• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    GG42t-DHWg-AAHSP5
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    A krásná je ta lví bestie, kterou ovládají dva tanečníci.

Lion dance - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Lion_dance
    AIAX
    AIAX --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Hypotézy nejsou spoilery, že jo?

Já si teď udělal skoro pěti hodinový stream, kde jsem si hrál na detektiva. Tak tu pošlu svoji hypotézy.

V zastíněné zemi budeme hledat další runu a nové konce hry. Tj. na konci se vrátíme zpátky do země mezi. Tj. DLC začíná dotykem Miquellovy svráštilé ruky. Můžeme zabít elden beast, ale neměli bychom opravit Elden Ring. Bude to další větev příběhu v jiné zemi.

Poslední ženský hlas říká, že se k nám po vstupu do kokonu připojí. Podle mě se připojí Roderika, ale ten hlas v traileru, není hlas Roderiky.

Impaler je vítěz války v zastíněné zemi, jedním z poražených je muž na obraze, který je ke konci traileru v podobě kostry, probodnutý a rozvětveným ostrým dřevem, který se snaží vyjmout. Původně jsem myslel, že impaler má něco společného s oštěpem v Mariky lůně, ale podle mě to němá souvislost. Nic netušíme o ženě, která je vedle může. Mohla by to být vypravěčka, nebo Roderika, která byla vyhnána že své země, po porážce svého může z obrazu. Také by to mohla být marika, než přišla do země mezi.

Miquelle je na konci traileru, co je zvláštní, že na wallpaperu před rokem, nejsou žádné města. Torrent musel opustit Miquelle nebo Mariku, Tj. je teoreticy možné že Miquelle se promění v Impalera a ztratí torrenta. Nebo je to výjev, když marika poprvé vstoupila do zastíněné země. Ale ani jedno se mi nepozdává, ten wallpaper chce jen možná dodat atmosféru, bez ohledu na reálie fikčního světa. Furt spíš věřím v St. Trinu jako ženskou podobu Miquelle a ty levendulové uspávací pole k tomu sedí.

Toť vše, už můžu jít spát;-)
    JONY
    JONY --- ---
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Na Dragons dogma 2 jsem tez zvedavy...monstra umí capcom prevelice...Sun Wu Kung vypada take slibne...ale GOTY je tu jiz pristi tyden FF Rebirth....predvidam desitkovy recenze skrz naskrz.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Indy? Jsem vůbec nezachytil ;) že by konečně Lara a Uncharted dostali klepec od originálu? ;)

btw: na Dragons Dogma 2 se fakt těšim, jednička byla skvělá, ale měl jsm k ní trochu ambivalentní vztah - souboják parádní, ale příběh a zpracování mělo občas dost mezery...přesto to byla hra, u který jsem strávil krásnejch asi 150 hodin.. takovej mix Diabla, Monster Huntera a Dark Souls...
    AIAX
    AIAX --- ---
    VON_GILOTINE: Jj pravda s DS2, my bad.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    AIAX: jj, jen holt od te doby jsme jinde.

AIAX: neverim ze ds2 vyjde letos.
    AIAX
    AIAX --- ---
    TERZ: DLC nemůže vyhrát Game Awards. A konkurence je letos dost - FF7, Dragon's Dogma 2, SW Outlaws, Senua 2, Death Stranding 2 (první hra pro mě strašná čípovina, ale jiným se to prý líbilo), Indiana Jones a hromada černých koňů (pamatujete, jak to jednou vyhrálo Disco Elysium?).
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    to jsme tady klub starších a pokročilých? 47 a hrál jsem poprvý na Atari :-)
    AIAX
    AIAX --- ---
    VON_GILOTINE: Tak FromSoft nemá úplně panenskou historii co se technické kvality týče, DS1 na konzolích měla brutální frame dropy, PC port byl totálně zmršený a DS2 měla taky hromadu problémů na všech platformách.

Ale je fakt, že moderní hry už mají hodně vychytané, akorát s ER měla údajně spousta lidí problémy na slabších strojích.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Sry az bude vetsina her splnovat aspon pulku meritek kvality from soft dlc tak bude co resit. Do ty doby mi ukaz aspon tri full hry u nichz uz ve chvili prvniho preorderu vis ze budou fungovat, dorucej co slibili, nebudes cekat rok apdejtu nez to cely pojede..o kvalite loru a sveta nemluve.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Za tejden je mi 47 a hraju cca od 11 (Sinclair ZX-Spectrum :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    Nedivil bych se kdyby to DLC bylo aspirant na GOTY pokud to pravidla budou umoznovat. Pokud to bude stejna trefa do cernyho jako base game tak by moc konkurence letos nemeli.
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    AIAX: o rozsahu nevime nic, ale 40$ a sberatelska edice je na DLC zu viel. castecny podil FS koupil Tencent a Sony, o te investici nebylo pochyb. .)
    AIAX
    AIAX --- ---
    Tvl teď mi to došlo.

Oni prodávají sběratelku...pro DLC.

Mám 47, hraju od svých čtrnácti, ale tohle jsem ještě asi neviděl :DD
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    JONY: ano. Jednak mi prislo ze primo v traileru zaznelo ze se tam poleze dotekem miquellovy ruky u mogha.
    A druhak takto
    Screenshot-20240221-204454-Chrome
    JONY
    JONY --- ---
    Bylo někde naznačeno jakou to bude mít návaznost na základní hru?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    GG3n-c-PXUAA8-Vqg
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam