• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    AIAX
    AIAX --- ---
    HAVANA: To nic není, tu rotundu podle mě většina naopak objeví. Ale schovat celé Great Hollow a Ash Lake za falešnou stěnu nebo Archdragon Peak za dost obskurní puzzle, to už chce koule.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Jedu si po lese, vlezu do takový zapadly, ničím nezajímavý rotundy, kterejch sou po tom open worldu desítky..doufám v maximálně nějakej smithing stone, nebo aspoň runy...

Výtah? Ok.

A ty vole, dole je obří lokace, vlastní sites of grace, bossove and shit.

Jaky jiný vývojářský studio si dovolí schovat obří lokaci tak, že ji sposuta lidí nikdy ani neuvidí, protože ji mine. Wau
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    HAVANA: Miluju to. Nenávidím to.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Říkali užij si vánoce. Kup si nějakou pěknou hru, ať si odpočineš a zrelaxuješ

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: no prave!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: nikdy nevis, kdy se ti takovy hoodie info bude hodit
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ta vypada huste! vsak ty si ji taky zaslouzis! me to hned pripomnelo, ze tu mam jeste dva nedoskladany Gundamy. ale ze nenosis mikiny si z toho beru taky! :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: mikiny nenosim, triko bych bral, ale Armored Core 6 Ayre’s IB-07: Sol 664 action figure rozhodne potrebuju.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    pardon za pripadne ot. - ja si ji bohuzel nezaslouzim. zatim! :))
    Armored Core 6 Handler Walter Hoodie Will Appear in 5 Sizes - Siliconera
    https://www.siliconera.com/armored-core-6-handler-walter-hoodie-will-appear-in-5-sizes/
    AIAX
    AIAX --- ---
    VITEKK: Hned ve dvou+ leacích se mluvilo o tom, že FromSoft měl v plánu 2 DLC, ale pak je spojil do jednoho obřího. Takže klidně může být úplně nová velká mapa.

Ale taky bych si tipl, že to bude stejná mapa jako v OG, ale "kdysi dávno", takže tu a tam pozměněná.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VITEKK: čet jsem to samý, uvidíme
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    RUDOLF: kdyz se podivam na rozsah DLC u jinejch fromsoftich her tak novou mapu bych rozhodne necekal .) rifty maj pry vest do podzemniho sveta kterej ma bejt velkej a pristupnej z nekolika mist ve "starym" svete takze pocitam neco jako nokron
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    A co voda? Vodních ploch je tam zatraceně dost :D a v Sekiru se taky neplave hned, btw. včera padla Malenie po 2hodinách, melee + mimic + knedlíky, ale asi už mám postavu na 156 dost přelevelovanou.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    VITEKK: to se mi designově nezdá, imho neškrtnou torrenta aby fragmentovali prostor. Notabene, když ho mají v posteru. Čekám zcela nový prostor, klidně předchůdce současné mapy, před rozpadem a propadem různých lokací. Ale to se mi zdá ještě méně zajimávé. Prostě bych čekal komplet novou mapu.
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ja zas nekde cetl ze to bude stejna mapa ale v ni budou na ruznych mistech "rifty" ktery povedou do novejch lokaci..

Jinak v DS1 sem v kiln of the first flame a se mi to nechce dohravat pac vim ze pak zas na switch rok nesahnu :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    No rumor je, že spojili dvě samostastné DLC do jedné velké expanze. Že to má zase být letiště, což mě ale vyhovuje. Březen imho vychází z Bandai projekce zisků v v počátku Q2 2024 - což je ofiko zpráva, ale to klidně může být DLC pro AC6. Datu v tom leaku kolem controlleru bych moc nevěřil. Ale Elden Ring byl myslím v dubnu, což měsíc mích beraních narozek, takže by to bylo moc milé. Ale já si kldině počkám na dune 2025:-)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: povazuji jiz za ložené.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: kdyby mi to vyšlo zase k narozeninám (tj. koncem února), tak bych se taky nezlobil :D

VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ja jsem cim dal presvedcenejsi ze datadisk bude stejna mapa jen tam bzdou mesta hrady duchove co potkavame pozdejc, placidusax na vrcholu sil, atd atd.. vlastne se na to strasne tesim doceli to ten svet, asi zhebnu blahem.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam