• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Lol, yes :D
    Ale víš, jak já slyším cokoliv. :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: slyšíš tam to, co já? :)

44:28
    Stream Halloween on NTS: An Evil Plan II 301023 by NTS LATEST | Listen online for free on SoundCloud
    https://soundcloud.com/user-612196404/halloween-on-nts-an-evil-plan
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SWAMP_ASS: a byl za to achievement? :D
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    PC/Steam/Win11 zafungoval až specifickej postup: stáhnout/ instalovat windows apku pro ovladač, aktualizovat firmware a pak ve steamu nechat doinstalovat driver (sic!) pro xbox ovladač, Sekiro nakonec přeinstalovat.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SWAMP_ASS: platforma? Mám Xbox ovladač na PC/Steamu a úplně v pohodě...
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Že bude Sekiro obtížné jsem čekal, že namodit ho aby jel na ultrawide lehký nebude jsem taky čekal, ale tu míru obtížnosti odhalit proč přesně mi nejede xbox controller jsem prostě nečekal.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: jedu to na PC a zamrzá mi to při loadingu, takže zatim hraju Lies o P :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    To jsem netušil, že je na Nyxu "soulsové" téma.

Hledal jsem, kde by mi poradili, poněvadž čtu recenze na Lords of the Fallen a snad v životě jsem neviděl rozdělenější komunitu. Jedni to hrozně chválí (chvála typu "technicky mizerné, ale pod tím je skvělá hra"), druzí na to vyloženě kálí (hrůza, mor, neštovice, hrajte raději Lies of P).

Je to vážně tak, že to je technicky rozhašené, ale až to opraví, tak to bude pecka? Btw hrajete to tady někdo na PC? Jak to jede?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VITEKK: jedu s timhle +4, ze všech těch lepších zbraní je asi nejrychlejší
    Trident of the Covenant | Lies of P Wiki
    https://liesofp.wiki.fextralife.com/Trident+of+the+Covenant
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    FRIZER: taky jedu, vybral sem si motivity build a asi sem neudelal nejlip, jak mam ty utoky pomaly tak to ze nejdou prerusit je pekelny. Taky to vypada ze to snad cely projdu s tou starter zbrani pac nic lepsiho sem zatim nenasel, sem nekde pred pulkou odhadem. Ale bavi me to je to bliz sekiru nez DS
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    PHOW_SAATCH: už jsem taky vyřešil, včera jsem rozjel DE, a dnes se pustim do Sekira, kterýho jsem se prostě od data jeho vydání tak trochu bál, až na mě padne deprese z toho že na to nemám, půjdu se dodělat do DE.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LotF mi pořád zamrzá, takže mam aspoň vyřešený dilema, co hrát a co nehrát :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: to jo, ale furt lepší než drátem do voka... mně do konce zbejvaj 4 main bossové... teď pracuju na Black Rabbit Brotherhood :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    PHOW_SAATCH: To ale funguje jen aby te nedobili na zemi ne?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    jako výrazné mínus vidim kameru nekterých arén. Obzvlaste kdyz protivnik pudruje efekty a arena je mala. Dost se mi vcera stavalo ze jsem zbytecne umiral protoze jsem se nevidel. Byl jsem u steny a vsude magicke efekty. Byl to zrovna souboj dvou kladiv, takze pomalejsi boj, ale stejne jsem to delal asi 10x. Ale to zname z jinych titulů, kdy protivník není složitý ale výběr lokality utkání je k posrání
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Vcera jsem si dal s mladym seanci LofF a jako sebekontrola je peklo. Nevim jestli by u soulsovek meli byt male deti (6) :D Chces slyset u bosse s poslednim zbytkem zivota "hm to nevypada dobre asi umres" :DD
    Jinak jako jo, sem tam je optimalizace na chvilku peklo (imho se zahlti pamet nebo neco), ale je to mňam, hrat se to v pohode da. Vizualem lokací to řadim za Demon Souls Remaster, obtiznosti/hratelnosti je to na me akorat. Moznost stavet si vlastni docesne bon firy dost ulehcuje cestu.
    Jako nehral jsem poradne Lies of P jeste, jen chvilku demo, ale tady utok taky neprerusis.

Mam uz zbran +10. Jedu str build a proste jsem si nasel na wiki co ze zbrani udela nejvetsi dmg a vyhral to Anvil Hammer.

Par poznatků/rozumů ze hry:
    + vymena boss rememberancí není jednorázová. Každý boss má několik věcí a máš k nim přístup celou hru. Kupují se za specialni menu, kterou dostanes za zabíjení bossů nebo za prohlížení událostí = občas narazíš na stín událostí, který když přehraješ jsi odměněn pár žetony. Je to podpora loru. Mam zabito asi 6 velkych bossů a sem tam neco koupim. Veci stoji 5/10/20 zetonů. Na vyber jsou zbroje, zbrane, kouzla. Kdyz ma boss více fází kde změní podobu, jsou pak na výběr všechny věci z obou fází
    + ve hre jsou prsteny, ktere dovolují kouzlit bez kouzelnických propriet, nebo kouzlit kouzla opozitní školy
    + ve hře můžete dostat runu, která umí sundat váhu zbraně/štítu na 0, když se rozhodnete dát všechny runové tabulky kovářce. Pokud je dáte jejímu "partnerovy" budete moct u ohně upgradovat zbraně a socketovat runy vy sami
    + prozkoumávejte okolní lokality lampou. V záhrobí můžete narazit na zámotky se svatozáří, ze kterých vypadne posilování krucifixu (estus). V pozdejsich fázích jich potřebujete víc na upgrade. Jdou až do +10.
    + štosujte muniční pytliky, kolikrat je to dost rozhodujici
    + mějte u sebe vždy dostatek semínek na improvizovane bonfiry, prodavaji se v zakladnim hubu u šéfa v záhrobí
    + vrhací zbraně najdete i silnější enhanced verze. Střelné zbraně jdou upgradovat. Koukejte kolik co žere munice. Kolikrat je lepší věc co sebere 1 munici než silnější co sebere 2 nebo 3.
    + kutalenim se uhasis

uz me nic nenapada :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    trochu jsem si předem pofarmil, a tak jsem šel s max pyro glove a cca 40 Vitality na O&S.
    S prstem v nose. Mladej koukal (je tam teď zaseklej).
    Potom jsem tedy vyrazil na Nita...
    Mno, jen tak tak. Skončil jsem bez flašek a 9 humanity na sobě :D
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Jinak jsem rozjel Lies of P...ctvrty boss za mnou...atmosfera fajn, hraje se to dobre...ale ta nemoznost preruseni utoku a az pak dodge je dost silnej opruz, stejne jako zasekavani zbrani...snad to doladi s nejakym updatem. Zatim solidnich 7,5/10.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    SWAMP_ASS: To je jak kdyby si se ptal jestli si dat kure nebo syr...oboje muze byt skvele, ale moc spolecneho to nema...

Disco mas dohrany za deset hodin...u Sekira za tu dobu pochopis zaklady...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SWAMP_ASS: DE jsem nehrál ... asi to bude pomalejší... Sekiro je ... těžko popsat... začal jsem NG+2... stačí se podivat na statistiky, kam se kdo dostal... obtížnost je trochu na hraně.... za mě jedna z nej her vůbec, ale obtížnost bych trochu snížil, takže asi tak
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam