• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Kdybych to věděl, že se čeká na mě, vzal sem si minulej tejden v práci volno...Le pardon
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Yeeeees!!! GGzz-HVRa-EAAqrcw
    pic kod
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    HAVANA: jako poctivy eldenringar bys mel udelst vsech sest koncu ne jen ty tri na platinu.
    ENDER
    ENDER --- ---
    HAVANA: V unoru.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Úplně nejsem platinovej materiál. Platiny mám dvě. Elden ring a bloodborne...asi to bude tím, že from soft má platinu postavenou inteligentně a zábavně. Zabij všechny bosse, a udělej několik konců. Tečka. Picoviny typu sesbirej stopadesat kytek zatímco budeš mít v jedný ruce epickej meč a v druhý vidle tam nejsou, přitom je to mnohem víc challenging :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Weeeeeee, platina cinkla. Gde datadisk?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Elden Ring cosplays at Japan Expo Let me solo her #shorts
    https://www.youtube.com/shorts/pl4du5RpEiM
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    HAVANA: Tak omyl. Nepočítá :( musíš to mít vše na jednom charu
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ach letajici zelvy
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    MATEEJ: tak to se jeste muzes tesit na krasny kus regionu spodni liurnie ktery se odemkne v ramci questu pro ranni.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    AIAX: tak zavidim, mne uz to prijde maly, cely to mam v hlave ulozeny kazdej kout, v pameti se muzu projizdet po kazdym regionu.. beee gib dlc pls end my hollowing
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    VON_GILOTINE: Tu jsem missnul.
    AIAX
    AIAX --- ---
    HAVANA: "A jinak samozřejmě elden ring ruined my gaming life...protože cokoliv jinyho mi teď přijde plochý, bez invence atmosféry...nudný"

Tak jsem to měl u Dark Souls 1. Dokud jsem nerozehrál Dark Souls 2. A pak Sekiro.

DeS a BB jsem ještě nehrál, nemaje Soňu, DS3 mi k srdci nepřirostly a Elden Ring je sice boží, ale zestárl jsem u něho tak o dva roky, skrz toho, jak je to nelidsky dlouhé a taky u některých bossů ty šediny přibývaly hodně rychle.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    MATEEJ: a u sefky assasinu evergaolu bych cekal nejvetsi zlo
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    HAVANA: Tak se to počítá na všech..
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Jak je to s achievemntama na zbraně / kouzla / talismany? Musím to mít na jedný postavě? Nebo se to počítá na všech?
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    HAVANA: Mně se stal zvláštní glitch u Fire Gianta. Asi při třetím pokusu se mi na takový skalní hraně stalo, že jsem byl na skalce o něco níž než on a všechny jeho útoky mě míjely. Nepodařilo se mi to vytěžil, protože jsem do něj pálil moc bezhlavě, hodně jsem míjel a došla mi mana. Pak jsem se celý večer pokoušel najít to místo a správnou konstelaci a bez úspěchu. :-)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    HAVANA: Já to před půl hodinou dojel za čistýho damage dealing incantation castera a už se dost těším, jak to rozjedu s něčím, co není tak zoufale pomalý jako inkantace. Maliketh a Hoarax Loux byli s tímhle strašný, ale úplně nejhorší byl Bloodhound Knight Darriwil z limgravskýho evergaolu, na toho jsem šel snad o 30 levelů přelevelovanej. (Ne že bych na ty jiný nebyl přelevelovanej, ale zdaleka ne tolik.)

steamuserimages-a-akamaihd
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Jen je škoda, že v ng+ nepadaj plus jedna itemy nebo vyšší runy...takhle nemá člověk moc motivaci prolejzat kazdej kout dungu, protože kvůli 800 runam když potrebuju na level 200k se moc lézt nechce..
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Je to tak.. je to jak po bloodbornu, nothing compares a vsechno je meh
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam