RUDOLF: no, nijak razantně, ale ono to minimálně v "Journey 2 a 3" moc není potřeba. Je to spíš taková trestní výprava, kdy všechny bosse, dámy prominou, rozmrdáš během pár chvilek. Každopádně levely jdou pomaleji a levlíš spíš po větších bossech - na druhou stranu, build jsem už měl hotovej a a nebylo se kam moc posouvat, takže jsem se ani neobtěžoval doublením boss duší prostřednictvím kráčejících mauzoleí a Altus Plateu a Sněžný pláně jsem jenom prosprintoval na koníkovi...
Jen mi přišlo, jestli nedělali zas nějaký úpravy, protože mi celkem dal zabrat ten Tree sentinel na konci Farum Azuly (strašně spamoval ohnivý střely a blesky a prakticky se k němu nedalo přiblížit jak odskakoval) a Elden Plesiosaurus byl teď taky nějak divně na steroidech, kokainu a těžkym ADHD a ten Ultragreat sword jako by byl pomalejší, než při předposledním hraní...
A protože jsou NG+ hodně lamí záležitosti, jedu další přechod s myšlenkou zkusit udělat ještě konce Dungeatera, případně Goldmasky. Asi co bude míň náročný na koordinaci quest linek. Stejně mě vždycky baví to levlení na začátku, shánění gearu a ty drobný nezdary na začátku cesty :-)