• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    jsem v X kapitole LoP a nejak uz me to moc nebavi, fable arts jsem pouzil asi tak jednou, krabici snad nikdy, parruju minimalne, vsechno dodguju, serou me neprerusitelny animace, do toho nektery ti minibosove typu pinokio na skladce s totalne unfair utokama.. Uz to chci mit dohrany abych se k tomu mohl nikdy nevratit :). Zlaty sekiro. Do toho jedu navic bokem vubec prvne na nintendu DS1 a to je proste uplne nekde jinde..

Jinak world tendency bych nikam nevracel jediny co sem z toho mel bylo, ze sem celou hru behal s pulkou zdravi (a druhou pulku s trictvrte :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Stal se zázrak, po poslednim updatu mi začal LotF normálně fachat a na starý rachotině z toho při středních detailech vytáhnu kolem 40 fps, takže s tim asi něco udělali. A autodetekce kvality jako u většiny her nastaví úplný nesmysly, když si to nastavim ručně, dostanu mnohem lepší poměr kvality/fps.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    50 Things You Missed in Armored Core 6
    https://youtu.be/GFh7XNygcBs?si=h5WPDRLYDduKKbjz
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Já takhle nedohrál Divinity: Original Sin... jako pěkný, ale strašně pomalý :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Mně pořád baví strategie, metroidvanie a survival, ale soulslike mě zničily erpégéčka. Kdybych nikdy nehrál Dark Souls aspol., asi bych teď byl posedlý Baldur's Gate 3, ale takhle jsem to hrál pár hodin a pak si radši dal další průchod Mortal Shell a pak trochu Nioh 2.

Trochu se bojím, že až vyjdou Witcher 4 a Kingdom Come 2, už mě to nebude bavit :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SNOO: Thymesia - bossové a souboják skvělý, lokace jsou krátký a ne moc členitý. Atm osféra ok. Ve slevě bych to vzal.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SNOO: tak DeS jsou takovej alphatemplate v nemz se formuji koreny vseho nasledneho. Doufam ze se nekdy vrati world tendency. To je tak krasna mechanika..
    SNOO
    SNOO --- ---
    PHOW_SAATCH: please jaka je thymesia? Uz uz sem ji malem koupil a nakonec dal cancel, na zaklade par videi z yt.
    A jake dalsi soulslike…?

DeS - je samozrejme bozi na ps5 ale v porovnani s ostatnima soft ji mam spis nekde za polovinou co se tyka oblibenosti

Bb - je top top, jenze na ps5 bezi jak z pr*ele, udajne na stabilnich 30fps bezi na ps4. Kazdy vecer davam otčenáš za ps5 update.k dnesku zatim bez overenych info.(jen samy zarucene overeny leaky na pochybnych webech)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SNOO: DS1 3x, DS2 SotfS 1x, DS3 3x, Sekiro 2x, Elden Ring 3x, Nioh 1 1x, LoP 1x, spousta dalších souslike (Thymesia apod.), jen BB a DeS 0x PS nemaje... zjistil jsem, že spousta žánrů, co mě bavila před Dark Souls, mě už nebere a může za to jediná věc - adrenalin, resp. dopamin - v jinejch žánrech nedostávám potřebnou dávku dopaminu :) a pak samozřejmě ta celková estetika, jen se pohybovat v těch světech je zážitek sám o sobě
    SNOO
    SNOO --- ---
    FRIZER: jasny, znam z yt tyhle blazny… ale to je uplne jinej level… navic sem trémař. sledovat me vic lidi nEz moje pritelkyne, tak nedam ani *mist noble* ze sekira (s nejvetsim naskokem ten nejlehci boss fight ze vsech soulsovek:))
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    SNOO: Vcera jel nekdo na Twitchi dvojku, jednicku a trojku na no hit run....v okamziku zapnuti byl v pulce dvojky ale nechapal sem...tak mozna rozjed vedlejsi byznys...)
    SNOO
    SNOO --- ---
    LOVE_DALI: znam ten pocit, ale ja bych fakt dal ruku do ohne za to ze fromovky maj ficuru , ze prvni pokus na bosech je jednodussi,…jinak si to co si popsal nedovedu vysvetlit, … :)

DS1 jsem dojel pouze jednou ale O&S jsem dal na 2-3 pokus—>mam souls obdobi a nehraju temer nic jinyho … tim sem se dostal do stavu kdy se mi soulsovky zdaj relativne easy..
    Jeste aby ne kdyz za posledni 2roky co sem poridil ps5, sem dal :
    Elden ring 2x, Demonsouls2x, DS1-3, Bb2x, sekiro snad 6x(japonsky dabing rulez), nioh 2, (tady sem mel souls pauzu a prolozil to death strandingem) lies of p a ted jedu v kuse uz druhy pruchod lotf (presne vtomto poradi a vse bez summonu NPC /online pomoci jinych hracu)

Nechapu cim to je ale proste mi to docela jde a to mam s jinyma hrama zalozenyma na postrehu velkej problem, napr lol sem se nikdy nedostal vys nez do silveru 4 a to ze sem to jednu dobu taky dost hrotil :))

V souls sem se proste nasel :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Lies of P update 1.3.0.0 is out now and makes some significant changes to gameplay.

Highlights include the addition of new costumes, which can be found in the equipment and bag menu, a new category to the costume menu so players can equip masks and accessories together, and significant balance changes.

The field difficulty has been decreased, with the attack speed of some monsters adjusted to make their attack more intuitive. Meanwhile, Rising Dodge is now a default ability so players have access to it from the start of the game.

Lies of P Update 1.3 Makes Big Changes to the Game - IGN
    https://www.ign.com/articles/lies-of-p-update-13-makes-big-changes-to-the-game?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Fire Club :)

LAHINO
    LAHINO --- ---
    SWAMP_ASS: co si, to je v pohode :D ma to pobavilo, lebo aj ja mam v hlave mena od FS, ktore som si blbo precital a mam ich tak ulozene
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    LAHINO: jdu si dat facku, sa hambím
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: taky záleží, v jakym pořadí :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SNOO: Já měl takhle zásek u DaS1 O&S.
    Další playthough jsem u nich měl tak, že jsem je skoro dal napoprvý, tak jsem si říkal, že to bude ok.
    Zásek na několik hodin :D
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    SWAMP_ASS: chcel som sa spytat uz davnejsie, Gerishino je Genichiro? :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    To neni jakoze problem on to nedela nonstop kazdym dotekem. A rozdil mezi lvl90 a 89 taky neni. Tim spis ze nafarmit level v tehle fazi hry rovnez neni issue
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam