• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Poprvy hraju nějakou soulsovku za castera...chvilku mi trvalo než sem to dostal do ruky, ale teď už to celkem jde...co mi teda taky pomohlo je, že sem si konečně pořídil zvoneček a volám si popel..najednou ty bossove celkem jdou :))
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: A co tam? Dyt ten příběh je uzavřenej a hotovej ne?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KALTY: Jak to říct slušně: Tůůůůt :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    img-1-1703357076818
    KALTY
    KALTY --- ---
    LOVE_DALI: Tolikrát jsem se neválel po zdech ani s trojkou v žíle jako ve Wolfíkovi
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: myslíš jako wolf3d a hledání tajnejch místnosti :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: Jó to byly časy, když jsem v DS mlátil do každý podezřele nenápadný stěny :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    HAVANA: to je v podstatě esence Souls her :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    HAVANA: To nic není, tu rotundu podle mě většina naopak objeví. Ale schovat celé Great Hollow a Ash Lake za falešnou stěnu nebo Archdragon Peak za dost obskurní puzzle, to už chce koule.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Jedu si po lese, vlezu do takový zapadly, ničím nezajímavý rotundy, kterejch sou po tom open worldu desítky..doufám v maximálně nějakej smithing stone, nebo aspoň runy...

Výtah? Ok.

A ty vole, dole je obří lokace, vlastní sites of grace, bossove and shit.

Jaky jiný vývojářský studio si dovolí schovat obří lokaci tak, že ji sposuta lidí nikdy ani neuvidí, protože ji mine. Wau
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    HAVANA: Miluju to. Nenávidím to.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Říkali užij si vánoce. Kup si nějakou pěknou hru, ať si odpočineš a zrelaxuješ

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: no prave!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: nikdy nevis, kdy se ti takovy hoodie info bude hodit
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ta vypada huste! vsak ty si ji taky zaslouzis! me to hned pripomnelo, ze tu mam jeste dva nedoskladany Gundamy. ale ze nenosis mikiny si z toho beru taky! :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: mikiny nenosim, triko bych bral, ale Armored Core 6 Ayre’s IB-07: Sol 664 action figure rozhodne potrebuju.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    pardon za pripadne ot. - ja si ji bohuzel nezaslouzim. zatim! :))
    Armored Core 6 Handler Walter Hoodie Will Appear in 5 Sizes - Siliconera
    https://www.siliconera.com/armored-core-6-handler-walter-hoodie-will-appear-in-5-sizes/
    AIAX
    AIAX --- ---
    VITEKK: Hned ve dvou+ leacích se mluvilo o tom, že FromSoft měl v plánu 2 DLC, ale pak je spojil do jednoho obřího. Takže klidně může být úplně nová velká mapa.

Ale taky bych si tipl, že to bude stejná mapa jako v OG, ale "kdysi dávno", takže tu a tam pozměněná.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VITEKK: čet jsem to samý, uvidíme
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    RUDOLF: kdyz se podivam na rozsah DLC u jinejch fromsoftich her tak novou mapu bych rozhodne necekal .) rifty maj pry vest do podzemniho sveta kterej ma bejt velkej a pristupnej z nekolika mist ve "starym" svete takze pocitam neco jako nokron
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam