• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    ENDER
    ENDER --- ---
    AIAX: Skvely, diky za super hint. Rad si to dam namodovany.. Jeste nejaky zajimavy mody?
    AIAX
    AIAX --- ---
    ENDER: Už jsi zkoušel nějaké jiné soulsovky?

Pokud patříš k té části fandomu, kterou hry mimo FromSoft nelákají, tak můžu doporučit DS3 s modem Convergence. Osobně mi DS3 vanilla přijde mdlá a nedotažená, ale ten mod skoro všechny nedostatky skvěle opravuje a dává tomu ty správné grády. Člověk až zírá, co všechno jde změnit modem.

Ti samí týpci dělají Convergence mod i pro Elden Ring a prý je to zase super, ale nehrál jsem, nemůžu mluvit.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ENDER: Porid :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    VON_GILOTINE: Nemam PS, premyslim, ze si kvuli tomu poridim nekde PS4 z bazaru...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Bloodborne
    ENDER
    ENDER --- ---
    Nevim co bych paril, zkusil jsem DS1, ale to me uz nezaujalo, tak premyslim, ze bych si dal DS3 potreti :) Doporucite nejaky zabavny build? Jednou jsem jel full STR, podruhe sellsword twinblades..
    ER uz potreti hrat nechci, to si necham na datac :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ... až to bylo místy trapné :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: Blasphemous Blade byl můj velkej kamarád... v NG+ jsem s nim namazal všechny na chleba :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    VITEKK: jezis ja sem .. ano presne jak rikas, odpustej, zjevne sem myslel na tu druhou odpoved.
    Plus jak vis kde je klic atd tak muzed ten kill rennaly a respex udelat jako.uplne prvni vec v ng+
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    VON_GILOTINE: myslis doufam rennalu ne malenii :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    HAVANA: sword of night n flame je myslim tvuj kamarad v takovem pripade. Blasphemois blade rovnez
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    VITEKK: imho musis dobehnout za mrtvou malenii, pac larvy mas, ale neni jak je jde aplikovat.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    BIMBAS: Já bych strašně rád jel prepinatelenej dual build, kdy na mobky bych jel melee, a na bosse magic :)

Protože největší pain je, když ti dojdou mana flasky, a ty tak nějak víš, že za jednou max dvěma skupinkama je grace..ale musíš se vrátit a jit znova, a řešit věci jako tady bude nejlepší se natočit takhle a doufat že na jednu kometu sejmes tři mobky a ušetříš manu))
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BIMBAS: hele v ER jedu mixed build a do vigor investují nerad.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    AIAX LOVE_DALI: přesně, co jsem přešel na strenght build s nejtěžší zbrojí, obřím štítem a velkou těžkou zbraní hraju DS i ER jen tak na relax :-) Ale někde i tak bylo potřeba jít do slipů a rollovat - hlavně u Moonlight Butterfly a u Gapping draka, tam jsem se ještě s počáteční zbrojí a štítem nechytal

BIMBAS: no, ono záleží na tom, co je vlastně nadlevelované - s tou aktuální postavou, kde ještě nemám prošlou Crumbling Mazulu (Azulu? prostě ty levitující trosky, kde je na konci Clergyman) a mám o 10 vyšší level, než jsem měl na první postavě po dohrání celé hry, a to jsem nijak nefarmil runy, jenom už prostě věděl, co a jak. A taky mi první průchod zabral 180 hodin, zatím co ty další kolem 80 hodin. :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)
    Dark Souls Mod Preview - Hunting Horn (Monster Hunter)
    https://www.youtube.com/watch?v=MwbLWNe8ZGQ&t=2s
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    hele v ER pri ng+ je mozny udelat respec nejak zezacatku nebo musim az do akademie?
    AIAX
    AIAX --- ---
    LOVE_DALI: To samé ti čtyři šašci dole v New Londo. Co já se natrápil. Nakonec full Havels, stát na místě a mydlit. A po pár minutách bylo vymalováno.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    BIMBAS: Heh, si pamatuju, jak jsem se prvně zasekl u Gwyna v DaS1 (než jsem se naučil parry).
    Mno, full Havels a tankovat.
    Šel jak po másle :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    technika um-lať se mi za posledni rok dost vyplatila. A to i psychycky. Obcas mam pocit ze dex buildy prekonavaji nepritele s vypetim dost sil a kdyz uz to zacina byt elegantni tanec smrti tak je konec hry. Magove jsou fajn ale aby byl korektne mocny, musi byt celkem z popíru coz dopada casto jako festival ztraceneho casu pri pokusech projit nejakou nakombenou zonu.
    Klasicka plechovka mi prijde jako vzdy dobre vyvazena k dane lokaci. Idealni kdyz se povede ze je lehce nadlevelovaná. Pak mi ten boj prijde paradni.
    No ale jako v kazde rpg hre nemohou byt uspokojeny vsechny vrcholy naráz, takze si kolikrat poztesknu, jak bych potreboval s kouzelnikem placnout nekoho padlem po hlave a bylo by. V soulovkach je k tomu urceny ng+, ale jak je malo casu tak hraju jeden pruchod.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam