• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: Begin Journey 4? YES! :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: mne teda dycky sral vic elden beast jak mi utika z range a ze mi u nej zustanou runy neznamo kde a prijdu o ne
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jsem po několika měsících zapnul ER a chvíli mi trvalo, než jsem zjistil, v jaký jsem fázi hry jsem a co mam vlastně dělat :) v každym případě jsem zas před "pain in the ass" Radagonem, ou je ;)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    tvl ja sem retard dyt je to xbox controller
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: Zajímavý, že všechno co vychází k ER je těsně kolem mejch narozek :) (a kolem narozek ZUULUU, btw nevíte, co s ní je?)
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Parádní ovladače, určitě budou stát jednou tolik co obyč :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: ma to bejt v unoru k shadow of eldtree, ale nemam furt ps5 tak asi pass, hh
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LAZARIUS: jo npc na midira bylo hodne lol na friedu sem snad nemel splneny podminky, ale mas recht.
    Nicmene u obou tech bossu mi prislo ze to npc mu jen prida na nasranosti a hp a to fakt nechces
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    VON_GILOTINE: na oboje si můžeš povolat i NPC (na Friedu je to Gael)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jak nedal solo midira a friede? Tam slo snad aby mi nekdo pomahal?

Joo ja to vlastne hral dyz byly este vyply servery kvuli elden ringu
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Jj, Frídu jsem taky nikdy nedal sólo. A myslím ani Pontiffa a Gaela.

V Elden Ringu jsem nedal sólo ty poslední čtyři fighty, to už jsem byl tak vyhořelej, že už jsem se nemoh dočkat, až ta hra skončí.

(Jako vyhořelej jsem byl, už když jsem se dostal na Plateau, a to mě ještě čekala tak půlka hry :D)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Si pamatuju, jak jsem po releasu celej nažhavenej pustil poprvý DS3 a dostal od Gundyra asi 35x přes držku. Byl jsem tenkrát vytočenej až na půdu. Dneska ho dám s přehledem na 1-2 pokusy a vůbec nechápu, proč jsem tenkrát dostal takovou nakládačku... ale mam spoustu kamarádů, který to u Gundyra vzdali a nedostali se ani k druhýmu bonfiru :) Na svojí obranu ale můžu říct, že mi tenkrát jely DS3 asi na 15 fps a musel jsem kvůli nim koupit GTX 970, pak už to šlo poněkud lépěji... a pak bylo teda pár bossů, který jsem teda nedal solo... Sister Friedev& Darkeater holy fuck Midir! :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Jak on má Viktor pravdu, že to je nestydatá kopie Dark Souls, ale zrovna tohle mi vůbec nevadí.

V podstatě, když se to tak vezme, tak FromSoft dělají už 15 let furt jednu hru (kromě Sekira), a je to pokaždé pecka. Viktor má pravdu, ale bere to dost přísně, takhle by vůbec neexistovaly žánry, kdyby každá hra musela být super originální.
    AIAX
    AIAX --- ---
    VON_GILOTINE: Většina bossů od Dark Souls 2 DLC dál.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: bloodborne dlc in a nutshell
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SNOO
    SNOO --- ---
    LOtF ng +3 pokořen- ale musim teda rict ze upižat poslednich par bossu bez summonu a bez magie uz byl celkem opruz
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Modrák and Viktor o Lords of the Fallen...

#218: Skok | Modrák & Friends
    https://modrak.podbean.com/e/218-skok/

Spotify
    https://open.spotify.com/episode/3Zb2aT6DKWTQtTYT1uIQMv?si=3f65697757ae4a83
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam