• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    USHUI: kucí si hezky pokecaj, Viktor se nudí :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    USHUI: díky!
    USHUI
    USHUI --- ---
    Nekonečný Labůžo #04 - Souls speciál
    https://youtu.be/bndBAwdaSpo?si=WGI7Cs0WtYxGQMxJ
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    RIVEEK: v tom případě si do pléna dovolím nabídnout Japonskou sběratelskou edici Dark Souls 2. Zabalenou, neotevřenou
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Bývalí vývojáři CD Projektu a FromSoftwaru představili hned dvě ambiciózní hry - Zing
    https://www.zing.cz/novinky/96477852/byvali-vyvojari-cd-projektu-a-fromsoftwaru-predstavili-hned-dve-ambiciozni-hry/
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    a když je o tom řeč - máme výročí 10 let vydání Dark Souls II. Ta-dááá!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Refined Claymore +10 skupina?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: zrovna dneska jsem to viděl na Fb a řikam si - mam to sem postnout tnebo ne? :)
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    AIAX
    AIAX --- ---
    VON_GILOTINE: Týpka s cedulí bych nechal propadnout.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Fakta.

img-1-1710170300802
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    HP Check

AIAX
    AIAX --- ---
    ENDER: Demon's Souls Remake je exkluzivitka na PS5. A ta původní verze je jen na PS3 (ale na netu najdeš hromadu návodů, jak to spustit na emulátoru).

Neboli na PS4 si DeS nezahraješ :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    AIAX: Mam stejnej problem... Potreboval bych si ji na 2 mesice pujcit... Jeste tam jsou demon souls remastered, ne?
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Pár let tomu jsem si taky řekl, že PS4 už musíš koupit za pár stovek, ale na Aukru jsou pořád kolem 4 tisíc. I to je na jednu hru furt moc.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jakoze na tom ps5 to bezi stejne jak na ps4, odzkouseno za vas
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: PS4 dneska seženeš za babku
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Asi tak.

Před Covidem jsem měl pevně v plánu koupit svou první konzoli PS5. Lákalo mě Bloodborne, God of War, Horizon, Death Stranding, Last of Us, Ghost of Tsushima a nějakých pět, šest dalších her.

Časem ale moje potřeba konzole klesala a teď už asi fakt zbývá jen Bloodborne, ale to už mám taky odehrané na kolegově půjčené PS4. Všechno ostatní, co mě zajímá, už na PC vyšlo a podle loňského leaku se ještě letos chystá Demon's Souls Remake a God of War Ragnarok.

Že furt není Bloodborne mě samozřejmě sere, ale nehodlám kupovat stroj za 15 tisíc kvůli jedné hře.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    HAVANA: I v pouhé NG bez pluska to vypadá, že kameny se u Twin Husks objevují v random WTF počtech, ale zatím nepůsobí, že by docházely. Jenom je jich třeba jednou 36, podruhé 56, potřetí 40 atd.
    AIAX
    AIAX --- ---
    RUDOLF: Jak říkám, řeším vždycky první průchod, nic jiného. A ano, jak jdeš do NG+, můžeš nakoupit všeho nekonečně, to jsem taky psal :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    This is what 1000 hours of Dark Souls 3 looks like 🔥 | This is what 1000 hours of Dark Souls 3 looks like 🔥 | By GameHeroFacebook
    https://www.facebook.com/TopWarzoneMoments/videos/1757435858015831/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam