• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    SWAMP_ASS: co si, to je v pohode :D ma to pobavilo, lebo aj ja mam v hlave mena od FS, ktore som si blbo precital a mam ich tak ulozene
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    LAHINO: jdu si dat facku, sa hambím
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: taky záleží, v jakym pořadí :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SNOO: Já měl takhle zásek u DaS1 O&S.
    Další playthough jsem u nich měl tak, že jsem je skoro dal napoprvý, tak jsem si říkal, že to bude ok.
    Zásek na několik hodin :D
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    SWAMP_ASS: chcel som sa spytat uz davnejsie, Gerishino je Genichiro? :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    To neni jakoze problem on to nedela nonstop kazdym dotekem. A rozdil mezi lvl90 a 89 taky neni. Tim spis ze nafarmit level v tehle fazi hry rovnez neni issue
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    VON_GILOTINE: Ze mi vysaje levely neasi :D !
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    TOMMY_: prosim z ceho ze mas strach? No hate, jen nak nechapu
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Remake demon souls je taky super a taky jedna z her co nikdy nedohraju protoze mam desnej strach ze soul drain posledniho bosse :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SNOO: Wostrý! :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    SNOO: tak to je slušný počin, gratz :)
    SNOO
    SNOO --- ---
    SWAMP_ASS: sekiro chce proste jen trenink.
    pamatuju jak sem pri prvnim pruchodu cca 2 roky zpet na genichirovi zkejsnul tak na tyden…

Na to par pruchodu na dalsi a dalsi ng+

… par mesicu zpet se mi povedlo pokorit “ Gauntlet of Strength: Mortal Journey” —> vsichni hlavni bossove po sobe a mas pouze jeden zivot, kdyz umres jdes znovu … prasarna ale mam to! :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    "Zkurvena opice" jde jednoduse ubehat...gg ez...ty dve jsou ovsem hovadina.

Jinak jsem dnes poridil Demons souls...jedine co jsem nehral, nic o tom nevim...tak jsem zvedav.
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Na Sekiru mi zatím jedna věc vadí dost, že nedokážu nikomu vyložit jak opojný bylo sundat prač.ráka Gerishina a jak mi Tommy dokáže tu radost jednoduše pokazit, když tu píše o zkurvený opici...
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    o sekiru mi nemluvte. ta zkurvena opice...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: Dneska jsem jí dostal ve druhý fázi na snad poslední procento života a v ten moment mi došly vrhací předměty. Sám jsem měl život taky skoro na nule. Pětiminutovej fight a rozhodla jedna jediná rána. Chtěl jsem udělat screenshot těch healthbarů, ale nestih jsem to, jak jsem byl vytočenej :)
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Hehe, prosekat se do druhý fáze Gerishina nahoře v hradě celkem jízda, pak už nejsem schopen udržet nervy na uzdě a udí mě jak párek.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: Laxasia v druhy fazi je strasny zlo. Trochu nevim co s ni mam delat. Respektive vim ale nemam na ni skill :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: njn Quartzů je málo :D Jsem nekde snad v 9 kapitole a nemam nic ve 3. fázi
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: já pomocníkovi doplňuju přes kostku health, teď na konci jí můžu použít dvakrát... bossové jsou celkem v klidu, ale Laxasia je v druhý fázi s těma bleskam už trochu na úrovní Sekira... žádný bosse neobcházim nevynechávam - za ty vedlejší bejvá často Quartz bodík :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: heh zrovna včera na Grand Exhibition v LofP jsem se pekne poslal z lešení, kdyz jsem blokoval Aegisem.

Btw. libi se mi jaka je to pohadka pro dospele. A taky se mi libi ze nejake optional bosse muzes proste obejit a pokracovat. Toho dementniho klauna co je za temi horicimi ulicemi jsem prestal zkouset. Pak jsem ho jeste potkal pro zmenu elektrickeho na skladce a uplne ho vyignoroval. Jako jedu format, setrim si nervy, takze u kazdeho bosse beru pomocnika na distrakci, ale kdyz jsem zjistil ze i machanika hry s kostkou s tim pocita a muzes si pomocnika potunit, tak jsem s tim ok. Ale moc me teda bossove nepotrápily zatim. Ti průběžný jsou zákeřněji nasazení
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam