• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Hehe, prosekat se do druhý fáze Gerishina nahoře v hradě celkem jízda, pak už nejsem schopen udržet nervy na uzdě a udí mě jak párek.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: Laxasia v druhy fazi je strasny zlo. Trochu nevim co s ni mam delat. Respektive vim ale nemam na ni skill :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: njn Quartzů je málo :D Jsem nekde snad v 9 kapitole a nemam nic ve 3. fázi
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: já pomocníkovi doplňuju přes kostku health, teď na konci jí můžu použít dvakrát... bossové jsou celkem v klidu, ale Laxasia je v druhý fázi s těma bleskam už trochu na úrovní Sekira... žádný bosse neobcházim nevynechávam - za ty vedlejší bejvá často Quartz bodík :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: heh zrovna včera na Grand Exhibition v LofP jsem se pekne poslal z lešení, kdyz jsem blokoval Aegisem.

Btw. libi se mi jaka je to pohadka pro dospele. A taky se mi libi ze nejake optional bosse muzes proste obejit a pokracovat. Toho dementniho klauna co je za temi horicimi ulicemi jsem prestal zkouset. Pak jsem ho jeste potkal pro zmenu elektrickeho na skladce a uplne ho vyignoroval. Jako jedu format, setrim si nervy, takze u kazdeho bosse beru pomocnika na distrakci, ale kdyz jsem zjistil ze i machanika hry s kostkou s tim pocita a muzes si pomocnika potunit, tak jsem s tim ok. Ale moc me teda bossove nepotrápily zatim. Ti průběžný jsou zákeřněji nasazení
    STARF
    STARF --- ---
    FAN SOFTWARE
    https://www.fansoftware.org/

Bloodborne Kart Release Date Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=ZNn-tNe0s2A
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    V Sekiru jsem ocenil, že tam neni setrvačnost a zpětnej ráz u zbraní, tj. že se postava při útoku nehejbe, v LoP jsem už několikrát zhebnul, protože jsem vystřelil na římse a koplo mě to dozadu nebo naopak jsem máchnul zbraní a poskočil jsem dopředu. Ale už jsem skoro ve finále...
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Když se v Sekiru nelocku na protivníka, jde postoj rozlomit mnohem snáz, to je běžná mechanika u FS her?.. u ER jsem si toho nevšiml.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Já nepotřebuju, ale kdyby někdo třeba ...
    Dokončen - Lies of P | Překlady her
    https://prekladyher.eu/preklady/lies-of-p.1527/
    SNOO
    SNOO --- ---
    LotF dohrano a stale plati to co sem psal zde SNOO:
    Jen doplnim ze s poslednim patchem se mi vyrazne zvysil vykon i s dalsimi umrtimi ,..na ps5. (Minimum fps odhadem nejde pod 45, povetsinou 55+)

Kdo do ted vahal, nyni je to na ps ve stavu, kdy se da s cistym svedomim doporucit
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Cata vyhrál Bingo Season 2! :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    TAk jsem nahodil LotF a sice mi to jede na Low, ale jede.
    Holt tady mám minimum grafiku 1060 6GB.
    Hrál jsem to chvilku s mladým a teda nějak nás to nenadchlo, zatím.
    Vypadá to nice, ale..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    btw: neni moc velkejch soulsovek, co jedou na Macu, ale dneska jsem zkoušel LoP na M1 a luxus
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: vrchol gamingu se blizi. Muj zivot bude uplny
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: jsem completionist, takže mi to trvá vždycky dýl než uváděj na HLTB, teď mam asi 57 hodin, ale jsem už v desátý kapitole asi třetí checkpoint
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    na jak dlouho je P ?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: hele na profilu mi to pise 2days 3hours 43minutes :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    "We are currently working hard on the development of DLC for Elden Ring but we have not announced a release date at this time, development is proceeding smoothly."
    - FromSoftware
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: Kolik hodin?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam