• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    AIAX
    AIAX --- ---
    HAVANA: Za mě je to z 50% o pohodlnosti, ze 30% o tom, že mám hru na virtuální poličce, vidím, kolik jsem v ní odehrál času, mám tam své achievementy (ano, miluju achivementy, nebijte mě) a ze 20% zkrátka o tom, že dobré hry chci podpořit, aby jich bylo víc.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH: Spíš než vážení si cizí práce to je o tom, že jsme ve věku a kariérním postavení, kdy je jednodušší a pohodlnější zaplatit peníze a na jeden klik stáhnout hru, než prolejzat různý fóra, hledat torrenty, snažit se najít funkční crack a doufat že si s tím do kompu nenatahes nejakej shit :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: Ta mu zraje jako pravé japonské saké!
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    BIMBAS: Tu uz taky susis tech deset let ne?)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    PHOW_SAATCH:

Tak Pirate Bay je v těžký provozní agonii a hry bez multáku nedávaj moc smysl. Byly to ovšem krásný časy a ještě dodnes i když jsem minimálně jednou nohou v PS táboře občas checkuju lištu kam zmizly Daemon Tools :D
    STARF
    STARF --- ---
    PHOW_SAATCH: v patek vyjde demo

Demo Release Date - Dark Souls: Archthrones
    https://www.youtube.com/watch?v=oYNkNJ_sz98
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: tak už jsme ve věku, kdy si vážíme cizí práce.. když se mi něco líbí, tak za to těm tvůrcům prachy dam.. navíc v době slev.. a Steam ti dá komfort navíc... když si vzpomenu na warez hry, který byly ořezaný o cut scény a soundtrack, aby se rychlejc stahovaly.. bez možnosti jakkýhokoliv updatu. prehistorie :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    BIMBAS: To mi připomíná, že poslední krabicovku v životě jsem si koupil kolem roku 2005, bylo to Wizards&Warrios (klasické RPG od D. W. Bradleyho, co dělal Wizardry 6 a 7). Šel jsem po ulici a viděl to totálně random ve výloze obchodu s kancelářskými potřebami, krásná velká krabice. No nekup to. Btw už minimálně patnáct let absolutně netuším, kam se poděla.

Pár let jsem pak ještě pirátil, ale pak zgruntu přešel na Steam a tam zůstal. Hru jsem taky nepirátil už takových patnáct let, už ani nevím, jak se to dělá lol.
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    USHUI: kucí si hezky pokecaj, Viktor se nudí :D
    USHUI
    USHUI --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    USHUI: díky!
    USHUI
    USHUI --- ---
    Nekonečný Labůžo #04 - Souls speciál
    https://youtu.be/bndBAwdaSpo?si=WGI7Cs0WtYxGQMxJ
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    RIVEEK: v tom případě si do pléna dovolím nabídnout Japonskou sběratelskou edici Dark Souls 2. Zabalenou, neotevřenou
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Bývalí vývojáři CD Projektu a FromSoftwaru představili hned dvě ambiciózní hry - Zing
    https://www.zing.cz/novinky/96477852/byvali-vyvojari-cd-projektu-a-fromsoftwaru-predstavili-hned-dve-ambiciozni-hry/
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    a když je o tom řeč - máme výročí 10 let vydání Dark Souls II. Ta-dááá!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Refined Claymore +10 skupina?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: zrovna dneska jsem to viděl na Fb a řikam si - mam to sem postnout tnebo ne? :)
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    AIAX
    AIAX --- ---
    VON_GILOTINE: Týpka s cedulí bych nechal propadnout.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Fakta.

img-1-1710170300802
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam