• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: Na to asi zkoukni nějaký videa o počátku Dark Souls serie od LoreMasters, viz např.

Příběh Dark Souls - Část 1 [ CZ / Česky ]
    https://youtu.be/F574-AQsl8Y?si=NwQq5DK1lJLWJzXV
    AIAX
    AIAX --- ---
    HAVANA: Bossové mají unikátní soul, kterou si vezmeš jako trofej, když je krouhneš, takže nemůžou obživnout. Můžeš ji "sežrat", anebo z ní něco vykraftit.

A proč mají jinou soul než obyčejní joudové, na to si už musíš udělat vlastní head canon :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH: No to vím..mě jde do to jak tohle vlastně řeší lore
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ono je to vysvětlení teda i v lore...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: Třeba v Dark Souls 2 tušim sis moh bosse daný oblasti znovu vyvolat, pokud jsi po tom hodně toužil, ale já osobně jsem po tom teda nikdy netoužil :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: Bossové v souls hrách jsou většinou strážci úrovní (nebo příběhovejch itemů), bráněj ti v postupu dál, navíc z nich padaj boss weapons apod, tudíž neni důvod, aby se obnovili, to už by bylo hodně maso. Obnověj se ale v novym průchodu hrou (New Game +).
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Možná to někde je, ale asi mi to uteklo...umřu, obzivnu, běžím pro runy/souly/echoes...potud chápu. Takhle ten svět funguje. Stejně tak se ozivej i nepřátelé. Ten svět tak funguje, v pořádku. Ale jakto že ty nejsilnější nepřátelé, bozi, polobozi, postavy který ovladaj celej ten svět nemaj tu samou schopnost? Blbej jouda co má pochodeň ozivne po tom co umře, ale boss ne?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    BIMBAS: Je to lehce cheesy, ale na druhou stranu, ta hra je udělaná tak, aby sis našel co funguje, takže to je morálně úplně v pořádku. Kdo říká, že si musíš zlomit oba palce u dodgovani?
    Play smart, not hard :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    HAVANA: presne. Tady neni cas na hrdinství, je to osklivá a zlá země.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    BIMBAS: Comet azur je úplně nesmysl :D

Niall. X pokusu a nedostal pod 70%, zkoušel sem různý ashe, ale fajt vypadal vždycky stejně..dal sem mu párkrát hit, ale pak už sem jen utíkal před jeho summonama, až mi došla stamka a neměl sem ani na cast ani na dodge přímo od něj...Pak sem řek že už na to seru, a poslední pokus zkusím prostě zerg..

Potka, comet azur....za dvacet vteřin bylo hotovo. Asi mi nedal ani hit (summoni nabehli přímo do comety...jaj)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    HAVANA: ja s casterem prosel hru v podstate s kombioinaci navadenych stel a kometou. Summon vojáků s tower shieldy aby mi zastavili nepritele a pak slzu na nekonecnou manu a vyfotit ho korektne kometou. Vetsinou problem nastal kdyz bylo nepratel vic, nebo uhnul nebo tak :D pak priisla rada na tanec s Moonveil katanou
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Hahahaha...

Takže cometou uprcat nohu, hned po přechodu do druhý fáze vypít potku na casteni zdarma a zvýšenou magic dmg a poslat do něj comet azur...
    Pak skočit na mounta ujet, doplnit hp/FP a těch zbylejch pár HP dosusnat nějak...

Krásný to bylo :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: Na Fire Gianta platily myslim nějaký mouchy nebo komáři nebo co to bylo ...jo, tohle Swarm of Flies

Swarm of Flies | Elden Ring Wiki
    https://eldenring.wiki.fextralife.com/Swarm+of+Flies
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    S nekteryma zbranema je dole rychle.. tezko rict
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Když uvažuju, jestli skočit zpátky do ER a dát si NG+, vždycky si to rozmyslím hlavně protože ten svět je tak brutálně obrovský a já už prostě na tohle nemám čas ani sílu. Ale druhý hlavní důvod je Fire Giant. U tohohle bosse mi fakt málem praskla žilka a to hraju soulsovky už deset let.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    A fire giant na jedný ráně zůstal...pač sem greeedy as fuck...kdybych uhnul místo snahy o ukončení byl by dole. Vymrdana hra
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Ok, tak to bylo lame :D

Shame on me (na třetí pokus)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH: Ten serpenet Hunter i s mage/int buildem?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: Rykard je máslo, používáš správnej weapon? (= Serpent Hunter?) Ale Fire Giant je pěkná ku*va, to souhlas ,:D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    FFFFUUUU tak v poslední třetině slušně pritvrzuje.

Teď mě potrapila astel ale nakonec padla..., rykard a fire giant zatím drzej, svine (blíž je fire giant, tam sem se aspoň párkrát dostal do druhý fáze...rykard mě většinou vymrda už v první
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Illustration for Orlando Furioso, Astolfo Travels Over Many Lands on the Hippogriff - Gustave Doré, 1879.

VITEKK
    VITEKK --- ---
    VITEKK: udano :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam