• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    HAVANA: Mně se stal zvláštní glitch u Fire Gianta. Asi při třetím pokusu se mi na takový skalní hraně stalo, že jsem byl na skalce o něco níž než on a všechny jeho útoky mě míjely. Nepodařilo se mi to vytěžil, protože jsem do něj pálil moc bezhlavě, hodně jsem míjel a došla mi mana. Pak jsem se celý večer pokoušel najít to místo a správnou konstelaci a bez úspěchu. :-)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    lol, vtipnej glitch...zabil sem godskin duo, skáčou mi runy a odměny a najednou se ten hubenej objeví s full hp))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Elden Ring Trademark Is Now Fully Owned by FromSoftware - IGN
    https://www.ign.com/articles/elden-ring-trademark-is-now-fully-owned-by-fromsoftware
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Elden Ring: Level 200 Invasions Are Honestly Amazing
    https://youtu.be/HzqmRevJEGU?si=9K3GKkf3KRRf50uS
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ENDER: hitpointy, resistence i defence rostou gradualne jak v ramci jednotlivych map regionu tak naptic ng+1 az ng+7 kde jim to jeste nalozi +40%hp navic k vyse zminenemu
    AIAX
    AIAX --- ---
    ENDER: Začátek asi jo, pak prostě mydlíš podstatně těžší potvory a bosse se stejným vymaxovaným vybavením a trochu vyšším levelem.
    ENDER
    ENDER --- ---
    AIAX: A neni ng+ jednodussi?
    AIAX
    AIAX --- ---
    MATEEJ: Za mě new game. NG+ jen pokud ses u new game nudil a chceš vyšší čelendž.
    TERZ
    TERZ --- ---
    MATEEJ: Vetisnou hraju proste postavu, takze kdyz to zapnu udelam novej char a jedu dokud me to bavi klidne do NG+4. Kdyz se pak po pul roce vratim tak zas pekne od zacatku s novym charem.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    MATEEJ: Ve vetsine DS her rozjedu spise novou postavu. Nejak me ta NG+ nikdy nebrala...ale pro platinare asi nutnost.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Při druhém a dalším playthrough ER dáváte raději NG+, nebo new game?

Já hral napoprvé pure castera a chci si vyzkoušet melee a přijde mi, že NG+ mi neudělá představu o tom, jaké to je. Zajímá mě srovnání těch prvních krůčků hrou, postupné equipování (takový to "tamhle někde je dobrej a relativně dostupnej meč, co ho zkusit získat?"), srovnání prvních, ale i pozdějších boss fightů ta castera a za melee, co je lehčí a co je těžší... A přijde mi, že tohle mi NG+ neposkytne.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: nicméně, ER si furt hraje s dvojením, tak zrovna závěr videa o narafičiném těle jak z nějaké kriminálky je trochu tupý.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RIVEEK: yep, je tam gap. Těch videí je víc, ale tenhle je krátký.

Hyetta Is Irina! [Elden Ring]
    https://youtu.be/dxIJ67TEezM?si=vpcVTdxOa638Zq3d
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    málem bych zapomněl odreportovat testování Hayeta vs Irina. Takže :

a) zkusil jsem oběhnout Stormveil castle a najít rovnou Hayetu, aniž bych jakkoliv interagoval s Irinou -> Hayeta na svém prvním obvyklém místě nebyla.

b) zkusil jsem nejdřív projít Stormveil castle, zabít Godrika a sebrat shabriri grape a jít ven za Hayetou, aniž bych stále jakkoliv interagoval s Irinou -> Hayeta na svém obvyklém prvním místě nebyla.

c) došel jsem se na jih a za Bridge of sacrifices poprvé interagoval s Irinou, přislíbil jí doručení dopisu a následně se vrátil zpět za Stormveil castle -> Hayeta zde stála, vzala si očičko a snědla ho.

D) vrátil jsem se zpět za Irinou -> ležela mrtvá za šutrem a vedle byl v zemi zaražený demihumaní sekáček. Při potvrzení "examine" hra zahlásí "she is dead."

Závěrem tedy lze říct, že testování přímo nepotvrdilo, že Hayeta není Irina, ale ani přímo nepotvrdilo že by Hayeta byla Irina, protože tam zůstalo její tělo. Je to přeci jen soulsovka, takže člověk nikdy neví...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    VON_GILOTINE: yep, ale ten šel vycheesovat. Jeskyně má druhý vchod a tak jsem ho vyprasil na dálku kouzly.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    RUDOLF: este medove v tom rozpadlem meste u korenu nad nimiz je vchod k mrtvemu godwynovi jsou dobri. Schovani za vodopady
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Huh, jedu poslední kudy mapy, s nepokořenými souboji, kde jsem si dal znak meče. Dal jsem posledního rune beara s larvou v consecrated snowfiled. Jsme rád že jsem hrál mezitím Armored core, chápu že tu všechny k agresy vycvičil sekiro. Ale pro mě to byl AC. Až teď rolluju k méďovi a jdu mu furt pod břicho nebo za prdel. Po úvodní sekvenci, se jakoby unaví a je klid. Mám tam snad jen rudýho vlka a mohl bych do ng+
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    HAVANA: Jen pro upřesnění. Cíleně chci jet three fingers ending. Proč si to dělám ale fakt nevím
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Genius. Locknul sem se na triple fingers ending. Malenia again, tentokrát pěkně na meeleeka bez comet azur. Proč si to dělám tohle? :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Fuck me

VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ano je
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam