• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: V tom je to kouzlo. Zanda tě cokoliv, když tam naběhneš jak Mistr světa bez pokory))
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Znas to..rikas si one reborn easy pohoda a pak te trikrat zabije kdyz delas livemaraton na gdq prestoze ses heyzeusherestoast

Kazdemu jen to nejlepsi at kazdyboss mu padne
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: Amygdala v jeskyni byla strašně easy, když člověk přišel na to, že když neudělá nic, ve chvíli co je ve vzduchu, tak přistane přímo před tebou, neudělá ti nic a stačí praštit do její hlavy :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    HAVANA: well, vzdy tu jsou sleep poty nebo šípy...

HAVANA: pravda u amygdaly v jeskyni sem na prvni pokus stravil tri dni. Tam jak mas v celym dungu tretinu zivotu a jedem a pul rany = smrt hhh.
    Po letech se tak povznesene s klidem v dusi koukam na 0dmg speedruny s jakoukoliv zbrani. Vzpominam. Neco jako snaha vybavit si stres pred prvnim zasunem
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Jinak sem vyřešil problém s tím, jeslti čekat na dlc nebo začít ng+. Salamounsky. Rozjel sem další postavu, tentokrát melee (zatím dex s katanou a pozdějc se uvidí).každopádně na druhej průchod mi to přijde lehčí, sem tak -20 levelu oproti první postavě a tak -10 oproti tomu co doporučujou guidy..

Pak si ale uvědomím, že mě pozdějc čeká godskin duo, který nepůjde zabít comet azur a je mi špatně
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: Nejvíc sem se asi trápil s bloodletting beast v chalice dungu...fujtyve
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: Kdyby ses toho PS pak chtel zbavovat nebo ho zapujcit, dej vedet :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jedinej real pruser je gascoine a orphan of kos
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Neboj nebudes
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: koncem února budu mít PS4 s BB a DS, tak to budu brečet i já :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Stejne jako jsem se trapil s Margo wet nurse ( a rok nehral bb ), jsem prez rok nezapnul DS. A ted na treti pokus jsem zdemoloval false king Allanta. Takze je dohrano. Ale je vtipny, ze kdyz jsem ten remake demon souls zacinal hrat, byl jsem single. A ted po tom co jsem to dohral zacal vedle brecet muj mesicni syn :))
    TAP
    TAP --- ---
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    img-1-1706723104387
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    BIMBAS: Heh jsem nedávnou koupil ženě na Aliexpressu takovou tu malou termotašku (tak na svačiny) a po nějaký době mi z Ali přišlo, že jsem se patrně stal obětí toho, že se prodejce vysral na copyright.
    Pochopitelně jsem neřešil :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    než mi došlo že se musí řešit ty ho*na s copyrightem
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    to mi pripomina jak jsem chtel kdysi nechat udelat vsechny prsteny z DS1 a prodavat v kompletni sadě pěkně na sametu v ručně dělané a okované dřevěné truhlici
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Estus! Já si chtěl nechat udělat u skláře Estus! :D
    Tak uvidíme, jak bude vypadat příští měsíc budget :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Nápodobně

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VITEKK: Zrovna jsem dopil druhej estus :D

VITEKK
    VITEKK --- ---
    pojdme se uz vratit k tematu..

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam