• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GIOMIKY: Je to popkulturně provázaný. Většina lidí, co má ráda metal jede zároveň v dark fantasy hrách, tudíž to off topic neni. Naopak mě tahle provázanost dost zajímá :)
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    PHOW_SAATCH: Jo, kde je konec BontonLandu...
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    GIOMIKY: V Dlážděný myslím ještě něco je, ale nevím jestli se tam už jen neprodávají cd a dvd.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GIOMIKY: Já chodil k Hanzlíkovi do Žitný, měli tam hlavně Hard & Heavy. A co jsem nesehnal tam, měli u Kotvy. Mimochodem historicky první půjčovna byla u nás na metru na Chodově, pak tam byl butique a teď je tam pekárna.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    PHOW_SAATCH: Párkrát se stěhovala. Tu u Kotvy jsem navštěvoval týdně. Velký výběr. Nejlepší vzpomínky, ale asi jsem off-topic...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GIOMIKY: V Žitný? Nebo u Kotvy? :)
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    BIMBAS: CD půjčovna přežila déle. Měl jsem odtamtud spoustu hezkých poslechů.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    GIOMIKY: ja mel takhle asi 3 cdcka ale spoluzak na stredni mel slusnou zivnost :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: jdu si oživit paměť :)

Abandonware games sorted by year - My Abandonware
    https://www.myabandonware.com/browse/year/
    AIAX
    AIAX --- ---
    ENDER: Ochrany byly vždycky, třeba jsi musel zadat páté slovo šestého řádku třetí strany manuálu. Který jsi neměl, když jsi pirátil. Ale už tehdy byly crackery, takže třeba v pirátské verzi Monkey Islandu jsi zadal cokoli a mohls hrát.

Pamatuju ale neskutečně vychcané anti-pirátské triky typu když hraješ z pirátské diskety, hra se ti postupně rozesírá a nakonec už je totálně nehratelná. Takže v ní strávíš 20, 30 hodin a nakonec zjistíš, že ji nedohraješ. Už ale nepamatuju, co to bylo.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    BIMBAS: Brzo to bylo zakázáno.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    GIOMIKY: tyjo ani nevim ze neco takoveho existovalo. Mi jen na stredni kopirovali hudbu, pac se orig. cdcka pujcovala v knihovne.

PHOW_SAATCH: njn ale tenkrat jsme tomu jeste tolik nehovili, jen si hrali. ja snad prvni vec na 3dfx hralk bud Turoka, Unreala nebo NFS2 uz nevim
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: Hlavně když si tenkrát koupil někdo PC za 80 tisíc, moh se za rok střelit do hlavy, protože ten výkon letěl raketově nahoru a cenově to šlo dolu, resp. za stejnou cenu se zvojnásobival výkon. To byla hodně ujetá doba. A první 3dfx karta + Hexen II, asi se rozbrečim dojetím :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Yes, my lord! :D
    AIAX
    AIAX --- ---
    VON_GILOTINE: A přitom taková blbost :D
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    VON_GILOTINE: Dobrý byly půjčovny počítačových her. Půjčil jsem si tam tenkrát Ultimu. Na týden za nějaké halíře.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Pico jak jsme slavili kdyz spoluzak vyzebral na rodicich Warcraft 1 z jrc za 2000,-
    4 diskety to byly!!!
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    takze taky tak 1995/6
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    boze muj, dve krabicky disket a jedna spatná. A zase zpet pres cele mesto ke kamosovi :DD
    Moje prvni krabicovka byla Draci historie na disketach na 386 asi za 1200kč z Vision Megastoru. Nemel jsem ani cd-romku. Kamos mel uz P166 asi za 80tisic a kupoval si snad tenkrat Ufo/Gender Wars/Command and Conquer. Nejsme y Phz takye jsme pekne jeli autobusem do velkomesta :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: Tenkrát hlavně nebyly ty hry, protože internet byl teprve v plenkàch a kdo měl vypalovačku, byl král a mastil si kapsu. Hry se ořezávaly, aby se jich na jedno CD vešlo co nejvíc. Já teda vyrost na ZX Spectru a kazetách a když jsem měl PC, tak jsem si nosil hry do práce na hromadách disket a kdo si nepamatuje chybu "Redundantní cyklická chyba dat", tak je ještě mladej :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: Vy jste nekradli hry? :) tenkrat snad nebyly ani zadny ochrany, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam