• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ja zas nekde cetl ze to bude stejna mapa ale v ni budou na ruznych mistech "rifty" ktery povedou do novejch lokaci..

Jinak v DS1 sem v kiln of the first flame a se mi to nechce dohravat pac vim ze pak zas na switch rok nesahnu :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    No rumor je, že spojili dvě samostastné DLC do jedné velké expanze. Že to má zase být letiště, což mě ale vyhovuje. Březen imho vychází z Bandai projekce zisků v v počátku Q2 2024 - což je ofiko zpráva, ale to klidně může být DLC pro AC6. Datu v tom leaku kolem controlleru bych moc nevěřil. Ale Elden Ring byl myslím v dubnu, což měsíc mích beraních narozek, takže by to bylo moc milé. Ale já si kldině počkám na dune 2025:-)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: povazuji jiz za ložené.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: kdyby mi to vyšlo zase k narozeninám (tj. koncem února), tak bych se taky nezlobil :D

VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ja jsem cim dal presvedcenejsi ze datadisk bude stejna mapa jen tam bzdou mesta hrady duchove co potkavame pozdejc, placidusax na vrcholu sil, atd atd.. vlastne se na to strasne tesim doceli to ten svet, asi zhebnu blahem.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Pomalu teď rozehrávám remastered démon souls, začal jsem s Elden Ring. Když jsem si nedoběhl pro 600 duší, zapnul jsem si radši Yakuzu;-) Člověk na DS musí být mentálně nastavený;-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: semi-open world by byl lepší, no... já mam taky radši level design DS1, kde je promyšlenej každej metr čtvereční :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Já upřímně nebyl z toho open worldu nadšenej. Teda zpočátku jo, protože normálně open world miluju (Gothic, Witcher, Kingdom Come, i ti Asasíni a Far Crye), ale čím dýl jsem to hrál, tím víc jsem si říkal, že otevřený svět mi do soulsovek vůbec nesedí. Prostě to propojené termitiště typu Dark Souls, nebo nedávno Lords of the Fallen, k tomuhle typu her sedí jak prdel na hrnec.

Jestli Shadow of the Erdtree bude "jsi ve stejném světě, akorát v shadow verzi!", tak mě z toho klepne.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LAHINO: Každý build je dobrý, když máš level high enough:-)

Beating Malenia with Elon Musk's Terrible Elden Ring Build
    https://www.youtube.com/watch?v=aNLvlFb-7DQ
    ENDER
    ENDER --- ---
    BIMBAS: Je optional, musis tam jit pres ten zmrzlej svet.. Kdybych si nenasel jak se tam dostat, asi 3x bych ji minul..
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja jsem Malenii nejakym zahadnym zpusobem pri svem pruchodu hrou nepotkal a jsem za to asi rad :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: Jsem zvědavej, jestli podle spekulací Shadow of the Eldtree vyjde v únoru... teď už maj s open worldem zkušenosti a mohli by to posunout na další úroveň...
    ENDER
    ENDER --- ---
    LAHINO: Ja se na ni pri pruchodu bez summonu vykaslal :) byl jsem rad, ze jsem to dobehnul... Tesim se na datadisk.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    PHOW_SAATCH: Napodobne, vcera som dokoncil Phantom Liberty a nainstaloval som Elden Ring. Presne viem, kde som skoncil, pred Maleniou :) Mam taky svoj specificky role-play build a chcem ju dat s nim, ale teda...moc sa nedari. Ale uz to je na disku, blizi sa januar a citim, ze je nacase oprasit skilly a vyprasit tu plesnivu tetu. Aj Nameless King aj Friede si museli takto pockat a nakoniec padli...
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    PHOW_SAATCH: včera jsem rovněž zapnul a hrnu se k Malenii, kterou jsem před Elden Beastem vynechal, paráda festival poztrácenejch run zahájen!
    ...btw poridte si uw monitor - moding nutný a máte po starostech s přivoláváním posil, steam forever oflline...
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Ten není tak otravný, občas ujede, ale hned zase přijede :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: trošku mi to připomělo main bosse v Mortal Shell, ten je v tomhle ohledu taky moc prima :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Kroutim zmatene hlavou, ale cervene vlnkujici propisku vyjimecne odkladam a spise chapave klonim zrak.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Taky jsem nesóloval, dali jsme ho ve dvou. Nemam už moc čas, because of dítě, ale ve dvou to byl celkem relax (magič ho zdálky kropil a odváděl pozornost a já ho mydlil zezadu blasphemous bladem :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam