• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH: Hlavně jak nevíš co je za rohem, tak hraješ mnohem víc opatrně...někdy i stylem už mám na level. Tak radši to jdu utratit dokud to mám...druhej průchod víš, kde si můžeš dovolit prostě jen běžet :D
    TERZ
    TERZ --- ---
    ZUULUU: Malenii mi ani nepřipomínej, někde tu bude zahrabanej muj příspěvěk kdy sem se ji snazil nespoileroidně popsat... to byl porod.
    ZUULUU
    ZUULUU --- ---
    no a taky to možná jel v době kdy byli Malenia a Radahn pro většinu neskousnutelní i se všema možnýma mimikama.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Navic bych bral v potaz ze to mel v dobe kdy nebyla do mrte napsana wikipefie a na vsechno navody vsude.
    Teda myslim..
    ZUULUU
    ZUULUU --- ---
    TERZ: jako podívej...85 h je pořát nadprůměrný čas pro platinu v tak obří hře:) to neokecáš
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    DEZIMFO DEZOLAAAD!!!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: Skandál
    TERZ
    TERZ --- ---
    PHOW_SAATCH: Úplně stejný množství kalorií jako kdyby ty knedle baštil celej rok.

Nicméně tomuhle chybí troška kontextu NAGASAWA: je to druhý plátno z PS4 verze.
    První platina na PS5 verzi 85h [TERZ @ Dohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!]
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Čas je relativní :) Věřím, že si chlapík užil knedliky úplně stejně, jako tuhle Mr. T Elden Ring, páč oba dva umí existovat i v jiný časový rovině, než my.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Já měl teda první průchod ER na cca 200 hodin, to by mě zajímalo, kde dělám chybu. :-) Ale bavil jsem se celou dobu.

Nicméně teď druhý start se samurajem mi přijde asi 10x jednodušší než ten předchozí s prophetem.
    ZUULUU
    ZUULUU --- ---
    PHOW_SAATCH: sračku?

pardon si tu užívám poslední chvilky.D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: Při vší úctě k Terzovi, taky jsem viděl člověka, co sní za hodinu 205 švestkovejch knedlíků, ale já se ptám, co z nich pak má? :)
    SITH
    SITH --- ---
    Třeba do dlc přidají i quest book

LOL
    ZUULUU
    ZUULUU --- ---
    terz se nepočítá
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Neříkám nic

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: přesně!!!
    ZUULUU
    ZUULUU --- ---
    málem bych zapomněla, než zase odejdu, seriozni dotaz..neměl někdo z vás problém hrát ER ps5 verzi na PS5? že vám vypínalo psko nebo se začalo přehřívat po 10 15 minutách i když bylo v perfektním stavu? s verzí ER pro ps4 ten problém naprosto není.. náhodou někdo?
    AIAX
    AIAX --- ---
    VON_GILOTINE: Můj první průchod byl v den vydání, to ještě DLC nebyly.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jo no dobra poznamka ja to samo bral s obema dlc incl.
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Ano, přesně, nad tím jsem taky zajásal.

Open world je super u Zaklínače nebo Kingdom Come, ale u těchhle her mám mnohem radši ty propojené labyrinty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam