• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Restart pomoh, dobrý :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LAHINO: No já teď neměl čas. Právě jsem sundal týpka na věži, ale nemůžu se dostat k dropu... zkoušel jsem logout a login a nic.

LAHINO
    LAHINO --- ---
    PHOW_SAATCH: No co, kde je nejaky report? Kam si sa uz dostal? Bol uz nejaky zakys? Tolko otazok :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    HAVANA: hmm ten me vždycky přišel v poho.
    Sakra, potřeboval bych tak milionkrát víc času, abych odzkoušel všechny buildy :)
    KR_TEK
    KR_TEK --- ---
    Pardon ;)
    KR_TEK
    KR_TEK --- ---
    Everything in Limgrave (Director's Cut) | Elden Ring
    https://youtu.be/LrKWd_0BgXE
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Elden Ring Dark Moon Greatsword from Panda Studio
    https://youtu.be/NwMKeV-zdSY?si=2C3C5cnpEG-SLlrA
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    aha ono se to jmenovalo primo Lake of rot, lol
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ale zpětně si řikam, že jsem moc neprošmejdil lokaci takových těch 100nožek. Bylo tam snad moře toho rotu, šlo se tam rakví. To jsem suverenne probehl, protože 100nožky nemam rád a abych přežil oblékl jsem se do nějakého houbového armoru. Vypadal jsem trochu jak clicker
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja to duo uspaval všim co jsem mel po kapsach a slibovalo to pěkný sny. Pak to asi napodesáté šlo
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    HAVANA: Na jednu stranu jo, ale na druhou stranu je to taky složka, kterou si reguluješ obtížnost. U prvního průchodu jsem všechny země procházel křížem krážem, takže jsem byl rychle dost overlevelovanej, což teda ten prophet v kombinaci s mým nezkušeným hraním potřeboval, stejně jako ashes. Ale kdybych se overleveloval i teď se samurajem, tak by ty souboje byly nuda. Takže s ním chodím spíš decentně underleveled a bez ashes.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    SITH: Toho pure spellcasting propheta, co jsem to s ním hrál napoprvé, si bez ashes taky nedokážu představit, teda v boss arenách, open world bossové byli ok. Nicméně ten samuraj, co jsem s ním okamžitě navázal, pomoc zatím nepotřeboval.

Sloupy mi vadily spíš u Maliketha, tam jsem ztrácel představu o tom, kde přesně jsou, jestli ten sloup mám teď za zádama spíš vpravo nebo vlevo. Tady stojej tak pravidelně, že o nich mám pořád představu.

A s tím prophetem mi dost vadil nábytek v soubojích s Red Wolfem a Elemerem. Je ho plná místnost a pro jejich útoky nepředstavuje překážku, ale pro moje spelly ano.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Spirit ash je herní mechanika, a jako taková tam je od toho aby se použila.
    SITH
    SITH --- ---
    MATEEJ: mě vadilo to málo misto tam, furt jsem se bloknul o sloup, lavici, zeď atd. Nebylo moc kam uskakovat. Já jsem teda noob a na každého bosse jsem si přivolával spirity, resp si to bez nich ani nedokážu představit.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    ENDER: Já to Godskin Duo dvakrát stáhl asi na šírku slova "Godskin Duo", ale nedařilo se mi to konzistentně, takže by to znamenalo značnou časovou investici do mnoha pokusů. Tahle moje postava není žádná křehotinka, ale ti dva mají potenciál mě oneshotnout, zejména když mě jeden načne a od druhého přiletí z dálky odněkud zezadu fireball. A ten positioning, abych je dostal od sebe, mně přijde dost nezábavnej a zbytečně to prodlužuje.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Godskin byl za mě taky v pohodě ve všech pruchodech (pokazdy sem měl teda ash na pomoc)

S magem toho tanky knighta, s katanamuraiem mimica...

Pořád mi největší problémy dělá elden beast..Ta kombinace velikosti, toho jak litá po celý obří aréně a tak...
    ENDER
    ENDER --- ---
    MATEEJ: Mne nedelali ani jednou zadnej problem (jednou jsem sel s clonem a podruhy sam)...
    Musim rict, ze jsem vynechal dual crucible knight fight, coz musi byt imho nejvetsi pain..
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Já jsem včera vyměkl v ER u Godskin Duo a přivolal jsem si pomocníka, což jsem zatím při svém druhém průchodu s katanistou neudělal u žádného bosse.

Přijde mi, že v tomhle combatu hraje až moc velkou roli náhoda. Obě dvě ty postavy mají dost pestré rutiny, takže podle mě není jednoduchý recept, jak je dostat od sebe, prostě to člověk musí zkoušet, až se jedna z nich v té své rutině aspoň trochu zasekne za sloupem nebo tak a jde na tebe jen jedna. Což vlastně jenom žere čas. během toho combatu to musíš udělat několikrát, pak jednou špatně dodgneš a jedeš od začátku a znova vyčkáváš, vyčkáváš, ustupuješ, ustupuješ...

Blbý je, že s tím zlatým pomocníkem to najednou bylo až směšně snadný, takže jsem byl trochu nasranej, že jsem vyměkl. :-(
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Chci slyset jak si vedou kvestlajny, co Eileen? Co prostitutka? Co vychcanej ir? Co vubec ne podezrelej typek?

Fear the old blood
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    A jinak samozřejmě zpráva hraju bloodborne je k ničemu. Chceme příběhy. Chceme se koupat v popisu krve potu a slz. Chceme se svést na vlně endorfinu z každýho zabityho bosse.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam