• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: koncem února budu mít PS4 s BB a DS, tak to budu brečet i já :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Stejne jako jsem se trapil s Margo wet nurse ( a rok nehral bb ), jsem prez rok nezapnul DS. A ted na treti pokus jsem zdemoloval false king Allanta. Takze je dohrano. Ale je vtipny, ze kdyz jsem ten remake demon souls zacinal hrat, byl jsem single. A ted po tom co jsem to dohral zacal vedle brecet muj mesicni syn :))
    TAP
    TAP --- ---
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    img-1-1706723104387
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    BIMBAS: Heh jsem nedávnou koupil ženě na Aliexpressu takovou tu malou termotašku (tak na svačiny) a po nějaký době mi z Ali přišlo, že jsem se patrně stal obětí toho, že se prodejce vysral na copyright.
    Pochopitelně jsem neřešil :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    než mi došlo že se musí řešit ty ho*na s copyrightem
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    to mi pripomina jak jsem chtel kdysi nechat udelat vsechny prsteny z DS1 a prodavat v kompletni sadě pěkně na sametu v ručně dělané a okované dřevěné truhlici
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Estus! Já si chtěl nechat udělat u skláře Estus! :D
    Tak uvidíme, jak bude vypadat příští měsíc budget :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Nápodobně

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VITEKK: Zrovna jsem dopil druhej estus :D

VITEKK
    VITEKK --- ---
    pojdme se uz vratit k tematu..

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: tohle byla náročností moje první souls hra.. ale DS jsem narozdíl od Indiana Jonese aspoň dohrál :D

LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    AIAX:
    HAVANA: To nerorporuju. Spíš se mi jednalo o obtížnost.
    Ale ono to jde s dobou. Tenkrát bylo na všechno víc času a nebyl takovej výběr. Takže se prostě jelo i něco ultra těžký, protože byl čas :)
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    GIOMIKY: Pařili jste někdo Robocop: Rogue City?
    RoboCop: Rogue City Marks the Publisher's Best Ever Game Launch
    https://fandomwire.com/robocop-rogue-city-publishers-best-ever-game/

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tohlo téma si vysloveně řiká o svoje vlastní auditko :)
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    AIAX:
    LOVE_DALI:
    Když už jsme u těch biomechanických kombinací lidí a strojů, tak Robocop byl vždycky moje bestofka.
    Robocop Spectrum 128k Full Playthrough - Is this the best 8bit version?
    https://www.youtube.com/watch?v=vssG88-NW_M
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    AIAX: Navíc ty starý hry vychazej v remaster full HD edici :D
    AIAX
    AIAX --- ---
    LOVE_DALI: Já nevim, za mě žijeme v nejlepší době na hraní. Vychází fakt hromada her ze všech možných žánrů, máme i pár zbrusu nových žánrů jako soulslike, všechno vypadá krásně, audio super... Moje oblíbené "blobbery" (party-based, first-person RPGčka typu Wizardry, Dungeon Master, Eye of Beholder atd.) už sice moc nevycházejí, naposledy snad Vaporum od bratrů Slováků a předtím Grimrock, ale celkově bych neměnil.

Pamatuju i dobu, někdy po roce 2000, kdy fakt nebylo co hrát, pokud měl člověk rád RPGčka, tahové strategie apod., ty vycházely tak jednou ročně. Byly hodně střílečky, sportovní hry a podobné masovky, ale niche žánry moc ne. Teď jsou to nebe a dudy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam