• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: ja tak rad slysim ze ma starsi hw vyuziti. Verynicu
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    SNOO: ja jsem nejakou nahodou přesně metnul s vlčákem sekyrku a dorazil jsem prvního bosse :D Epický fight který nechal 99% mých zdrojů v combatu, protoze dostal posledni sekyrkou do čela a mě zbylo asi 1mm zdraví. Trosku me školil na parry s tim obouručákem, ale šlo mi to lépe než uskakování. Ted trpím na těch plošinách, ale zase se tam libově skopávají enemáci. Nicméně koupil jsem si nějaký klíč v hubu a odemkl si cestu někam, kde mě vyškolil už asi 10x nějaký paladin :D Hadam že je to zkratka někam kde nemam co dělat. Takže ted vesele chcipam u pani s lukem a jejima mazličkama. Klasika na poprve jsem ji skoro sejmul a ted ji nedostanu ani na pulku.
    Jako na XsX se mi to taky skube, ale hratelne to tak nejak je
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SNOO: Díky za postřehy. Já se chystám časem. Jen nevim, jak mi to pojede na obstarožní GTX 970 Ti (ale zrovna LoP mi na tom jede krásně :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Mladej je u O&S. :)
    SNOO
    SNOO --- ---
    SNOO: trochu se tu updatuju kdybyto nahodou nekoho zajimalo..

- performance se trochu zlepsi kdyz vypnete hdr v menu ps.. navic hra drzi krasne 58-60fps, ale jen do prvni smrti pak se s kazdou dalsi smrti snizuje vykon.. verim to to casem opravi a pojede to stabilne furt

- hub zase tak obří neni

- bossove sou super, vizualne i movesetem

- spoustu novych mechanik

- hromada gearu a kouzel

- docela dost promakanej level design ala soft

- i kdyz se snazim prochazet poctive vim ze toho spoustu mijim, coz je super a navnadi na dalsi pruchody (toto mi lehce chybelo u jinak super LoP)

… z prvotniho zklamani se rodi dalsi oblibena soulsovka :)

Hraje to tu nekdo dalsi?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    na jen ten prvni boss fight jedu klasicky zase po 20 asi. Zkusil jsem uz asi 4 charaktery ale proste jsem marnej :D Privolany npc mi v tom dela spis vetsi gulas, takze je necham se postekat a pak nastoupim ja. Nejdal jsem byl asi v pulce posledniho health baru
    SNOO
    SNOO --- ---
    Lords of fallen | ps5.
    Par poznatku ktery by mohli nekomu pomoct zda koupit ci ne…

- Spatny technicky stav. Na performance mode padaji fps nekam k 30ti.. prumer bych si tipl zeje kolem 50fps.. navic po 2+hodinach jdou fps jeste niz kvuli problemu s pameti..quality mode radci ani nezkousim..
    Divny ze kdyz to hrali na ps5 na vortexu tak jim to bezelo krasne a i loading time meli polovicni - nechapu??

- vzdy pouze jeden moveset na typ zbrane

- graficky hezke, jen je potreba si trochu pohrat s nastavenim. V defaultu je to presvetlene a jaksi vyblite

- obri hub, zatim nevim jestli to je + nebo -

- prvni boss fight peknej, …zbyvala mi polsedni rana, abych ji dodelal ale nechal sem se schvalne zabit abych si ten fight aspon trochu uzil..pak klasickej zasek na cca 7-8 pokusu.. tady bych se fakt vsadil ze prvni pokus je proste lehci
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ten druhej frajer me docela zaskocil kdyz se tam objevil - ale vcera sem zdolal maneatera v DeS :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Kdybyste nevedeli

VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Lords Of The Fallen review: realm-hopping magic can't keep this Soulslike from getting on your nerves | Rock Paper Shotgun
    https://www.rockpapershotgun.com/lords-of-the-fallen-review
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Recenze na rock paper shotgun mi prisla tez dobra
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Dobrře oni!
    Zaslouženě.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    koukam ze mi dosel nejaky kod do mailu z herniho sveta. Jestli je to tohle tak se asi klidne podelim, kdyztak posta
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    taky by me zajimalo zda ty strelne/vrhaci atp. zbrane muze jeden menit nebo je to class locked
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja uz jsem to koupil, ale sedel jsem u toho zatim jen chvilicku. Sice jsem rozjel nejaky AGI prebuild s kopím, ale asi to rozjedu znovu s kněžourem nebo spíš naháčem ostatně jako vždy v Soulovce, kdyz je ta moznost. Btw. docela me dostalo ze toho temnehop krizaka mas jenom z preorderu. Nebo se pak asi otevre ? tezko rict, kazdopadne bych za nej nehral, protoze mi moc pripominal Martal shell, kdetej mi neshell

Lords of the Fallen Classes Explained - Which is the Best Class For You?
    https://www.youtube.com/watch?v=ia2N0z8l5AI
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Jí si na to brousim zuby. Podle toho, co jsem viděl, tak to je must buy :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Hrajete už někdo Lords of the Fallen? Až dojedu LoP, tak do toho zaručeně jdu...
    USHUI
    USHUI --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam