• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    ENDER
    ENDER --- ---
    BIMBAS: Je optional, musis tam jit pres ten zmrzlej svet.. Kdybych si nenasel jak se tam dostat, asi 3x bych ji minul..
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja jsem Malenii nejakym zahadnym zpusobem pri svem pruchodu hrou nepotkal a jsem za to asi rad :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: Jsem zvědavej, jestli podle spekulací Shadow of the Eldtree vyjde v únoru... teď už maj s open worldem zkušenosti a mohli by to posunout na další úroveň...
    ENDER
    ENDER --- ---
    LAHINO: Ja se na ni pri pruchodu bez summonu vykaslal :) byl jsem rad, ze jsem to dobehnul... Tesim se na datadisk.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    PHOW_SAATCH: Napodobne, vcera som dokoncil Phantom Liberty a nainstaloval som Elden Ring. Presne viem, kde som skoncil, pred Maleniou :) Mam taky svoj specificky role-play build a chcem ju dat s nim, ale teda...moc sa nedari. Ale uz to je na disku, blizi sa januar a citim, ze je nacase oprasit skilly a vyprasit tu plesnivu tetu. Aj Nameless King aj Friede si museli takto pockat a nakoniec padli...
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    PHOW_SAATCH: včera jsem rovněž zapnul a hrnu se k Malenii, kterou jsem před Elden Beastem vynechal, paráda festival poztrácenejch run zahájen!
    ...btw poridte si uw monitor - moding nutný a máte po starostech s přivoláváním posil, steam forever oflline...
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Ten není tak otravný, občas ujede, ale hned zase přijede :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: trošku mi to připomělo main bosse v Mortal Shell, ten je v tomhle ohledu taky moc prima :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Kroutim zmatene hlavou, ale cervene vlnkujici propisku vyjimecne odkladam a spise chapave klonim zrak.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Taky jsem nesóloval, dali jsme ho ve dvou. Nemam už moc čas, because of dítě, ale ve dvou to byl celkem relax (magič ho zdálky kropil a odváděl pozornost a já ho mydlil zezadu blasphemous bladem :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    VON_GILOTINE: Tohle. Nejhorší boss ve hře. EB mě nakonec dožrala tak, že jsem si přivolal pomoc. Neměl jsem nervy na to ji sólit.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: Begin Journey 4? YES! :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: mne teda dycky sral vic elden beast jak mi utika z range a ze mi u nej zustanou runy neznamo kde a prijdu o ne
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jsem po několika měsících zapnul ER a chvíli mi trvalo, než jsem zjistil, v jaký jsem fázi hry jsem a co mam vlastně dělat :) v každym případě jsem zas před "pain in the ass" Radagonem, ou je ;)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    tvl ja sem retard dyt je to xbox controller
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: Zajímavý, že všechno co vychází k ER je těsně kolem mejch narozek :) (a kolem narozek ZUULUU, btw nevíte, co s ní je?)
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Parádní ovladače, určitě budou stát jednou tolik co obyč :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: ma to bejt v unoru k shadow of eldtree, ale nemam furt ps5 tak asi pass, hh
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LAZARIUS: jo npc na midira bylo hodne lol na friedu sem snad nemel splneny podminky, ale mas recht.
    Nicmene u obou tech bossu mi prislo ze to npc mu jen prida na nasranosti a hp a to fakt nechces
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    VON_GILOTINE: na oboje si můžeš povolat i NPC (na Friedu je to Gael)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam