• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: rekneme ze uplne vsichni padali jako maslicko...to se pak stane no, obzvlast dyz jeste nevis do cego vlsstne chces investovat hh
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    K Elden Ringu - štít má efekt pouze tehdy, když s ním blokuju? Pokud s ním neblokuju a jenom ho držím v levé ruce, tak nepřidává ani k Defense/Dmg Negation?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    AIAX: This is how it is..

Osobně mi nejvíc wtf přijdou questy typu musím s někým promluvit desetkrát, u když mi desetkrát před tím řekne to samý...
    Ty questy typu mám přijít k soše a udělat gesture jsou taky mnamka, ale to asi někde bude popsany snad))
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Jj, super mem.

Jakkoli miluju hry od FromSoftu, tak brutálně upřímně - quest design typu, kdy něco musí poslepu zkoušet a kombinovat tisíce lidí celé týdny, a pak na to někdo náhodou natrefí a postne to na Wiki a ostatní si to tam přečtou, je tak trochu retardace.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Pyramid head v ER ?
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Ti na koníkovi fóklo pod kabát?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    LION_DON
    LION_DON --- ---

Tak dalsi do kolekce ... \o/
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ja jsem delal nakoi blbost jako kolik dusi asi vydelam za celej tipuju ng3 pruchod aniz bych udelal level..vsechno slo jako po masle az tady mi osud ustedril lekci
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: S dušema na bosse nikdy nechodim, na to nemam koule :D
    AIAX
    AIAX --- ---
    VON_GILOTINE: No tvl. Proč ses nevyšťavil z duší před final bossem?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    HAVANA: nejlepsu je kdyz si kripl jako ja a jdes na ten final fight s 2miliardama dusi. Zabijes radagona a wheee k plejtvakovi, jenze plejtvak te omylem trefi nakou blbosti a tvoje duse zustanou na ty divny plejtvak pláni, kde ani radar neukaze kde tam ty duse sou a nemas je tak sanci najit, a u radagona nejsou, zkurv bonus vošmel. Lesson learned
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: Fujtyve, to byl hnus teda..jednou mi skončila na jednom procentu :/

Nakonec asi na 80. pokus....ani sem neměl sílu vybrat si konec a vypnul to :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    HAVANA: von je spis zmrd pac furt utika. Holt bozska entita no..šmelinar platyzoidni
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Tak ta finální dvojka je tužší než sem čekal...jakože se hodně trapim..nejvíc sem elden beast dostal na deset procent, pak hodila nějaký combo a nešlo nic...

Nevzpomínám si, že by finální boss základní hry takhle bolel
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: dark moon, a night comet byla faze 1, faze 2 vysla na jeden comet azur...tam sem mel kliku, ze ji tiche dal stun nejspis
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VON_GILOTINE: Mno, tak třeba DaS1 je parry easy :) Zrovna teď mám rozjetej Estoc build a dělám parry, jak jen to jde :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam