcipam u pani s lukem a jejima mazličkama. Klasika na poprve jsem ji skoro sejmul a ted ji nedostanu ani na pulku.
    Jako na XsX se mi to taky skube, ale hratelne to tak nejak je
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SNOO: Díky za postřehy. Já se chystám časem. Jen nevim, jak mi to pojede na obstarožní GTX 970 Ti (ale zrovna LoP mi na tom jede krásně :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam