• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SWAMP_ASS: to je muj osobni defekt kdy sem nedokazal sekiro rozklicovat a pochopit, tak si myslim.ze je to parry. Vsem uspesnym hracum poklona, ja sekiro nezvladl
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    SWAMP_ASS: btw.. sekiro jsem ještě nehrál, ale z jednoho videa jsem pochopil, že ng+ není snadný, protože jsi overpowered abilitama, ale že už to umíš hrát a umíš tancovat a o to je ten pocit odměny mocnější. Dost mě ta idea nadchla. Bylo to o video knowledge-based game design.
    ENDER
    ENDER --- ---
    ENDER: Jasny, tak je videt, ze convergence delali nejaci znalci ds, uz me to irituje stejne jako vanila, protoze clovek chvili nedava pozor a uz dostava pres drzku...
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Možná mi nedochází uplně ten meme, přijde mi, že Ti v tom výčtu to Sekiro uplně nesedí, celou dobu jsem při tom, že ten kombat je na parry postavenej a jedině s parry rozbíjíš smysluplně postoj protivníka, třeba Ishin padnul až v okamžiku, kdy jsem se naučil 3/4 jeho útoků odrazit, jinou cestu jsem nenašel.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    S vyjimkou bloodborne kde sem pochopil kdy a jak a dava to smysl
    Ale ds, er, sekiro..totalne tru
    img-1-1704919304893
    AIAX
    AIAX --- ---
    ENDER: Jj, vzpomínám si, že jsem si do startu vybral nějakou jejich novou classu s OP zbraněma, a pak byl začátek je tak trochu brnkačka.
    ENDER
    ENDER --- ---
    AIAX: ok dik. Zkusil jsem convergence, zatim mi prijde, ze to hru zjedodusuje, ale probehnul jsem akorat do firelink shrine. Uvidim jak to bude vypadat dal.
    AIAX
    AIAX --- ---
    ENDER: Pro DS3 existují dva hlavní "overhaul" mody, které ti tu hru hodně překopou:
    - Cinders - bližší vanille, nové zbraně, zbroje a celkově menší změny
    - Convergence - drastická proměna vanilly, úplně nové mechaniky a systémy, noví mobíci a bossové, úplně nové typy boje, hodně orientované na magii a castění. Je to skoro jako hrát úplně jinou hru naroubovanou na staré známé levely DS3 (teda hrál jsem to před lety, ale nemyslím, že by moddeři uměli přidat úplně nové levely, to už přece jen chce trochu jiné zdroje).

Jestli si stáhneš jeden z těchhle dvou, žádné jiné mody už nepotřebuješ. Je samozřejmě tuna menších, dílčích modů, ale žádný jsem nevyzkoušel, nemůžu sloužit.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: Nápodobně :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja ted asi vylezu z jeskyne ale oni se moduji soulsovky ? :D Hrat to asi nebudu protoze jsem spis na vanilkovou ale mrknu se
    ENDER
    ENDER --- ---
    AIAX: Skvely, diky za super hint. Rad si to dam namodovany.. Jeste nejaky zajimavy mody?
    AIAX
    AIAX --- ---
    ENDER: Už jsi zkoušel nějaké jiné soulsovky?

Pokud patříš k té části fandomu, kterou hry mimo FromSoft nelákají, tak můžu doporučit DS3 s modem Convergence. Osobně mi DS3 vanilla přijde mdlá a nedotažená, ale ten mod skoro všechny nedostatky skvěle opravuje a dává tomu ty správné grády. Člověk až zírá, co všechno jde změnit modem.

Ti samí týpci dělají Convergence mod i pro Elden Ring a prý je to zase super, ale nehrál jsem, nemůžu mluvit.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ENDER: Porid :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    VON_GILOTINE: Nemam PS, premyslim, ze si kvuli tomu poridim nekde PS4 z bazaru...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Bloodborne
    ENDER
    ENDER --- ---
    Nevim co bych paril, zkusil jsem DS1, ale to me uz nezaujalo, tak premyslim, ze bych si dal DS3 potreti :) Doporucite nejaky zabavny build? Jednou jsem jel full STR, podruhe sellsword twinblades..
    ER uz potreti hrat nechci, to si necham na datac :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ... až to bylo místy trapné :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: Blasphemous Blade byl můj velkej kamarád... v NG+ jsem s nim namazal všechny na chleba :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    VITEKK: jezis ja sem .. ano presne jak rikas, odpustej, zjevne sem myslel na tu druhou odpoved.
    Plus jak vis kde je klic atd tak muzed ten kill rennaly a respex udelat jako.uplne prvni vec v ng+
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    VON_GILOTINE: myslis doufam rennalu ne malenii :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam