• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Nejvetsi jumpy v obtiznosti jsou ng 5 a pak ng 7
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    RUDOLF: s lvl 200 projdeš ng+1 jak nůž máslem, z bosů to prostě padá s nějakým + koeficientem (třeba s Godrika vypadne 80k oproti 20k), moje postava je na 150 lvl a sesbírat 200k run není úplně těžký, zvlášť, když nasadíš skarabea...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RIVEEK: hele, jak rychle se v těch ng+ leveluje? V ještě v první hře přes lvl přes 200, mám ledabylí build, chtěl bych víc sypat to dex ale netuším jak rychle budu levelovat.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    A je to doma! The Age of The Duskborn ending! Jestli pocitam dobre, tak sedmy prechod ER a osmy mam rozdelany a ceka na DLC...

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    VON_GILOTINE: myslel som si :D v ramci postobednej proskrastinacie som sa pohral s ChatGPT:

V nasledujúcej epizóde rodinnej drámy plnej lásky a tajomstiev, "The Lovecrafts", sa ponoríme do príbehu Arianny, ženy s neobyčajným tajomstvom a ešte neobyčajnejším srdcom.

"V meste, kde láska stretáva temnotu, a rodinné tajomstvá sa tiahnu hlbšie než korene starodávnych stromov, Arianna čelí najväčšej dileme svojho života. Kto je otec jej dieťaťa? Ktorý z veľkých bytostí prekročil hranice nemožného a stal sa súčasťou jej osudu? V romantických uličkách Yharnamu, kde každý tieň skrýva príbeh, nájdeme odpovede, ktoré nás zavedú ďaleko za hranice reality.

Pripojte sa k Ariane na jej ceste za pravdou, ktorá by mohla zmeniť všetko, čo sme si mysleli, že vieme o láske, rodine a tom, čo to znamená byť človekom. Bude jej srdce silné dosť, aby unieslo bremeno tohto tajomstva? Ako ovplyvní jej osud ostatných členov rodiny Lovecraft?

Nezmeškajte "Tajomstvo Arianny" v ďalšej epizóde "The Lovecrafts". Láska, temnota, tajomstvá... všetko je možné, keď srdce volá po odpovediach."

Prípravte sa na epizódu, ktorá prekročí hranice vašej predstavivosti a dotkne sa vašich sŕdc, len na vašej obľúbenej romantickej televízii Prima LOVE.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: To byl Pascal's Wager, mam Android i PC verzi. K telefonu nebo tabletu si můžeš připojit gamepad, takže naprosto v pohodě a první dva bosse jsem dail i bez něj, ale s nimje to samozřejmě mnohem lepší :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Mám pocit, že nějaká mobilní soulsovka už vyšla a že to později dokonce portovali na PC. Ale už ani nevím název, asi to moc nedopadlo. Jak chce někdo hrát soulsovku na mobilu, moc nechápu.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tencent chystá mobilní verzi hitu Elden Ring po vzoru Genshin Impact - INDIAN
    https://indian-tv.cz/clanek/tencent-chysta-mobilni-verzi-hitu-elden-ring-po-vzoru-994jf2
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    RUDOLF: to ti tedy nevím, že by se z Iriny stala Hayeta. Její tělo tam zůstane pořád ležet.
    Při dalším přechodu hry zkusím schválně otestovat, jestli lze nejdřív potkat Hayetu po vymlácení Stormweil Castlu a teprve až pak jít za Irinou. Výsledek by buď přímo vyloučil, nebo nepřímo potvrdil jestli Hayeta = Irina.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Samozrejme ten kde otehotni mmm, mimi hh
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    VON_GILOTINE: ktory z jej koncov? Tam bolo viacero koncov, ked si dobre pamatam. Mne sa paci, ako na nu ziarli ta mniska, ked sa s nou moc kamosis
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HAVANA: jo, edgara bys měl potkat u jeho zabité dcery.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    M7j oblibeny quest je prostitutka v bloodborne. Jeji konec je uplne mnam
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    AIAX: Podle mě cíl lidské společnosti by měl být, aby takovýhle lidi měli spoustu volného času. Budeme všichni šťastnější.

RIVEEK: Já mám všechno v single run, mohl bych loadnou a mít všechny konce.. ale asi to ještě jednou zahraji.

HAVANA: fotříka najdeš ve frenzy po smrti dcery někde v Liurnii, půjde po tobě. Z mrtvé dcerky se stane Hyetta, co pojídá frenzy očka. Ve vyprávění je ale gap, co se vlastně stalo, že to tak dopadlo.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    LAHINO: no, kdyby jen zemřela. On ho pak bude muset sám zabít, až se potkají, ale nechtěl jsem mu to vyžvanit...
    A jejda o_O
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    RIVEEK: Quest uspesny, postava zomrela. Happy end, to co je? Dalsi prosim :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    RIVEEK: Bloodborne copy paste :D
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    HAVANA: jestli to chápu správně, tak jo. Pak najdeš později jinde cestu z vymlácených demihumanů a jejího otce na konci, co mu ruplo v bedně a vydal se na cestu za pomstou. A jak je již zvykem, ani on nedopadne dobře, ale to nebudu spoilovat.
    ENDER
    ENDER --- ---
    HAVANA: Muzes ji jeste zabit ty, aby se netrapila tak dlouho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam