• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    ZUULUU
    ZUULUU --- ---
    TERZ: jako podívej...85 h je pořát nadprůměrný čas pro platinu v tak obří hře:) to neokecáš
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    DEZIMFO DEZOLAAAD!!!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: Skandál
    TERZ
    TERZ --- ---
    PHOW_SAATCH: Úplně stejný množství kalorií jako kdyby ty knedle baštil celej rok.

Nicméně tomuhle chybí troška kontextu NAGASAWA: je to druhý plátno z PS4 verze.
    První platina na PS5 verzi 85h [TERZ @ Dohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!]
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Čas je relativní :) Věřím, že si chlapík užil knedliky úplně stejně, jako tuhle Mr. T Elden Ring, páč oba dva umí existovat i v jiný časový rovině, než my.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Já měl teda první průchod ER na cca 200 hodin, to by mě zajímalo, kde dělám chybu. :-) Ale bavil jsem se celou dobu.

Nicméně teď druhý start se samurajem mi přijde asi 10x jednodušší než ten předchozí s prophetem.
    ZUULUU
    ZUULUU --- ---
    PHOW_SAATCH: sračku?

pardon si tu užívám poslední chvilky.D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: Při vší úctě k Terzovi, taky jsem viděl člověka, co sní za hodinu 205 švestkovejch knedlíků, ale já se ptám, co z nich pak má? :)
    SITH
    SITH --- ---
    Třeba do dlc přidají i quest book

LOL
    ZUULUU
    ZUULUU --- ---
    terz se nepočítá
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Neříkám nic

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: přesně!!!
    ZUULUU
    ZUULUU --- ---
    málem bych zapomněla, než zase odejdu, seriozni dotaz..neměl někdo z vás problém hrát ER ps5 verzi na PS5? že vám vypínalo psko nebo se začalo přehřívat po 10 15 minutách i když bylo v perfektním stavu? s verzí ER pro ps4 ten problém naprosto není.. náhodou někdo?
    AIAX
    AIAX --- ---
    VON_GILOTINE: Můj první průchod byl v den vydání, to ještě DLC nebyly.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jo no dobra poznamka ja to samo bral s obema dlc incl.
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Ano, přesně, nad tím jsem taky zajásal.

Open world je super u Zaklínače nebo Kingdom Come, ale u těchhle her mám mnohem radši ty propojené labyrinty.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Pro mě jednoznačně nejlepší zpráva ze všech... my dreams come true! :)

"FromSoft has also developed its approach to field design. Previously the divide between field and dungeon areas was quite distinct. "This time, we wanted to go more in depth and bring a denser and richer level design, which brings these types of layout together a little more seamlessly," said Miyazaki. "There of course will be large open areas, there of course will be legacy dungeons, but we've also experimented with something a little more in-between these as well to bring a more diverse gameplay experience." "
    AIAX
    AIAX --- ---
    VON_GILOTINE:
    PHOW_SAATCH:

Solo většinou. Myslím, že na dva, tři bosse jsem po pár pokusech přivolal pomoc. Ale finálního bosse jsem dal sám, pamatuju, že jsem na to potřeboval takových 30 pokusů.

Hele DS3 vanilla není zas tak dlouhá, to fakt není DS2. Nepočítáte úplnou edici i s oběma DLC? Já mluvím o základní hře. Na tu je 50 hodin kompletního průchodu (všechny levely objevené, všichni bossové vykostění, posbíraná většina gearu a kouzel, i když úplně všechny asi ne, už nepamatuju) tak akorát řekl bych.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ale tak nebudu zagorka, TERZ ma podobny skill, platina za par dni..
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Je na case asi zacit nahaz9vat spoiler tagy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam