• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    AIAX
    AIAX --- ---
    VON_GILOTINE: No tvl. Proč ses nevyšťavil z duší před final bossem?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    HAVANA: nejlepsu je kdyz si kripl jako ja a jdes na ten final fight s 2miliardama dusi. Zabijes radagona a wheee k plejtvakovi, jenze plejtvak te omylem trefi nakou blbosti a tvoje duse zustanou na ty divny plejtvak pláni, kde ani radar neukaze kde tam ty duse sou a nemas je tak sanci najit, a u radagona nejsou, zkurv bonus vošmel. Lesson learned
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: Fujtyve, to byl hnus teda..jednou mi skončila na jednom procentu :/

Nakonec asi na 80. pokus....ani sem neměl sílu vybrat si konec a vypnul to :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    HAVANA: von je spis zmrd pac furt utika. Holt bozska entita no..šmelinar platyzoidni
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Tak ta finální dvojka je tužší než sem čekal...jakože se hodně trapim..nejvíc sem elden beast dostal na deset procent, pak hodila nějaký combo a nešlo nic...

Nevzpomínám si, že by finální boss základní hry takhle bolel
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: dark moon, a night comet byla faze 1, faze 2 vysla na jeden comet azur...tam sem mel kliku, ze ji tiche dal stun nejspis
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VON_GILOTINE: Mno, tak třeba DaS1 je parry easy :) Zrovna teď mám rozjetej Estoc build a dělám parry, jak jen to jde :)
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    sekiro byla moje vubec prvni ds hra, od ty doby vsim prochazim tak nejak bez problemu :))
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    PHOW_SAATCH: "je potřeba vytvářet neustálej tlak" - Hesitation is defeat ;) dobre ty
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    PHOW_SAATCH: hehe se mi teď vybavilo jak jsem u Great Shinobiho, kterej potřebuje pod extrémní tlak naopak při útocích počítal jednotlivý výpady a dával si velkej pozor, abych nezmáčnul náhodou o výpad navíc, jinak to končilo instakillem, férový... neumíš počítat you died.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Vhodné ke studiu polštiny :)
    Twitch
    https://www.twitch.tv/nadinwins

VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    lady maria bez pistolky, nope
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    Lady Maria VS Malenia | The ULTIMATE Waifu Battle!? (Elden Ring X Bloodborne Boss VS Boss)
    https://www.youtube.com/watch?v=iDefjyNGEio
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Cgs, ja bych se full moonem nezdrzoval. Summon, terra magica, potion se scorpion magic dmg a dvakrat trikrat to do ni nasypat.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: Kurva sundal sem ji! Cejtim se jak král světa.

Kombinace black knife tiche, dark moon, night comet a comet azur v druhý fázi...asi na tricatej pokus. a zrovna mi šla forma dolů, a posledních pár pokusu už sem se ani naplno nebuffoval, protože sem chcipal na debility....
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: hral sem to po bloodborn este nesbalen dark souls 1 3, zelbohu nepomohlo. One day, maybe
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: V Sekiru se mi celkem osvědčila tzv. "arkádová metoda", kdy vyhrává ten, co nerychlej mačká jedno tlačítko :D fakt se nebát hrat mnohem rychlejc a agresivnějc maćkat buttony než v poměrně rozvážnejch a pomajech DS. Je to agresivní hra, víc o instinktech než přemejšlení.
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    VON_GILOTINE: ok, tak teď mi to dochází...jinak mě osobně fakt hlava nebere parry v ER, nejde to, ty okna jsou fakt hodně titěrný a nedávám i když na to vezmu nevhodnější štít, tam to rolly jistěj ....btw. po endingu a malenii nakráčet v úterý namachrovanej na Astel nebyl úplně dobrej nápad, sebralo mi to dva večery :/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam