• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Zapnul jsem Sekiro a to jsem neměl dělat... teď zas půjde všechno stranou, ten rozdíl oproti zbytku světa je propastnej :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    zjistil jsem ze mi na LofF nebavi to časování záhrobí, jsem tam zbytečně ve stresu
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: Když mi to nezamrzne na začátku při loadingu, tak mi to už běhá kupodivu v pohodě. A je to tak na 4-5 pokusů, než se do hry dostanu, což docela nasere. Jinak už se seznamuju. Jedu za Dark Crusadera.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    jako i na tom xboxu jsem mel nekolik momentů, kdy se to zacalo brutalne sekat, ze me to stalo nekolikrat zivot to je fakt. Je to dobrý ale technicky zatim spatenka. O obcasne debilni kamere u zdi obklopen neprateli ani nemluve.
    Nicmene vcera jsem koncil s tim ze jednou mi dosly baterky v gamepadu uprostred boss fightu a podruhy se hodila televize do rezimu spanku. Tak jsem rekl ze si osud zada konec :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LotF aktuálně zamrzá při loadingu tak, že se vůbec nedostanu do hry .. do Japonců maj pořád daleko :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: prej to jde projít celý v coopu.. a zavedli teď novej systém NG+, budeš si moct vybrat, jestli se má zvýšit obtížnost a jak a nebo si to můžeš projít podruhý na stejnou... crossplatform je teď rozdělenej na konzole a PC, ale ve finále tam prej tohle omezení nebude
    JOPS
    JOPS --- ---
    jde hrat LOTF v multaku?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    "Zajímavé jsou také další informace. Problémy s výkonem u Lords of the Fallen mají být způsobeny přechodem z Unreal Enginu 4 na Unreal Engine 5 uprostřed vývoje. Tým neměl s novou verzí technologie Epicu zkušenosti. Ukázalo se, že engine je mnohem náročnější a spousta věcí musela být upravována. Tým údajně požádal o další rok vývoje, ale žádost byla zamítnuta. V CI Games se obávali, že v roce 2024 půjdou proti Shadow of the Erdtree."
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VITEKK: V LoP jsem v endgamu, to mi na průměrnym kompu jede úplně fantasticky a ani ke hře samotný nemám výhrady. Úplně bez bugů a i herně je to přesně moje krevní skupina. LotF jsem teď zkusil spustit a asi 5x se mi to kouslo v loadingu po vytvoření postavy. Laboroval jsem s rozlišenim a kvalitou, ale nakonec pomoh cap na 30 fps, ale nevim, jestli to bylo tim nebo jsem měl prostě štěstí. Na GTX 970 Ti + 16 GB RAM jedu 1920x1080 Medium quality 30 fps a docela v pohodě, ale byl jsem zatim jen v tutoriálu (po zvýšení na High quality už jsem cejtil, že je tam mírná latence). No, uvidíme, jak to bude PC dávat v exteriérech a bossfightech, ale Blejttown jsem taky prošel poprvý na 12 fps :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Podle vseho LOTF zatim pockat nez to odladej...

Lies of P je rozhodne ready
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    mam ted hrat spis lies of p nebo lords of fallen? hral jste to nekdo oboje?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: jedinou boss zbraň, kterou chci a nemam je Obsidian Greatsword z Kalameeta :D
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PHOW_SAATCH:ty jo, jediná boss zbraň, co jsem kdy použil, byl ten obří ledový palcát z Vordta v DS III. Jinak jsem DSI. nejvíc procházel s zweihanderem / s tou obří kládou, co je dole v Blighttownu.
    DS II. s mastodont halberdou.
    DS III. ještě pak butcher cleaverem a palcátem z rytířů, co jsou v katedrále modifikovaným na blesky.
    - prostě jsem normální nenasyta a jak vidím duši, hned ji sežeru, protože prostě level, no :-D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: klasika to asi kazdy. Nastesti i ty duse pomohly aspon s levelovanim :D Premyslim jestli jsem vubec nejakou zbran z bose nekdy vyuzil. Uz se mi to pomalu vytraci. Mozna Orsteinovo kopí, pak černý luk jo a hůl z motejla
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: dyž jsem hrál poprvý Dark Souls 1, tak jsem vůbec netušil, která bije, a prvních několik boss souls jsem vyměnil za normální duše místo za boss weapons... pak jsem měl chuť mlátit hlavou do zdi, když jsem to zjistil :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    davejte si bacha at nenechate nekde item z bossů. V Soulsovkách viditelne vypadne, ale tady se musí ještě lampou vytahnout z jeho rememberance
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    vcera vecer se mi potáhl na LotF nejaky patch asi 1,7Gb. Nestudoval jsem co dela ale ted jsem to nasel. No s vykonem nic neudelali zatim

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak jsem potáhnul LotF, nainstaloval, zjistil, že výkon bude třeba asi poněkud poštelovat a zas zavřel. Nejdřív musim dojet LoP. Nechci podlehnout klasický herní schizofrenni, kdy nevim, co dřív :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    VITEKK: umbasa!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam