Vyměkl jsem u Mogha. Ale tentokrát si to nevyčítám.
Zkoušel jsem ho asi tejden a byl tam jasnej progres, čím díl tím líp jsem dodgoval, čím dál tím líp jsem si osvojoval okénka, kdy seknout. Do druhý fáze jsem se už dostával celkem spolehlivě. Začal jsem přicházet na kloub i druhé fázi, která je bohužel mnohem víc o náhodě, kvůli těm jeho ohňokrvavým stříkancům, co zůstávají na zemi a jsou vlastně pokaždé jinak. V tu chvíli jsem to začal zkoušet s mimicem, čistě proto, abych se do druhé fáze dostával rychleji a mohl se ji efektivněji učit. S mimicem byla první fáze jen formalita, ale pořád jsem ho chtěl odsólovat.
Taky jsem začal pilovat konec první fáze, kdy vypít tear a přiblížit se mu za záda, abych ho během toho jeho rituálu mohl co nejvíc sesekat. Tenhle okamžik dělá hodně.
Sólově už jsem ho stáhl na Mohg, Lord of Blood.
Ale pak jsem si řekl, že na to už kašlu. Přesvědčil jsem se, že dát tomu ještě pár dní, tak ho dám, prostě se ho ještě líp naučím, respektive postupným tréninkem budu lépe a lépe provádět to, co jsem se naučil. Ale už se mi nechtělo investovat do toho ten čas. Tak jsem začal střídat run bez mimica a run s mimicem a na třetí pokus s mimicem to tam bylo.