• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    na jak dlouho je P ?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: hele na profilu mi to pise 2days 3hours 43minutes :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    "We are currently working hard on the development of DLC for Elden Ring but we have not announced a release date at this time, development is proceeding smoothly."
    - FromSoftware
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: Kolik hodin?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Kdyby jste chtel nekdo placku na Xbox, tak napiste :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Tak hotovo. Dal jsem obycejny ending v LotF. Zbytek si pustil na YT. Hezke to bylo. Dustojna kopirka
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Tohle nechám na víkend. Jak teď pařím s mladým, tak to musíme jet spolu :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Lies of P Sequel Confirmed, First DLC and Game Update Teased - IGN
    https://www.ign.com/articles/lies-of-p-sequel-confirmed-first-dlc-and-game-update-teased
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: Vítej v pekle! :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    AIAX
    AIAX --- ---
    BIMBAS: Jo, já už to čile hraju, mám v tom asi 20 hodin a je to skvělé. Asi třikrát mi to spadlo, ale jinak to jede hladce. Navíc hra vypadá naprosto neuvěřitelně, kolikrát jen stojím na místě, otáčím se a kulím oči.

Jako je to nestydatá kopie Dark Souls, škoda že autoři nechtěli aspoň ten styl příběhu a vyprávění pojmout po svém, místo aby to taky obšlehli od FromSoftu, ale jinak se bavím fantasticky.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    AIAX: tak asi kazdy ma chut jinou ale za me je to kvalitni pocin
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    SWAMP_ASS: vcera jsem zjistil, že to né úplně pomohlo, nakonec další dvě hodiny na redditu mě navedli k tomu odinstalovat driver 3Dxconnection ke space mouse, třeba to někomu do příště pomůže.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Lol, yes :D
    Ale víš, jak já slyším cokoliv. :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: slyšíš tam to, co já? :)

44:28
    Stream Halloween on NTS: An Evil Plan II 301023 by NTS LATEST | Listen online for free on SoundCloud
    https://soundcloud.com/user-612196404/halloween-on-nts-an-evil-plan
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SWAMP_ASS: a byl za to achievement? :D
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    PC/Steam/Win11 zafungoval až specifickej postup: stáhnout/ instalovat windows apku pro ovladač, aktualizovat firmware a pak ve steamu nechat doinstalovat driver (sic!) pro xbox ovladač, Sekiro nakonec přeinstalovat.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SWAMP_ASS: platforma? Mám Xbox ovladač na PC/Steamu a úplně v pohodě...
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Že bude Sekiro obtížné jsem čekal, že namodit ho aby jel na ultrawide lehký nebude jsem taky čekal, ale tu míru obtížnosti odhalit proč přesně mi nejede xbox controller jsem prostě nečekal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam