• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    to jsme tady klub starších a pokročilých? 47 a hrál jsem poprvý na Atari :-)
    AIAX
    AIAX --- ---
    VON_GILOTINE: Tak FromSoft nemá úplně panenskou historii co se technické kvality týče, DS1 na konzolích měla brutální frame dropy, PC port byl totálně zmršený a DS2 měla taky hromadu problémů na všech platformách.

Ale je fakt, že moderní hry už mají hodně vychytané, akorát s ER měla údajně spousta lidí problémy na slabších strojích.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Sry az bude vetsina her splnovat aspon pulku meritek kvality from soft dlc tak bude co resit. Do ty doby mi ukaz aspon tri full hry u nichz uz ve chvili prvniho preorderu vis ze budou fungovat, dorucej co slibili, nebudes cekat rok apdejtu nez to cely pojede..o kvalite loru a sveta nemluve.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Za tejden je mi 47 a hraju cca od 11 (Sinclair ZX-Spectrum :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    Nedivil bych se kdyby to DLC bylo aspirant na GOTY pokud to pravidla budou umoznovat. Pokud to bude stejna trefa do cernyho jako base game tak by moc konkurence letos nemeli.
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    AIAX: o rozsahu nevime nic, ale 40$ a sberatelska edice je na DLC zu viel. castecny podil FS koupil Tencent a Sony, o te investici nebylo pochyb. .)
    AIAX
    AIAX --- ---
    Tvl teď mi to došlo.

Oni prodávají sběratelku...pro DLC.

Mám 47, hraju od svých čtrnácti, ale tohle jsem ještě asi neviděl :DD
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    JONY: ano. Jednak mi prislo ze primo v traileru zaznelo ze se tam poleze dotekem miquellovy ruky u mogha.
    A druhak takto
    Screenshot-20240221-204454-Chrome
    JONY
    JONY --- ---
    Bylo někde naznačeno jakou to bude mít návaznost na základní hru?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    GG3n-c-PXUAA8-Vqg
    ZUULUU
    ZUULUU --- ---
    ok, tak já se loučím.) mějte se tady hezky a užijte si dlc.) vracet se nebudu ještě nějaký čas, necejtím se stabilně ale trailer pro dlc byl fajn pro to sem nakouknout a zjistit jak se cítím.)
    pa
    ZUULUU
    ZUULUU --- ---
    PHOW_SAATCH: já měla tolik hodin protože jsem se motala a hodně umírala:D se nebojím přiznat
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: První průlez jsem měl asi na 120 hodin, ale já jsem se hodně kochal :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    HAVANA: A hned na druhým místě v pocitech je, když se dostaneš v pozdější fázi, ideálně prelevelovanej as fuck do první lokace, a potkáš tam toho bosse co tam je jen od toho, aby tě na začátku hry zabil..a oneshotnes ho a řekneš si...1:1 ty zmrde. Revenge is best served cold
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    A vůbec. První průchod je nejvíc, protože nic není tak moc from software jako vejít do místnosti, která se nečekaně zavře, objeví se červenej pruh dole, odněkud ze stropu přiletí věc co má deset rukou s ohnivejma sekerama který začnou zběsile točit a instantně tě zabijou...YOU DIE

A ty si řekneš...aha. Ok. Tak znova
    ZUULUU
    ZUULUU --- ---
    TERZ: to si musím vyhledat:D tvůj jemnocit pro popis údálostí je téměř bezkonkurenční

jo a když už tady jsem ještě jedna zajímavost :) Radahn může útočit dvakrát v druhé fázi tím svým náletem.) ozkoušeno a byl to šok, jen musíte v tom souboji zůstat hodně dlouho aby to udělal vícekrát .
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH: Hlavně jak nevíš co je za rohem, tak hraješ mnohem víc opatrně...někdy i stylem už mám na level. Tak radši to jdu utratit dokud to mám...druhej průchod víš, kde si můžeš dovolit prostě jen běžet :D
    TERZ
    TERZ --- ---
    ZUULUU: Malenii mi ani nepřipomínej, někde tu bude zahrabanej muj příspěvěk kdy sem se ji snazil nespoileroidně popsat... to byl porod.
    ZUULUU
    ZUULUU --- ---
    no a taky to možná jel v době kdy byli Malenia a Radahn pro většinu neskousnutelní i se všema možnýma mimikama.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Navic bych bral v potaz ze to mel v dobe kdy nebyla do mrte napsana wikipefie a na vsechno navody vsude.
    Teda myslim..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam